انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 12:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1068 , 1069 , 1070 , 1071 , 1072 , 1073 , 1074 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
درود

مهندس حمید عزیز من برای بار سوم مونتاژ کردم اینبار دیگه قطعات اصله
ماسفت w11nk100 استفاده کردم دستگاه با اولین استارت بالا اومد ولی بدون اینکه لوپ بهش وصل باشه دستگاه بالانس میشه و دیلی رو هم 6 میشناسه این ماسفت همینطوری هستش یا دستگاه من مشکل داره؟
فکر کنم دیگه از دست لوپ روحات شدم دستگاه رو میگیرم دستم تو زمین راه میرم سنس میکنم :))

در مورد مقاومت کوئل هم توضیح بدید که کدوم مقاومته؟

دوست من پشت فیبر رو تمیز کردید؟

جمعه 5 تیر1394 - 10:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه
نماز روزتون قبول
اگه کسی طراحی پنل داره برام بفرسته ممنون میشم.یا لینکی دوستان ابجاد کنند
با تشکر

جمعه 5 تیر1394 - 10:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید اقا خدا قوت
اگه فایلی هم جهت راهنمایی و اپراتوری بود بهتر میشد
ممنون از زحماتت.
لایک داری :ymhug:

جمعه 5 تیر1394 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
خواهش میکنم.
بنظر میرسه شما از نسخه قبلی استفاده کرده باشین. همیشه آخرین نسخه ملاک کار ماست. مثلا در نسخه فعلی یعنی 2.40 ما هم گزینه اسپید رو کمی عوض کردیم که بخصوص برای لوپهای خیلی بزرگ میتونه بهتر جواب بده و هم میتر منفی کلا وضعیتش عوض شده و مثلا اگر شما حساسیت رو روی 15 بذارین دیگه نباید میتر منفی داشته باشین. در واقع حساسیت به حفره یا خروج از بالانس هم با درجه حساسیت و همینطور اسپید هماهنگ شده تا نتیجه بهتری بدست بیاد.
در هر صورت بارها عرض کردم میتر منفی چیز جدیدی هست که ما برای این مدار در نظر گرفتیم! وگرنه وضعیت تغییر موج در تمام این مدارات پالسی به نسبت وجود حفره یا خروج از بالانس بلحاظ ماهیت ذاتی تفاوت محسوسی نداره. اینجا ما میتر منفی رو گذاشتیم که هم برای سنس حفره کمک کننده باشه و هم وضعیت در آستانه بودن دستگاه حین کاوش رو نشان بده. این باعث میشه شما حواستون به این مساله مهم باشه که آیا حداکثر برد و حساسیت رو دارید یا نه. وگرنه خیلی راحت میشد مثل سایر مدارات اصلا این میتر منفی اضافه رو در نظر نگرفت و در نتیجه شما موقع کاوش متوجه نمیشدین که داستان چیه هر چند ظاهرا همه چیز خوب بنظر میرسید!
اینکه دیگران در مورد دستگاه چی فکر کنن بنظر من زیاد اهمیتی نداره. این مدار عملا دستگاه فلزیابی هست که بلحاظ فنی به همه ابعادش توجه شده نه اینکه جنبه ظاهری یا تجاری داشته باشه. علت این همه تنظیمات مختلف و تخصصی در این مدار پالسی هم همینه تا هر کسی بر اساس تجربیات خودش بتونه از سیستم نتیجه بگیره.
در مورد نکته ای هم که دوستان برای بالانس در حالت حضور فلز اشاره کردن کاملا درست هست. در واقع فرض قطعی ما اینه که موقع بالانس کردن فلزی نزدیک لوپ نیست. وگرنه بالانس روی فلز باعث میشه ترشهولد دستگاه در نقطه ای قرار بگیره که وقتی شما لوپ رو جابجا میکنین و از روی فلز خارج میشین ؛ میتر منفی در حد بالایی داشته باشین! این هم با توجه به مفهوم میتر منفی و مثبت کاملا قابل فهمه. چون تاثیر حضور یا عدم حضور فلز برای امواج فلزیابی همیشه و در هر حالتی مخالف هم هست. حالا اینکه دستگاه در چه نقطه ای بالانس شده باشه تفاوتی نداره. نقطه بالانس فقط از این حیث اهمیت داره که ترشهولد تعیین آستانه واکنش دستگاه روی چه درجه ای قرار بگیره که طبیعتا باید جایی باشه که فلز مزاحم در کار نباشه. حتی با اندکی توجه به مفهوم کلمه فلزیاب هم میشه به این نتیجه رسید که کار دستگاه چی هست و لذا پیدا کردن فلز در شرایط حضور فلزی دیگر تقریبا بی معنی بنظر میرسه!

بله مهندس درست گفتین من ورزن 2-11 رو استفاده میکنم که برد بیشتری بهم میداد .البته ورزن اخری رو گرفتم اما متاسفانه سیستم ولوپ رو بیرون از شهر بردم تا بتونم بیشتر بیابون باشم وحمل ونقل سیستم مشکل ساز نشه با لوپ 80 .واسه همین باید برم بیارم دوباره ابدیت کنم.به به بسیار عالی به نکات فنی مهمی اشاره کردین که جواب خیلی از سوالات رو میده حتما نت برداری میکنم .فقط مهندس دوستان به حجم فلز هم اشاره کردن که مسلما مهم هست اما این سوال پیش اومده واسم که اگه این فلز متوسطمثلا 20در20 در عمق بیشتری باشه 2.5متر باشه باز هم میشه به حجم دلخوش بود. :-?
اخه تو یکی از کاوشهام به همچین موردی برخورد کردم حجم خیلی کمی داشتم 30سانت با عدد تفکیک 54 55 و میترحدودای32 با کمی اختلاف به 35 هم میرسید ودیلیدستی رو هم کم وزیاد میکردم که در 40 این عدد به 25 رسید اما صدا کامل بود که شک کردم که ادوات کشاورزی بوده باشه و کوچک.البته با ردیاب محل رو به عنوان مس وطلا گرفته بودم با عمق 3.30متر که بدبختانه اهن رو هم اونجا نزدو قضیه حجم که پیش اومده وهمه بدون شک قبولش دارن تو این مورد من رو به شک انداخته..البته اگه تنظیمات مدار رو هم بگم اسپید وگرند واسه تایید محل مدام کم وزیاد میشدن مخصوصا دیلی دستی فرکانس روهم 198..البته ببخشید که سوالات مبتدیانه شد چون واقع این چندمین باری هست که کاوش میرم وباید خیلی تمرین کنم تا به بار علمی دوستان نزدیک بشم :(( .ممنون از شما وهمگی دوستان @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 5 تیر1394 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
مهربان نوشته است:
بنده تمام خازنهاي الكتروليت رو از نوع روكش فلزي ها استفاده كردم كه در اولين استارت بخوبي داره كار ميكنه ، قيمت خازنهاي الكتروليت روكش فلزي مقداري بيشتره ولي كيفيت بهتري داشته
آقاي صالح 11nk100 شما هم اصليه مشكلي نداره ، فقط موردي رو بايد عرض كنم كه كساني كه از اين ماسفت استفاده ميكنن بايد مقداري مقاومت كوئل رو كمتر از 1 اهم بگيرن حدود 0/8 الي 0/9 دهم اهم كه بهتر جواب ميده

خیلی ممنون مهربان عزیز از این نکته سنجی درست شما! این نکات مورد تایید بنده هست.

مهندس حمید عزیز یعنی اهم ماسفت هیچ ربطی به اهم کویل نداره؟ مثلا برا 11nk100 که در دیتاشیش از 1.1 تا 1.38 هست نباید اهم کویلو بین این اعدا یا نزدیک این اعدا انتخاب کنیم؟؟

جمعه 5 تیر1394 - 11:23pm
مدیر کل
مدیر کل

بهرام نوشته است:

بله مهندس درست گفتین من ورزن 2-11 رو استفاده میکنم که برد بیشتری بهم میداد .البته ورزن اخری رو گرفتم اما متاسفانه سیستم ولوپ رو بیرون از شهر بردم تا بتونم بیشتر بیابون باشم وحمل ونقل سیستم مشکل ساز نشه با لوپ 80 .واسه همین باید برم بیارم دوباره ابدیت کنم.به به بسیار عالی به نکات فنی مهمی اشاره کردین که جواب خیلی از سوالات رو میده حتما نت برداری میکنم .فقط مهندس دوستان به حجم فلز هم اشاره کردن که مسلما مهم هست اما این سوال پیش اومده واسم که اگه این فلز متوسطمثلا 20در20 در عمق بیشتری باشه 2.5متر باشه باز هم میشه به حجم دلخوش بود. :-?
اخه تو یکی از کاوشهام به همچین موردی برخورد کردم حجم خیلی کمی داشتم 30سانت با عدد تفکیک 54 55 و میترحدودای32 با کمی اختلاف به 35 هم میرسید ودیلیدستی رو هم کم وزیاد میکردم که در 40 این عدد به 25 رسید اما صدا کامل بود که شک کردم که ادوات کشاورزی بوده باشه و کوچک.البته با ردیاب محل رو به عنوان مس وطلا گرفته بودم با عمق 3.30متر که بدبختانه اهن رو هم اونجا نزدو قضیه حجم که پیش اومده وهمه بدون شک قبولش دارن تو این مورد من رو به شک انداخته..البته اگه تنظیمات مدار رو هم بگم اسپید وگرند واسه تایید محل مدام کم وزیاد میشدن مخصوصا دیلی دستی فرکانس روهم 198..البته ببخشید که سوالات مبتدیانه شد چون واقع این چندمین باری هست که کاوش میرم وباید خیلی تمرین کنم تا به بار علمی دوستان نزدیک بشم :(( .ممنون از شما وهمگی دوستان @};-

خواهش میکنم ممنون.
ولی ببخشید ما این همه داریم تلاش میکنیم که کار بهتر بشه حالا شما و بعضی دوستان میفرمایین فلان نسخه قبلی بهتر بود؟! :D در این مورد نمیخوام بحث زیادی کنم ولی فقط خدمت شما عرض کنم تمام نسخه های قبلی رو دارم و شما اگر واقعا از هر حیث فکر میکنین نسخه ای بهتر بوده لطف کنین بطور مشخص بفرمایین چه نوع تستی انجام دادین و مقایسه کردین که بنده هم همون رو انجام بدم و متوجه بشم احیانا موضوع چی هست.
در فلزیابی ما به اون شکل چیزی به عنوان حجم فلز نداریم! چیزی که برای فلزیاب خیلی بیشتر مطرحه سطح رو به بالای فلز هست. یعنی در واقع تصویری که لوپ بواسطه امواج خودش میتونه از بالای فلز داشته باشه. این سطحی هم که شما موقع سنس میبینید به عمق و اندازه و کمی هم جنس فلز وابسته هست. مثلا یک سکه وقتی نزدیک به لوپ باشه سطح زیادی نشون میده و عملا از کناره های لوپ گرفته تا مرکز لوپ سنس میشه. همین سکه وقتی از لوپ دور باشه ناحیه سنس بسیار کوچکتری میده. در واقع اینجاست که میتر بدرد میخوره و شما میتونین تخمین بزنین با چه ابعاد فلزی در چه عمقی مواجه هستین. در عین حال فلزات سطحی کوچک سنس ناگهانی دارن در صورتیکه برای فلزات بزرگ در عمق بالا سنس حالت ناگهانی نداره و بیشتر بصورت تدریجی و آرام هست.
در مورد ضعیف بودن سنس اهداف عمقی هم مطلبی عادی هست و لذا کم بودن عدد میتر نمیتونه الزاما نشانه خطا یا ذرات باشه! چون وقتی فلز بزرگی در عمق بالا و نزدیک به نهایت برد فلزیابی خودش قرار داشته باشه باز هم میتر عدد کمی نشان میده که بدلیل ضعیف بودن سنس هست. در این شرایط تجربه میتونه کمک کنه که فلز واقعی رو تشخیص بدین.

جمعه 5 تیر1394 - 11:55pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
[

مهندس حمید عزیز یعنی اهم ماسفت هیچ ربطی به اهم کویل نداره؟ مثلا برا 11nk100 که در دیتاشیش از 1.1 تا 1.38 هست نباید اهم کویلو بین این اعدا یا نزدیک این اعدا انتخاب کنیم؟؟

بنده از نظر علمی و فنی به چنین نتیجه ای نرسیدم که بهتره اهم ماسفت و لوپ یکسان باشه! برعکس برای ماسفتی مثل 11NK100 که دارای مقاومت Rds بیشتری به نسبت ماسفت 840 هست ؛ اگر ما اهم لوپ رو هم افزایش بدیم دیگه با افت آمپر قابل ملاحظه داخل لوپ مواجه میشیم. در اون شرایط شاید بالا بردن پهنای پالس مساله رو جبران کنه ولی بهرحال حداکثر آمپر لوپ محدودتر میشه. پس از نظر قدرت درست تر اینه که برای ماسفتی که مقاومت داخلی بیشتری داره لوپ با مقاومت کمتر استفاده بشه تا موضوع افت جریان جبران بشه. برای اینکه دقیق تر متوجه بشین باید عرض کنم پالس نهایی که اعمال میشه در واقع به شبکه ای تزریق میشه که شامل مقاومت Rds سری با مقاومت لوپ و سری با ظرفیت سیم پیچ لوپ هست. حداکثر آمپر قابل دسترسی در لوپ بفرض بالا بودن تنظیم پهنای پالس به اندازه کافی ؛ از تقسیم ولتاژ 12 بر مقاومت لوپ + Rds قابل محاسبه هست. بنابراین اگر فرض کنیم لوپ 1 اهم و Rds ماسفت هم 1 اهم باشه ؛ حداکثر جریان قابل دستیابی در لوپ معادل 12 تقسیم بر 2 خواهد بود که میشه 6 آمپر. لازم به توضیحه که این محاسبات صرفا از نقطه نظر قدرت پالس میدان لوپ معتبر هست وگرنه در فلزیاب پالسی نکات دیگری هم هستن که در نتیجه نهایی تاثیر دارن.

شنبه 5 تیر1394 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت استاد حمید عزیز و دوستان مهربانه انجمن فلز جو
چنتا تست رو به صورت فیلم براتون اپ کردم که انشالله مورد توجه قرار بگیره فقط ببخشید که صدای دستگاه خیلی ضعیفه
لوپه کوچیک 48سانت که با کاور 50 سانت هست که تمام تنظیمات پیش فرض و حساسیت 18
لوپه بزرگ 1در1 و با حساسیت 18 و تنظیماتش هم که تو فیلم ملاحضه میکنید
امیدوارم مورد توجه همه عزیزان قرار بگیره
http://s3.picofile.com/file/8195992868/ ... 5.3gp.html
http://s6.picofile.com/file/8195979042/ ... 7.3gp.html
http://s6.picofile.com/file/8195980926/ ... 44.3gp.htm

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 5 تیر1394 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
[

بنده از نظر علمی و فنی به چنین نتیجه ای نرسیدم که بهتره اهم ماسفت و لوپ یکسان باشه! برعکس برای ماسفتی مثل 11NK100 که دارای مقاومت Rds بیشتری به نسبت ماسفت 840 هست ؛ اگر ما اهم لوپ رو هم افزایش بدیم دیگه با افت آمپر قابل ملاحظه داخل لوپ مواجه میشیم. در اون شرایط شاید بالا بردن پهنای پالس مساله رو جبران کنه ولی بهرحال حداکثر آمپر لوپ محدودتر میشه. پس از نظر قدرت درست تر اینه که برای ماسفتی که مقاومت داخلی بیشتری داره لوپ با مقاومت کمتر استفاده بشه تا موضوع افت جریان جبران بشه. برای اینکه دقیق تر متوجه بشین باید عرض کنم پالس نهایی که اعمال میشه در واقع به شبکه ای تزریق میشه که شامل مقاومت Rds سری با مقاومت لوپ و سری با ظرفیت سیم پیچ لوپ هست. حداکثر آمپر قابل دسترسی در لوپ بفرض بالا بودن تنظیم پهنای پالس به اندازه کافی ؛ از تقسیم ولتاژ 12 بر مقاومت لوپ + Rds قابل محاسبه هست. بنابراین اگر فرض کنیم لوپ 1 اهم و Rds ماسفت هم 1 اهم باشه ؛ حداکثر جریان قابل دستیابی در لوپ معادل 12 تقسیم بر 2 خواهد بود که میشه 6 آمپر. لازم به توضیحه که این محاسبات صرفا از نقطه نظر قدرت پالس میدان لوپ معتبر هست وگرنه در فلزیاب پالسی نکات دیگری هم هستن که در نتیجه نهایی تاثیر دارن.

مهندس جان بسیار سپاس گذارم.2 تا لوپ 60 ساختم یکی با اهم 1.2 و یکی هم با کابل رابط شد 0.9 که اولی با سیم لاکیه و دومی با سیم افشان 1*1 و موقع تست برد اونی که اهمش کمتره بیشتر هست. من تا الان فکر میکردم بخاطر سیم افشانه که برد بیشتری داره :ymblushing: . مهندس جان واقعا ممنونم جواب خیلی از سوالامو تو یه پست دادید @};- تازه فردار میخواستم برم سیم افشان 0.75 بخرم خدا خیرتون بده ضرر از بیخ گوشم رد شد :D مهندس جان آیا آمپر خروجی سیم بیشتر باشه بهتر جواب میده یا کمتر؟ مثلا سیم افشان با مغزی 0.75 که جریان مجاز آمپرش 9 هست نسبت به سیم افشان با مغزی 1 که آمپرش 19 هست با توجه به این که آمپر ماسفت 11nk100 8.3 هست کدام سیم میتونه برد بهتریو بهمون بده؟

شنبه 5 تیر1394 - 12:33am
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:

مهندس جان بسیار سپاس گذارم.2 تا لوپ 60 ساختم یکی با اهم 1.2 و یکی هم با کابل رابط شد 0.9 که اولی با سیم لاکیه و دومی با سیم افشان 1*1 و موقع تست برد اونی که اهمش کمتره بیشتر هست. من تا الان فکر میکردم بخاطر سیم افشانه که برد بیشتری داره :ymblushing: . مهندس جان واقعا ممنونم جواب خیلی از سوالامو تو یه پست دادید @};- تازه فردار میخواستم برم سیم افشان 0.75 بخرم خدا خیرتون بده ضرر از بیخ گوشم رد شد :D مهندس جان آیا آمپر خروجی سیم بیشتر باشه بهتر جواب میده یا کمتر؟ مثلا سیم افشان با مغزی 0.75 که جریان مجاز آمپرش 9 هست نسبت به سیم افشان با مغزی 1 که آمپرش 19 هست با توجه به این که آمپر ماسفت 11nk100 8.3 هست کدام سیم میتونه برد بهتریو بهمون بده؟

خواهش میکنم.
در خصوص مقاومت مطلب درست هست و بخصوص برای لوپهای بزرگتر این آمپر نهایی اهمیت بیشتری هم داره. ولی به این نکته هم دقت کنین که سیم ضخیم تر عملا نویز بیشتری هم جذب میکنه! پس سعی کنین برای کاهش مقاومت لوپ از سیمی ضخیم تر از حد توصیه شده استفاده نکنین. در عین حال سیم ضخیم تر وزن لوپ رو هم افزایش میده که اون هم فاکتور مطلوبی نیست.
آمپری که برای سیمها و حتی خود ماسفت ذکر میشه مربوط به جریان ثابت یا پیوسته هست. برای حالت پالس هم ماسفت و هم سیم میتونه عملا آمپر نهایی چند برابر حد اسمی خودش رو برای کار ما ارائه بده.
سیم افشان اصولا آمپر نهاییش بیشتر هست و به همین دلیل در سیستم های جریان بالا از نوع افشان استفاده میشه. این موضوع تا حدی از مساله مقاومت سیم جداست. بهرحال برای لوپهای بزرگتر از 60 سانت تا حدود 1.5 متر پیشنهاد من سیم با مغزی 1 میل هست. نوع 0.75 فقط بدرد لوپهای خیلی کوچک میخوره.

شنبه 5 تیر1394 - 12:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1068 , 1069 , 1070 , 1071 , 1072 , 1073 , 1074 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: afshin1989 , enigma65 , Google و 85 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure