انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 4:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1063 , 1064 , 1065 , 1066 , 1067 , 1068 , 1069 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
من حدود دو سالی میشه که عضو این انجمن شدم ولی بیشتر موارد مربوط به نشانه ها و علایم رو مطالعه میکنم!
البته دستگاه زمینشناسی رو از انجمن ساختم و یک بار درخواست کمک کردم کسی جوابی نداد :ymtongue: من هم گذاشتمش کنار و دیگه فعالیت عملی نکردم!!
من کسی هستم که تاوان تو این راه زیاد متحمل شدم!! :ymsigh: این شرکتهای کلاهبرداری که همه باهاشون آشنا هستیم تو سالهای اول به عنوان تازه کار زیاد منو تلکه کردن :ymsigh: و باز هم به دلیل تازه کار بودن پولای بی دلیل زیادی از جیبم رفت!(نزدیک به پنجاه میلیون)!!! :-s خیلی جاهای خوب و پربار رو به همین دلیلا از دست دادم :(( الان خیلی دستگاهارو دارم از جمله لورنز ایکس 3(که معیوبه)ام دی ال..پروتون..دلتا..زمین شناسی و یکی دوتا ردیاب الکی!!!
سرتون رو درد نیارم...تا قبل اینکه این تاپیک رو پریروزا ببینم فک میکردم اینجا هم یه دکون بازاریه مثه بقیه جاها!!! X_X ولی الان به بزرگیه روح مهندس پی بردم ^:)^ آقا با این کاری که کردی یه ککی به تمبونه این فروشنده ها افتاده!!!شرکت معروف کلاهبردار k......یه جی پی ایکس به ما فروخت نوزده میلیون به اسم اصلی!!الان همونو داره میده چهار و پونصد!!!و جلوشم زده منتاژ ایران(خیلی از دستگاهاشونو این کارو کردن)!!!دلیلشو نفهمیدم چرا تو سایتشون این کارو کردن تا دو سه روز پیش که تو انجمن کار چاق کن این شرکتای دزد دیدم راجع به ردیاب شما بحث کرده بودن و شما هم جوابشون رو داده بودید و به این دستگاه اشاره کرده بودید اومدم دیدم شما همشونو با این کار قهوه ای کردی :-BD
پرچونگی کردم ببخشید ولی میخوام اینو بگم که حمید جان استاد بی بدیل طراح فلزیاب بومی ایران اول که به خاطر پیش داوریهام و قضاوتهام از شما و دوستان عذرخواهی میکنم شما ثابت کردی تو راه پر از کلاهبردار میشه انسان بود و صادقانه و از صمیم قلبم برات آرزوی بهترینهارو دارم :-BD

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 4 تیر1394 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
سلام به همه. @};-

دشمن که همیشه هست اما دشمن اصلی بیتجربگی خودمون هست که باعث دلسردی وگمراهی دیگران میشه.این دوستمون هم خودشون بیان کردن که روی فلز بالانس کردن .من خودم همیشه حتی اگه سیستم رو روی یک نقطه بالانس کنم باز سعی میکنم این کارو چندین بار روی چندین نقطه زمین انجام بدم چون مشخص نمیکنه جایی که هستم فلز هست یا نیست..اما در مورد اشکالات مدار که گفته شد وهمه تجربه کردیم و چندین کاوشی که رفتم به نظر من اگه مهندس کاری کنن که این قضیه میتر منفی حل بشه دیگه سیستم نهایی هست وهر کسی هم چیزی میگه از روی بیتجربگی هست من بالوپ 80 عنکبوتی کار میکنم که فقط تویک زمین با این مشکل مواجه شدم از بدو روشن شدن مدادم اذیت میکرد که با کاوش تو یک زمین دیگه این مشکل رو اصلا نداشتم پس این نمیتونه مشکل از سیستم باشه الودگی زمین به ذرات یا فلزات رویزو درشت یا عدم تنظیمات درست باعث میشه اپراتور گیج بشه.فقط بیابون تست کنین وتنظیمات رو واسه شرایط خاص اون زمین در نظر بگیرین. @};-

بندم با این مشکل برخورد کردم. آقا حمید در جزوه در این مورد فرمودند:
«در صورتیکه دستگاه با حفره مواجه بشه یا لوپ بیش از حد از زمین فاصله بگیره و همینطور گاهی پس از قطع شدن سنس فلز ؛ بجای اعداد مثبت برای میتر اعداد منفی نشان داده میشه که میتونه به معنی خارج شدن لحظه ای دستگاه از بالانس یا حتی سنس حفره باشه. در این حالت دستگاه هر چند ثانیه یک بار این موضوع رو با بوقهای هشداری اعلام میکنه. در صورتیکه تنظیم گراند فعال باشه پس از مدت زمان کوتاهی مجددا بالانس بصورت خودکار برقرار شده و میتر سنس منفی ناپدید خواهد شد»
پس دلیل میتر منفی سه تا دلیل داره:
1-دستگاه با حفره مواجه بشه
2-لوپ بیش از حد از زمین فاصله بگیره
3-پس از قطع شدن سنس فلز
طبق تجربه ای که بنده در کاوش در کوه داشتم، با شروع حرکت میتر منفی می شد و تک بوق می زد. با توجه به اینکه این اتفاق در چند جا رخ می داد، پس فقط گزینه دوم (تغییر ارتفاع لوپ از زمین) دلیل این امر می تونه باشه که با توجه به کاوش در کوه درست است. بنده در یه جای تختم با سرعت کم کاوش کردم تا مطمئن بشم لوپ موازی زمینه ولی باز میتر منفی شد (البته خیلی کمتر)، به خاطر همین گفتم شاید لوپ 1*1 من خوب درست نشده (با لوله پولیکا درست کرده بودم و زیاد محکم و جمع و جور نبود) واسه همین یه لوپ محکم درست کردم که باید ببرم آزمایش کنم (حالا نمی دونم واقعا تکانهای خیلی جزئی لوپ غیر محکم می تونه این تأثیر رو بذاره یا نه). آقا حمید نحوه تنظیمات می تونه در کاهش میتر منفی تأثیر داشته باشه؟ این تک بوقا واقعا اذیت می کنه، دائم صدای بوق می یاد، آدم نمی دونه به خاطر میتر منفی یا نویز و ... (چون میتر منفی می یاد و میره) طبق گفته شما این مشکل از بهم خوردن بالانسه و وقتی گراند فعال باشه پس دوباره بالانس میشه و مشکل خودکار حل میشه. اگه بشه کاری کرد که در حالت گراند روشن تک بوق از میتر منفی حذف بشه و تنها در حالت گراند خاموش تک بوق داشته باشیم شاید مشکل تا حدی رفع میشه، هرچند این کارم پاک کردن صورت مسئله هستش.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 1:16pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون محسن جان.
در مورد میتر منفی اول باید بفرمایین رقم میتر منفی چقدر هست؟! مقادیر خیلی کم میتر منفی در شرایطی که درجه حساسیت بالاست کم و بیش طبیعیه و با کم کردن حساسیت و همینطور بالا بردن دیلی حل میشه.
درباره دلیل میتر منفی هم شما توضیح دادین. علاوه بر اینها تکان خوردن کابلی که کیفیت مناسب نداره و همینطور تکان خوردن ساختار خود لوپ هم میتونه براحتی سبب بوق اضافی و یا میتر منفی بشه. فراموش نکنین وقتی بوق اضافی دارین در مقابلش میتر منفی هم خواهید داشت! این دو حالت در واقع دو روی یک سکه هستن. وقتی ثبات مناسب داشته باشین نه بوق اضافی دارین و نه میتر منفی.
در خصوص تک بوق هم توجه کنین تنظیم اسپید دقیقا برای همین کار هست! هر چه اسپید کمتر باشه احتمال تک بوق های اضافی هم کمتر میشه. لذا کاهش اسپید بخصوص برای لوپهای بزرگ یک تنظیم مهم محسوب میشه.
نکته دیگه هم تاثیر شیلد لوپ برای کار کردن روی زمین هست. وظیفه شیلد دقیقا بهبود همین مسائل موقع کاوش هست که متاسفانه دوستان این موضوع رو هنوز خیلی جدی نگرفتن.
در نهایت دوستانی که این مشکل رو دارن و نمیتونن برطرفش کنن باید زحمت بکشن حداقل یک تکه فیلم کوتاه از شرایطی که این مساله پیش میاد تهیه کنن و قرار بدن تا بشه بطور مشخص تری علت رو پیدا کرد.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 1:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دزدای پست فطرت X(
http://metalsshow.ir/showthread.php?tid=38

پنج شنبه 4 تیر1394 - 1:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دادش کدوم دشمن کی بدش میاد با 500 تومن صاحب یه دستگاه خوب بشه من خودم چنس رو ساختم نتیجه نگرفتم حالا فلز جو رو هم ساختم نتیجه نگرفتم هیچ طلبکار هم نیستم کسی منو اجبار نکرده بود از این به بعد هم فقط میرم دستگاه اماده میخرم مهندس هم زحمت کشیده وحالا به دلایلی جواب نداده من از همین جا به ایشون خسته نباشید میگم فقط یاد بگیریم که اگر کسی از ما انتقاد کرد در برابرش جبهه نگیریم واگر ما ایراد داریم رفع کنیم به جای این کارا بیایید ساخت یه لوپ درست وحسابی رو بذاریم تو دستور کار هر کس که میبینی یه مدل لوپ از خودش ابداع کرده وهیچ کدوم مثل هم نیست در نتیجه دستگاه هر جا یه سازی میزنه همه هم دستگاه رو مقصر میدونن در پناه حق یاعلی

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

آخرین بار توسط 12341234 در پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:21pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

12341234 نوشته است:
سلام دادش کدوم دشمن کی بدش میاد با 500 تومن صاحب یه دستگاه خوب بشه من خودم چنس رو ساختم نتیجه نگرفتم حالا فلز جو رو هم ساختم نتیجه نگرفتم هیچ طلبکار هم نیستم کسی منو اجبار نکرده بود از این به بعد هم فقط میرم دستگاه اماده میخرم مهندس هم زحمت کشیده وحالا به دلایلی جواب نداده من از همین جا به ایشون خسته نباشید میگم فقط یاد بگیریم که اگر کسی از ما انتقاد کرد در برابرش جبهه نگیریم واگر ما ایراد داریم رفع کنیم در پناه حق یاعلی

بوي نفاق مياد !!!!!

"سلام دادش کدوم دشمن کی بدش میاد با 500 تومن صاحب یه دستگاه خوب بشه من خودم چنس رو ساختم نتیجه نگرفتم حالا فلز جو رو هم ساختم نتیجه نگرفتم هیچ طلبکار هم نیستم کسی منو اجبار نکرده بود از این به بعد هم فقط میرم دستگاه اماده میخرم مهندس هم زحمت کشیده وحالا به دلایلی جواب نداده من از همین جا به ایشون خسته نباشید میگم فقط یاد بگیریم که اگر کسی از ما انتقاد کرد در برابرش جبهه نگیریم واگر ما ایراد داریم رفع کنیم به جای این کارا بیایید ساخت یه لوپ درست وحسابی رو بذاریم تو دستور کار هر کس که میبینی یه مدل لوپ از خودش ابداع کرده وهیچ کدوم مثل هم نیست در نتیجه دستگاه هر جا یه سازی میزنه همه هم دستگاه رو مقصر میدونن در پناه حق یاعلی"

چرا گفتم منافق چرا تغيير لهن دادي؟!!!!!
تو اولش گفتي من اين دستگاه رو ميندازم دور دستگاه آماده ميخرم!! حالا ميگي بيا رو لوپ كار كنيم!!!
تكليفت رو با خودت روشن كن بعد بيا :D

آخرین بار توسط postalofik در پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:54pm ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اپراتوری که نتونه تک بوق رو از بوق سنس فلز تشخیص بده یا تازه کاره یا غرض شخصی داره
بنده تجربه ی زیادی ندارم اما تو همین چندباری که کاوش رفتم یاد گرفتم که بوق سنس فلز با تک بوق فاصله ی زمین و اسمونی داره و اصلا خود من هنگام تنظیم دستگاه کاری نمیکنم که دستگاه کامل ساکت بشه چون میخوام از حداکثر عمق زنی دستگاه استفاده کنم حتی گاهی اوقات با میتر 5الی6 شروع به اسکن میکنم سنس فلز که بوق ادامه داریه ولی بوق اضافه لحظه ای و گذراست این دیگه چیزی نیست که نشه تشخیصش داد.در مورد بالانس روی فلز ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه مخصوصا توی این طرح که وقتی از بالانس خارج میشه میتر منفی میندازه و راحت میشه تشخیص داد خود من اگه دستگاه برام جایی رو سنس کرد برای اطمینان لوپ رو همونجا روی زمین میذارم و بالانس میکنم (البته من فقط با گراند خاموش این کارو میکنم) بعد برمبدارم و دو متر اونطرف تر روی زمین میذارم ببینم چقدر اختلاف میتر هست و یا برعکس یه جایی که چیزی نیست روی زمین بالانس میکنم و دوباره میبرم روی جایی که سنس داشتم زمین میذارم و تفاوت میتر رو بررسی میکنم فقط این نکته هم حائز اهمیته که سنس فلز حداقل باید به اندازه ی محیط لوپ ادامه داشته باشه.و اینکه این نوع تستها فقط و فقط با گراند خاموش انجام شدنیه @};-

پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

12341234 نوشته است:
واما اقا ی مهندس حمید گل من یک اعتراض شدیدالحن به مسئولین سایت دارم و اون اینه که چرا هر کسی تو سایت هر سوالی رو که بهش مربوط نمیشه با کمال بی ادبی و وقیحانه جواب میده

دوست عزیز ببخشید اما هنر ادب شمارو هم اینجا همه ببینن بد نیست
viewtopic.php?f=32&t=2080&p=110174&hilit=%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86#p110174

پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والله من یک چنین حرفی رو نزدم یا کسی من رو حک کرده یا اینکه در نبود من کسی از سیستم من استفاده کرده اره جواب خوبی دادی من بی تقصیرم ولی مدارک دقیقا بر علیه منه

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

پنج شنبه 4 تیر1394 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
دوستان اپراتوری که نتونه تک بوق رو از بوق سنس فلز تشخیص بده یا تازه کاره یا غرض شخصی داره
بنده تجربه ی زیادی ندارم اما تو همین چندباری که کاوش رفتم یاد گرفتم که بوق سنس فلز با تک بوق فاصله ی زمین و اسمونی داره و اصلا خود من هنگام تنظیم دستگاه کاری نمیکنم که دستگاه کامل ساکت بشه چون میخوام از حداکثر عمق زنی دستگاه استفاده کنم حتی گاهی اوقات با میتر 5الی6 شروع به اسکن میکنم سنس فلز که بوق ادامه داریه ولی بوق اضافه لحظه ای و گذراست این دیگه چیزی نیست که نشه تشخیصش داد.در مورد بالانس روی فلز ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه مخصوصا توی این طرح که وقتی از بالانس خارج میشه میتر منفی میندازه و راحت میشه تشخیص داد خود من اگه دستگاه برام جایی رو سنس کرد برای اطمینان لوپ رو همونجا روی زمین میذارم و بالانس میکنم (البته من فقط با گراند خاموش این کارو میکنم) بعد برمبدارم و دو متر اونطرف تر روی زمین میذارم ببینم چقدر اختلاف میتر هست و یا برعکس یه جایی که چیزی نیست روی زمین بالانس میکنم و دوباره میبرم روی جایی که سنس داشتم زمین میذارم و تفاوت میتر رو بررسی میکنم فقط این نکته هم حائز اهمیته که سنس فلز حداقل باید به اندازه ی محیط لوپ ادامه داشته باشه.و اینکه این نوع تستها فقط و فقط با گراند خاموش انجام شدنیه @};-

دوست عزیز نکات خوبی گفتی.میشه در مورد اون اختلاف میتر توضیح بدی. یعنی باید چه جوری باشه؟

پنج شنبه 4 تیر1394 - 3:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1063 , 1064 , 1065 , 1066 , 1067 , 1068 , 1069 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 83 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure