انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 1:49pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1062 , 1063 , 1064 , 1065 , 1066 , 1067 , 1068 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

میلاد22 نوشته است:
من از سر زمین میام خیلی ناراحتم و اتفاقای عجیبی افتاد که روم نمیشه بگم .دستگاه کم آورد نمیدونم چرا چند مورد هست که حمید خان باید زحمت اصلاحشو بکشن. بالانس روی زمینی که احتمال داره جنس زیر همون باشه درحالی که حتی بشکه 220لیتری هم باشه بعد بالانس نشون نمیده که امروز واسم اتفاق افتاد.تغیر اعداد ومیتر منفی و بی ثباتیه ناگهانی دستگاه و قطع خود به خودش تغییر ناگهانی دستگاه هنگام خاموش روشن در حالی که لوپ و شرایط فیزیک در همون حالت هست دستگاه مجذ که روشن میشه اعداد متفاوت میشه برد کاهش پیدا میکنه .تو خونه مسگلی نداره ولی بیرون دستگاه چیز دیگه ای رو نشون میده .مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید .یه سینی 30 تو عمق 70 گذاشته بودن که دستگاه تست کنن از شانس من رو همون سینی دستگاه بالانس شد و هچ نشون نداد بعد یه پیاله مسی رو همونجا رو دستگاه گرفتم که تا 130 زد اوناهم با تمسخر زیر لوپ کندن سینی رو درآوردن بعد خندیدن گفتن اینو دور سرت بچرخون بنداز بره خلاصه با کلی عرق و خجالت برگشتیم یکی هم که اونجا دسنگاه لرنز داشت پوست خندزد گفت اسباب بازیتو ببر بزارش تو ویترین موزه :(( :-Q

درود
دوست عزیز تمام مواردی که فرمودید اصلا ربطی به ذات سیستم نداره و یا اشکال در ساخت هست و یا به اپراتوری مربوط میشه!
مثلا این قضیه بالانس کردن در حظور فلز دیگه چه ارتباطی به سیستم داره!؟ خب هر سیستمی باشه و فلز در دامنه ی قدرتش باشه و بالانس بشه طبیعیه که اون فلز رو در نظر نمیگیره و نمیزنه و این ارتباطی به نوع سیستم یا مارک سیستم نداره ، طبیعت فلزیابها اینجوریه!
این قطعی ناگهانی سیستم که دیگه واضحه مشکل مونتاژ و ساخت هست وگرنه چه ربطی به سیستم داره!؟ مثلا ویروس گرفته یهو خاموش بشه!؟
بنده وقتیکه مشکلات شما رو کنار هم قرار میدم مثل:
قطعی و خاموشی ناگهانی
بی ثباتی و تغییرات متوالی اعداد
فقط به یک نتیجه میرسم و اونم یا مشکل باطری هست و یا ایراد در مونتاژ قسمت تغذیه و یا عیب کردن یکی از اجزای قسمت تغذیه مثل خازنها و یا خود رگولاتور که خودتون باید این موارد رو چک کنید ولی احتمال قوی همون باتری هست .
خلاصه دوست عزیز سیستم اگر درست و حسابی مونتاژ بشه و از باطری درست هم استفاده کنید بدون شک پاسخگوی نیازهای یک کاوشگر هست.
پیروز باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 3 تیر1394 - 2:02am
مدیر کل
مدیر کل

میلاد22 نوشته است:
دوستان دیشب یه اتفاق عجیبی برام رخ داد کسی میتونه کمک کنه :-? رفتیم یجایی واسه کاوش که با لوپ 1*1دیجارو سنس کرد اونم خیلی قوی بعد یکم لای برداری کردیم به عمق 10که دیدم صدا قطه شد ینی کاملا. و اونطور که گفته بودن جنس تو عمق 60 بود.بعد یمتر اونورطرگرفت با همون صدا تا کلنک زدیم باز قطه شد این جا به جایی انقدر ادامه پیدا کرد که دونفر همراه من از ترس کبود شدند حالا کسی میتونه بگه چی میتونه باشه؟ :ymsigh:

خودتی! ;) :D

پنج شنبه 3 تیر1394 - 2:19am
مدیر کل
مدیر کل

میلاد22 نوشته است:
این مورد میتر منفی برای منم پیش امد ولی بعد چند بار بالانس حل شد و اینکه تو اکثر  زمینها مثل چنس بی ثباتی نداره فقط گاهی بی ثبات میشه که اونم باید تنظیمات دقیق بشه مخصوصا حساسیت وگرن باز مهندس حمید بهتر میدونن چه باید کرد

عجب شما که اینجا مشکل میتر منفی رو برطرف کردی! حالا جالبه پس شما چنس رو هم ساختی! میشه بفرمایین با کدوم آیدی؟! :D کل پستهای شما 32 تاست که در طول 3 روز نوشته شده و 31 پستش در همین تاپیک پالسی فلزجو هست! فکر میکنم دوستان مسائل رو کنار هم بذارن خیلی واضح باشه. ولی باید عرض کنم من اجازه نمیدم اینطور افراد با غرض مشخص و با طرح و برنامه وارد بشن و سعی کنن پروژه رو به نوعی محکوم به شکست جلوه بدن! خیر این نوع کار شماست که در نهایت محکوم به شکسته.

پنج شنبه 3 تیر1394 - 2:24am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

میلاد22 نوشته است:
من از سر زمین میام خیلی ناراحتم و اتفاقای عجیبی افتاد که روم نمیشه بگم .دستگاه کم آورد نمیدونم چرا چند مورد هست که حمید خان باید زحمت اصلاحشو بکشن. بالانس روی زمینی که احتمال داره جنس زیر همون باشه درحالی که حتی بشکه 220لیتری هم باشه بعد بالانس نشون نمیده که امروز واسم اتفاق افتاد.تغیر اعداد ومیتر منفی و بی ثباتیه ناگهانی دستگاه و قطع خود به خودش تغییر ناگهانی دستگاه هنگام خاموش روشن در حالی که لوپ و شرایط فیزیک در همون حالت هست دستگاه مجذ که روشن میشه اعداد متفاوت میشه برد کاهش پیدا میکنه .تو خونه مسگلی نداره ولی بیرون دستگاه چیز دیگه ای رو نشون میده .مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید .یه سینی 30 تو عمق 70 گذاشته بودن که دستگاه تست کنن از شانس من رو همون سینی دستگاه بالانس شد و هچ نشون نداد بعد یه پیاله مسی رو همونجا رو دستگاه گرفتم که تا 130 زد اوناهم با تمسخر زیر لوپ کندن سینی رو درآوردن بعد خندیدن گفتن اینو دور سرت بچرخون بنداز بره خلاصه با کلی عرق و خجالت برگشتیم یکی هم که اونجا دسنگاه لرنز داشت پوست خندزد گفت اسباب بازیتو ببر بزارش تو ویترین موزه :(( :-Q

دوست عزیز من قبلا در مورد مشکلات شما در کاوش در چند صفحه قبل توضیح دادم نمیدونم اونها رو بکار بردین یا نه

بر خلاف نظر دوستان بنظر من شما این مشکل برات بوجود اومده ولی عدم تجربه خودت باعث شده که اونجا کم بیاری
1. شما میگین تنظیم روی زمینی که جنس احتمال داره زیر دستگاه باشه .شما اگر اونجا و روی جنس ست کنین خوب مسلما دستگاه با شرایط زمین همراه با فلز خودش رو بالانس میکنه و همین که از روی جنس رد میشین و میرید به نقطه دیگه به دلیل تغییر شرایط زمین ( عدم وجود اون فلز که دستگاه ست کرده ) دستگاه شروع به انداختن میتر منفی میکنه و بعد هم بوق های اضافی و احتمالا شما هم مجدد از روی همون نقطه بالانس رو انجام دادین و هیچ دستگاه پالسی رو پیدا نمیکنین که روی نقطه ای که فلز داره بالانس بشه و بعد همون نقطه رو سنس داشته باشه .
2. دلیل کاهش برد شما هم همین مورد هست که روی فلز ست کردین و دلیل همه مشکلاتی که بوجود اومد هم همینطور .
ضمنا دوستان مطالب رو دقیق بخونن ایشون نگفتن دستگاه خود به خود خاموش و روشن میشه بلکه گفتن وقتی دستگاه رو خاموش و روشن کردن اعدادشون تغییر کرده و بی ثباتی نشون داده که دلیل هم واضحه
در ضمن در منزل مسلما اعداد فرق خواهند کرد مخصوصا اگه دیسک شما در هوا ست بشه و اگر در زمین هم ست بشه به دلیل تفاوت نوع خاک و وجود اشیاء مزاحم و ... اعداد متفاوت خواهد بود .
امیدوارم دوستمون متوجه شده باشن که عیب کارشون در کجاست . کاش به دوست لورنزیتونم میگفتین یک تست از دستگاهش میداد و روی همون نقطه بالانس میکرد بعد هم سنس میکرد یکم از تجربش یاد میگرفتین :YMPEACE:

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 4 تیر1394 - 4:15am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
میلاد22 نوشته است:
این مورد میتر منفی برای منم پیش امد ولی بعد چند بار بالانس حل شد و اینکه تو اکثر  زمینها مثل چنس بی ثباتی نداره فقط گاهی بی ثبات میشه که اونم باید تنظیمات دقیق بشه مخصوصا حساسیت وگرن باز مهندس حمید بهتر میدونن چه باید کرد

عجب شما که اینجا مشکل میتر منفی رو برطرف کردی! حالا جالبه پس شما چنس رو هم ساختی! میشه بفرمایین با کدوم آیدی؟! :D کل پستهای شما 32 تاست که در طول 3 روز نوشته شده و 31 پستش در همین تاپیک پالسی فلزجو هست! فکر میکنم دوستان مسائل رو کنار هم بذارن خیلی واضح باشه. ولی باید عرض کنم من اجازه نمیدم اینطور افراد با غرض مشخص و با طرح و برنامه وارد بشن و سعی کنن پروژه رو به نوعی محکوم به شکست جلوه بدن! خیر این نوع کار شماست که در نهایت محکوم به شکسته.

مهندس حمید اکثر کاربران حتما با حداقل یک دستگاه کار کردن و کما بیش از کارکرد دستگاه اطلاع دارند و اگر قصد ایشون واقعا تخریب این مدار هست باید بگم که راه کاملا اشتباهی رو طی میکنن ( ان شا الله که اینطور نیست ) در ضمن دوستان خودشون با دست های خودشون با این دستگاه کار میکنن و با دیگر مدارات و فلزیابها قطعا مقایسه خواهند کرد. در ضمن کاربران همه اطلاع دارند که این طرح کاملا رایگان هستش و مهندس حمید هیچ نفعی از این طرح بجیبش نمیره که بخواد ملت رو مثل بعضی های دیگه سر کار بزاره پس اگر حتی مشکلاتی هم داشته باشه بنده به شخصه تا آخر خط میرم اگه حتی مهندس اعلام کنن که طرح هم با شکست مواجه شده باز هم ایشون رو لایق بهترین ها میدونم و اگر میلیون ها هم خرج کرده باشم افتخار میکنم که پولم رو در راه درستی هزینه کردم چون واقعا قصدشون کمک به مردمی بوده که زخم خورده عده ای گرگ صفت هستن .

باز هم تشکر از زحمات شما مهندس گرامی

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 4 تیر1394 - 4:33am

saghoz نوشته است:
میلاد22 نوشته است:

دوست عزیز من قبلا در مورد مشکلات شما در کاوش در چند صفحه قبل توضیح دادم نمیدونم اونها رو بکار بردین یا نه

بر خلاف نظر دوستان بنظر من شما این مشکل برات بوجود اومده ولی عدم تجربه خودت باعث شده که اونجا کم بیاری
1. شما میگین تنظیم روی زمینی که جنس احتمال داره زیر دستگاه باشه .شما اگر اونجا و روی جنس ست کنین خوب مسلما دستگاه با شرایط زمین همراه با فلز خودش رو بالانس میکنه و همین که از روی جنس رد میشین و میرید به نقطه دیگه به دلیل تغییر شرایط زمین ( عدم وجود اون فلز که دستگاه ست کرده ) دستگاه شروع به انداختن میتر منفی میکنه و بعد هم بوق های اضافی و احتمالا شما هم مجدد از روی همون نقطه بالانس رو انجام دادین و هیچ دستگاه پالسی رو پیدا نمیکنین که روی نقطه ای که فلز داره بالانس بشه و بعد همون نقطه رو سنس داشته باشه .
2. دلیل کاهش برد شما هم همین مورد هست که روی فلز ست کردین و دلیل همه مشکلاتی که بوجود اومد هم همینطور .
ضمنا دوستان مطالب رو دقیق بخونن ایشون نگفتن دستگاه خود به خود خاموش و روشن میشه بلکه گفتن وقتی دستگاه رو خاموش و روشن کردن اعدادشون تغییر کرده و بی ثباتی نشون داده که دلیل هم واضحه
در ضمن در منزل مسلما اعداد فرق خواهند کرد مخصوصا اگه دیسک شما در هوا ست بشه و اگر در زمین هم ست بشه به دلیل تفاوت نوع خاک و وجود اشیاء مزاحم و ... اعداد متفاوت خواهد بود .
امیدوارم دوستمون متوجه شده باشن که عیب کارشون در کجاست . کاش به دوست لورنزیتونم میگفتین یک تست از دستگاهش میداد و روی همون نقطه بالانس میکرد بعد هم سنس میکرد یکم از تجربش یاد میگرفتین :YMPEACE:

:ymapplause: :ymapplause:

پنج شنبه 4 تیر1394 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
ای بابا این انجمن چقد دشمن داره که از در دوستی وارد میشن.بابا مارو چه به این مدار لیاقت ما همون مدارات آنالوگ مثل tl12000 بود که خیلی ها میامدن میگفتن باهاش رو سفید شدن =)) =)) =)) =))

پنج شنبه 4 تیر1394 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه. @};-

دشمن که همیشه هست اما دشمن اصلی بیتجربگی خودمون هست که باعث دلسردی وگمراهی دیگران میشه.این دوستمون هم خودشون بیان کردن که روی فلز بالانس کردن .من خودم همیشه حتی اگه سیستم رو روی یک نقطه بالانس کنم باز سعی میکنم این کارو چندین بار روی چندین نقطه زمین انجام بدم چون مشخص نمیکنه جایی که هستم فلز هست یا نیست..اما در مورد اشکالات مدار که گفته شد وهمه تجربه کردیم و چندین کاوشی که رفتم به نظر من اگه مهندس کاری کنن که این قضیه میتر منفی حل بشه دیگه سیستم نهایی هست وهر کسی هم چیزی میگه از روی بیتجربگی هست من بالوپ 80 عنکبوتی کار میکنم که فقط تویک زمین با این مشکل مواجه شدم از بدو روشن شدن مدادم اذیت میکرد که با کاوش تو یک زمین دیگه این مشکل رو اصلا نداشتم پس این نمیتونه مشکل از سیستم باشه الودگی زمین به ذرات یا فلزات رویزو درشت یا عدم تنظیمات درست باعث میشه اپراتور گیج بشه.فقط بیابون تست کنین وتنظیمات رو واسه شرایط خاص اون زمین در نظر بگیرین. @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 4 تیر1394 - 11:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میلاد22 نوشته است:

داداش جون، به فرض درستی همه صحبتای شما و صدق در گفتار میشه یه چیزیو مشخص و واضح نتیجه گرفت و اونم اینکه شما بیش از حد مبتدیانه وناشیانه اپراتوری کردی. #-o مگر قبلاً دستگاه دست نگرفته بودی و اصلاً سابقه و تجربه کارشو نداشتی؟
بنده خودم هفته پیش جایی بودم که البته فقط از لوپ 23 سانتیش استفاده کردم و زمین هم تا حد زیادی معدنی بود ولی به راحتی فلزات موجود در سطح و عمق تا 1 متری رو باهاش میگرفتم و جدا میکردیم بد ون حتی یک مورد خطا اونم با سرعت جاروی بالا . واقعاً از این جهت که ازش راضی بودم و از مهندس حمید جون هم ممنونم. خدا عمر با عزّت بهش بده.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 11:44am

سلام
من مدار رو مونتاژ كردم ، ميكرو رو پروگرم كردم ،‌ ي لوپ عنكبوتي به قطر 35 ساختم و تست اوليه رو انجام دادم
خدا رو شكر همه چيز بدون مشكل داره كار مي كنه و برابر انتظار م بوده
چون فعلا" محيط تست مناسب نيست و من هم هنوز اشراف كامل ندارم نميتونم آمار دقيق خدمتتون ارائه بدم ولي تا همينجاش از ي دستگاهي كه كلي پولش رو دادم (هزينه بورد و قطعات ) در محيط يكسان خيلي با ثبات تر و بهتر عمل مي كنه
من كارم ساخت سيستم هاي كنترلي و هوشمنده اين يعني ي كم از مدارات الكترونيكي سرم ميشه ،‌ فقط ميتونم بگم اين ي شاهكاره
تا همين جاش هم كه باهاش آشنا شدم از كلي از دستگاهها يي كه تا حالا ديدم سر تره
مهمترين حسن و برتري اين دستگاه اينه كه بجاي آب و تاب دادن و شكل و شمايل درست كردن و كلاس گذاشتن تو ال سي دي گرافيكي و اين داستانهاي مشتري گول زن
اومده ي منوي ساده و لي كاربردي و قوي طراحي كرده كه كل دستگاه رو بتوني در اختيار بگيري
بخدا اين نهايت لطف ي طراحه كه مياد تعداد زيادي از متغير هاي كليدي رو بصورت آپشن در مياره تا بصورت كاربردي از طرحش استفاده بشه اون هم ي طرح عام المنفعه
خدا خيرت بده برادر
من هم دارم حال مي كنم هم چيز ياد مي گيرم و هر چيزي كه ياد مي گيرم دعات مي كنم
دم همه بر و بچه هاي با صفاي فروم هم گرم كه بي ريا به هم كمك مي كنن

پنج شنبه 4 تیر1394 - 12:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1062 , 1063 , 1064 , 1065 , 1066 , 1067 , 1068 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 59 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure