ممنون از لطف همه عزیزان.
علی جان بنده که هستم در خدمتتون
آقا مجتبی هم سرش بابت ساخت و مسائل مربوطه شلوغه و استاد آریا هم مشغول تستهای منحصر بفرد خودشون هستن. من ترجیح میدم مسائلی که بخصوص بیشتر در خصوص آموزش عمومی ردیابی هست توسط اساتید باتجربه تر که در انجمن حضور دارن گفته بشه. بنده هم نکته خاص و جدیدی اگر بود که ازش اطمینان داشتم عرض میکنم. بهرحال این ردیاب خاص بدلیل حذف مساله یونها تا حد زیادی اپراتوریش راحت تر از اکثر ردیابهای دیگه هم هست! بنظر من اکثر نکات حتی بیشتر از یک بار در طول این تاپیک طولانی مطرح شدن و بعضی سوالات دیگه واقعا تکراری هستن! دوستان اگر بجای این نوع سوالات مطالب قبلی رو با دقت بیشتری مطالعه کنن بهتر به نتیجه میرسن تا اینکه مجددا سوال کنن.
search عزیز خدمت شما هم عرض کنم قبلا هم گفتیم دستگاه و کیت زیاد هست! ما هم با دستگاههای دیگران کاری نداریم. ولی فقط خودتون از روی مشخصات مفصلی که توضیح داده شده به همراه عکس و فیلم و همین تاپیک مفصل و تجربه بیش از 50 نفری که الان این ردیاب رو در اختیار دارن مقایسه کنین که داستان به چه صورت میتونه باشه! اون چه که فکر میکنم خیلی واضحه اولا مداری که صرفا بصورت کیت هست با دستگاه کامل قابل قیاس نیست! در ثانی سایر اطلاعات موجود در مورد یک دستگاه اهمیت زیادی داره. فکر میکنم ردیاب ما در حال حاضر بقول معروف یک محصول مشخص و شناخته شده هست که حتی اگر ایرادی هم داشته بطور شفاف مورد بررسی قرار گرفته! مقایسه کردنش با یک مدار مجهول که امکانات بسیار کمتری هم داره بنظرم کار درستی نباشه.