سلام
من حدود دو سالی میشه که عضو این انجمن شدم ولی بیشتر موارد مربوط به نشانه ها و علایم رو مطالعه میکنم!
البته دستگاه زمینشناسی رو از انجمن ساختم و یک بار درخواست کمک کردم کسی جوابی نداد
من هم گذاشتمش کنار و دیگه فعالیت عملی نکردم!!
من کسی هستم که تاوان تو این راه زیاد متحمل شدم!!
این شرکتهای کلاهبرداری که همه باهاشون آشنا هستیم تو سالهای اول به عنوان تازه کار زیاد منو تلکه کردن
و باز هم به دلیل تازه کار بودن پولای بی دلیل زیادی از جیبم رفت!(نزدیک به پنجاه میلیون)!!!
خیلی جاهای خوب و پربار رو به همین دلیلا از دست دادم
الان خیلی دستگاهارو دارم از جمله لورنز ایکس 3(که معیوبه)ام دی ال..پروتون..دلتا..زمین شناسی و یکی دوتا ردیاب الکی!!!
سرتون رو درد نیارم...تا قبل اینکه این تاپیک رو پریروزا ببینم فک میکردم اینجا هم یه دکون بازاریه مثه بقیه جاها!!!
ولی الان به بزرگیه روح مهندس پی بردم
آقا با این کاری که کردی یه ککی به تمبونه این فروشنده ها افتاده!!!شرکت معروف کلاهبردار k......یه جی پی ایکس به ما فروخت نوزده میلیون به اسم اصلی!!الان همونو داره میده چهار و پونصد!!!و جلوشم زده منتاژ ایران(خیلی از دستگاهاشونو این کارو کردن)!!!دلیلشو نفهمیدم چرا تو سایتشون این کارو کردن تا دو سه روز پیش که تو انجمن کار چاق کن این شرکتای دزد دیدم راجع به ردیاب شما بحث کرده بودن و شما هم جوابشون رو داده بودید و به این دستگاه اشاره کرده بودید اومدم دیدم شما همشونو با این کار قهوه ای کردی
پرچونگی کردم ببخشید ولی میخوام اینو بگم که حمید جان استاد بی بدیل طراح فلزیاب بومی ایران اول که به خاطر پیش داوریهام و قضاوتهام از شما و دوستان عذرخواهی میکنم شما ثابت کردی تو راه پر از کلاهبردار میشه انسان بود و صادقانه و از صمیم قلبم برات آرزوی بهترینهارو دارم