انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:50pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف همه عزیزان.
علی جان بنده که هستم در خدمتتون ;;) :D آقا مجتبی هم سرش بابت ساخت و مسائل مربوطه شلوغه و استاد آریا هم مشغول تستهای منحصر بفرد خودشون هستن. من ترجیح میدم مسائلی که بخصوص بیشتر در خصوص آموزش عمومی ردیابی هست توسط اساتید باتجربه تر که در انجمن حضور دارن گفته بشه. بنده هم نکته خاص و جدیدی اگر بود که ازش اطمینان داشتم عرض میکنم. بهرحال این ردیاب خاص بدلیل حذف مساله یونها تا حد زیادی اپراتوریش راحت تر از اکثر ردیابهای دیگه هم هست! بنظر من اکثر نکات حتی بیشتر از یک بار در طول این تاپیک طولانی مطرح شدن و بعضی سوالات دیگه واقعا تکراری هستن! دوستان اگر بجای این نوع سوالات مطالب قبلی رو با دقت بیشتری مطالعه کنن بهتر به نتیجه میرسن تا اینکه مجددا سوال کنن.

search عزیز خدمت شما هم عرض کنم قبلا هم گفتیم دستگاه و کیت زیاد هست! ما هم با دستگاههای دیگران کاری نداریم. ولی فقط خودتون از روی مشخصات مفصلی که توضیح داده شده به همراه عکس و فیلم و همین تاپیک مفصل و تجربه بیش از 50 نفری که الان این ردیاب رو در اختیار دارن مقایسه کنین که داستان به چه صورت میتونه باشه! اون چه که فکر میکنم خیلی واضحه اولا مداری که صرفا بصورت کیت هست با دستگاه کامل قابل قیاس نیست! در ثانی سایر اطلاعات موجود در مورد یک دستگاه اهمیت زیادی داره. فکر میکنم ردیاب ما در حال حاضر بقول معروف یک محصول مشخص و شناخته شده هست که حتی اگر ایرادی هم داشته بطور شفاف مورد بررسی قرار گرفته! مقایسه کردنش با یک مدار مجهول که امکانات بسیار کمتری هم داره بنظرم کار درستی نباشه.

شنبه 29 تیر1392 - 2:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
نتیجه تست یک مکان دارای علایم
1 با دستگاه خاموش انتن زدم تقریبا در جهت شمال یک سنگ که روش 5 تا جوغن کوچک بود در فاصله 130 سانت انتنها قیچی کردند
2 بادستگاه روشن روی فرکانس گلد 1 ولوم 10 بیسیم انتنها درست روی سنگ جوغن دار قیچی کردند .
3 با دستگاه روشن روی فرکانس گلد2 ولوم نیم دوباره روی همون سنگ قیچی کردند .
4 با دستگاه روشن روی فرکانس مس ولوم نیم تقریبا 370 سانتیشرق سنگ جوغن دار قیچی کرد .
5 با دستگاه روشن روی فرکانس حفره ولوم نیم درست روی سنگ جوغن دار قیچی کرد .
6 عمقگیری : وقتی روی سنگ قیچی کرد روش عقب رفتن انتنها در فاصله 370 سانتی بازشدن عمق =370-120=250
هنوزتست طلا و حجم گیری باقیمونده جلسه بعد میگذارم

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

شنبه 29 تیر1392 - 2:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خب اقاحميداقاارياكي ميان چون ايشون خيلي وقته رفتاواسه تست :::

شنبه 29 تیر1392 - 5:56pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان بنده اطلاعی ندارم ایشون کی برمیگردن! ولی ظواهر امر اینطور نشون میده نتایج خوب بوده که ایشون پیگیر کاوش ها هستن و امیدوارم گوشه چشمی هم به انجمن داشته باشن! :D

شنبه 29 تیر1392 - 6:35pm

سلامی دوباره چو بوی ...
دوستان و اساتید در مورد زیر ببینید نظرتون چیه؟
1- مکان آثار داره (یه تخته سنگ بزرگ با 4 تا چوغن)
2- مکان پیدا شد جائی هست به صورت دایره ای به قطر 10 قدم
3- تقریبا وسط دایره حفره هم زد
4- تست کربن جواب نداد
5- تست طلا انجام شد و در 4 جهت با 50 گرم طلا سمت هدف رو می زد
6- تست عمق هم تقریبا 4 متر می زد
7- تست سرکه هم انجام شد
8- 48 ساعت بعد از انجام تست سرکه تست های بالا انجام شد و تمامی مثبت بود فقط قطر هدف مورد نظر تقریبا شد هفت قدم
9- بعد از 5 روز از انجام تست سرکه دوباره رفتم تست ها رو انجام بدم اما آنتن های خالی سمت شمال تا شمال شرق نمی رفتن ولی بقیه تست ها مثبت بود
نکته اینکه تنها تفاوتی که زمان تست ها داشت اینه که آخرین باری که داشتم تست (یعنی گزینه 9) انجام می دادم هوا رطوبتش بالا بود یعنی یه مقدار هوا مه داشت
خوب اساتید نظرشون چیه ؟؟؟!! به نظرتون توو گزینه 9 چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟؟!!!!

پیشاپیش ممنون از راهنمائیتون

شنبه 29 تیر1392 - 6:36pm
مدیر کل
مدیر کل

پرواز عزیز تا جایی که به عقل من میرسه کلا نتیجه مثبت بوده! :D
در مورد گزینه 9 هم بنظر من درسته. احتمالا شما بقدری سرکه استفاده کردین که آثار یونی رو هم دیگه تقریبا محو کردین! این هم خودش نکته مهمیه. بنابراین در حالت دستگاه خاموش دیگه دلیلی نداشته که آنتن به سمت شمال کشیده بشه! چون اینکه گفته شده در صورت دفینه بودن آنتن خالی به سمت شمال کشش داره علتش فقط وجود یونهاست که احتمالا شما آثارش رو خنثی کردین. البته نکته مهم دیگه هم این هست که آثار یونی در هوای مرطوب ضعیف تر هستن! کما اینکه یون یاب ها هم در هوای مه و مرطوب بخوبی عمل نمیکنن! پس نظر من کلا این هست که قاعدتا میشه روی این هدف حساب کرد! بعید میدونم با مهارتی که شما بخرج دادین از طریق ردیاب بشه بیشتر از این مطمئن شد.

شنبه 29 تیر1392 - 6:47pm

حمید نوشته است:
پرواز عزیز تا جایی که به عقل من میرسه کلا نتیجه مثبت بوده! :D
در مورد گزینه 9 هم بنظر من درسته. احتمالا شما بقدری سرکه استفاده کردین که آثار یونی رو هم دیگه تقریبا محو کردین! این هم خودش نکته مهمیه. بنابراین در حالت دستگاه خاموش دیگه دلیلی نداشته که آنتن به سمت شمال کشیده بشه! چون اینکه گفته شده در صورت دفینه بودن آنتن خالی به سمت شمال کشش داره علتش فقط وجود یونهاست که احتمالا شما آثارش رو خنثی کردین. البته نکته مهم دیگه هم این هست که آثار یونی در هوای مرطوب ضعیف تر هستن! کما اینکه یون یاب ها هم در هوای مه و مرطوب بخوبی عمل نمیکنن! پس نظر من کلا این هست که قاعدتا میشه روی این هدف حساب کرد! بعید میدونم با مهارتی که شما بخرج دادین از طریق ردیاب بشه بیشتر از این مطمئن شد.

ممنون استاد عزیز
آره فکر می کنم که سرکه زیار استفاده کردم
چون که بعد از 5 روز هنوز بوش مونده
انشاالله که خیر باشه

بازم مننون از راهنمائیتون

شنبه 29 تیر1392 - 7:09pm
استاد
استاد

parvaz نوشته است:
سلامی دوباره چو بوی ...
4- تست کربن جواب نداد
7- تست سرکه هم انجام شد
8- 48 ساعت بعد از انجام تست سرکه تست های بالا انجام شد و تمامی مثبت بود فقط قطر هدف مورد نظر تقریبا شد هفت قدم
9- بعد از 5 روز از انجام تست سرکه دوباره رفتم تست ها رو انجام بدم اما آنتن های خالی سمت شمال تا شمال شرق نمی رفتن ولی بقیه تست ها مثبت بود
نکته اینکه تنها تفاوتی که زمان تست ها داشت اینه که آخرین باری که داشتم تست (یعنی گزینه 9) انجام می دادم هوا رطوبتش بالا بود یعنی یه مقدار هوا مه داشت

سلام دوست عزیز
یه تست را اگه فرصت دادی دوباره انجام بده نقطه مرکز را که دیگه برات مشخص شده یکبار ردیاب روی گلد 1 ولوم 10 یزار و از طرف جنوب به سمت نقطه مرکز حرکت کن و ببین انتنها روی همون مرکز قیچی میکنه یا چند متر بعد از نقطه مرکز قیچی میکنه البته دستگاه باید از گردنت اویزون باشه

شنبه 29 تیر1392 - 8:18pm

جاوید نوشته است:
parvaz نوشته است:
سلامی دوباره چو بوی ...
4- تست کربن جواب نداد
7- تست سرکه هم انجام شد

سلام دوست عزیز
یه تست را اگه فرصت دادی دوباره انجام بده نقطه مرکز را که دیگه برات مشخص شده یکبار ردیاب روی گلد 1 ولوم 10 یزار و از طرف جنوب به سمت نقطه مرکز حرکت کن و ببین انتنها روی همون مرکز قیچی میکنه یا چند متر بعد از نقطه مرکز قیچی میکنه البته دستگاه باید از گردنت اویزون باشه

سلام بر استاد عزیز
باشه حتما تستش می کنم
فقط چه نتیجه ای باید بگیرم؟
با سیم باشه یا بیسیم؟

موفق باشید.

شنبه 29 تیر1392 - 9:32pm

با سلام خدمت طراحان و سازنده های ردیاب
دو تا طرح دارم ببینین می شه روش زمان گذاشت
1- یه تراز بذاریم رو دسته ها که زاویه اون با زمین رو بتونیم تنظیم کنیم (برا هر دو به یه اندازه)
2- رفتار های میله های برنجی رو بشه با یه نرم افزار شبیه سازی کرد بعد سیگنال ها به جای اینکه به آنتن ها ارسال بشن به اون نرم افزار(می تونه روی لپ تاپ و یا تبلت نصب بشه) ارسال بشن و اون نرم افزار بگه که کدوم طرف بریم با این روش تاثیر قدرت ذهن از بین می ره.

نظر اساتید چیه؟

شنبه 29 تیر1392 - 9:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 45 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure