میلاد22 نوشته است:
من از سر زمین میام خیلی ناراحتم و اتفاقای عجیبی افتاد که روم نمیشه بگم .دستگاه کم آورد نمیدونم چرا چند مورد هست که حمید خان باید زحمت اصلاحشو بکشن. بالانس روی زمینی که احتمال داره جنس زیر همون باشه درحالی که حتی بشکه 220لیتری هم باشه بعد بالانس نشون نمیده که امروز واسم اتفاق افتاد.تغیر اعداد ومیتر منفی و بی ثباتیه ناگهانی دستگاه و قطع خود به خودش تغییر ناگهانی دستگاه هنگام خاموش روشن در حالی که لوپ و شرایط فیزیک در همون حالت هست دستگاه مجذ که روشن میشه اعداد متفاوت میشه برد کاهش پیدا میکنه .تو خونه مسگلی نداره ولی بیرون دستگاه چیز دیگه ای رو نشون میده .مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید .یه سینی 30 تو عمق 70 گذاشته بودن که دستگاه تست کنن از شانس من رو همون سینی دستگاه بالانس شد و هچ نشون نداد بعد یه پیاله مسی رو همونجا رو دستگاه گرفتم که تا 130 زد اوناهم با تمسخر زیر لوپ کندن سینی رو درآوردن بعد خندیدن گفتن اینو دور سرت بچرخون بنداز بره خلاصه با کلی عرق و خجالت برگشتیم یکی هم که اونجا دسنگاه لرنز داشت پوست خندزد گفت اسباب بازیتو ببر بزارش تو ویترین موزه
دوست عزیز من قبلا در مورد مشکلات شما در کاوش در چند صفحه قبل توضیح دادم نمیدونم اونها رو بکار بردین یا نه
بر خلاف نظر دوستان بنظر من شما این مشکل برات بوجود اومده ولی عدم تجربه خودت باعث شده که اونجا کم بیاری
1. شما میگین تنظیم روی زمینی که جنس احتمال داره زیر دستگاه باشه .شما اگر اونجا و روی جنس ست کنین خوب مسلما دستگاه با شرایط زمین همراه با فلز خودش رو بالانس میکنه و همین که از روی جنس رد میشین و میرید به نقطه دیگه به دلیل تغییر شرایط زمین ( عدم وجود اون فلز که دستگاه ست کرده ) دستگاه شروع به انداختن میتر منفی میکنه و بعد هم بوق های اضافی و احتمالا شما هم مجدد از روی همون نقطه بالانس رو انجام دادین و هیچ دستگاه پالسی رو پیدا نمیکنین که روی نقطه ای که فلز داره بالانس بشه و بعد همون نقطه رو سنس داشته باشه .
2. دلیل کاهش برد شما هم همین مورد هست که روی فلز ست کردین و دلیل همه مشکلاتی که بوجود اومد هم همینطور .
ضمنا دوستان مطالب رو دقیق بخونن ایشون نگفتن دستگاه خود به خود خاموش و روشن میشه بلکه گفتن وقتی دستگاه رو خاموش و روشن کردن اعدادشون تغییر کرده و بی ثباتی نشون داده که دلیل هم واضحه
در ضمن در منزل مسلما اعداد فرق خواهند کرد مخصوصا اگه دیسک شما در هوا ست بشه و اگر در زمین هم ست بشه به دلیل تفاوت نوع خاک و وجود اشیاء مزاحم و ... اعداد متفاوت خواهد بود .
امیدوارم دوستمون متوجه شده باشن که عیب کارشون در کجاست . کاش به دوست لورنزیتونم میگفتین یک تست از دستگاهش میداد و روی همون نقطه بالانس میکرد بعد هم سنس میکرد یکم از تجربش یاد میگرفتین