انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 8:13am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1148 , 1149 , 1150 , 1151 , 1152 , 1153 , 1154 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yahooo نوشته است:
دوستان این فیلم را هم ببینید بد نیست . در مورد برد های زیر 2 متر این مدار از mdl هم سره میگویید نه فیلم را ببینید.
طبق جدول برد ، دستگاه mdl یک لوح برنجی را با لوپ 1*1 ؛ 1.85 میزنه که این لوح برنجی احتمال داره مقداری ضخامت هم داشته باشه و به سنس بیشتر هم منجر بشه .این مدار یک سینی استیل 23.5 سانتی با لوپ 60 سانتی حدود 1.80 تا 1.90 میزنه. این هم فیلمی که یکی از دوستان به من داده بود و برایم بسیار جالب بود و منم اپش کردم. موفق باشید. طول متر پارچه ای 1.5 متر+ حدود 30 سانت طول کاغذ A4 و مقداری هم بعد از کاغذ A4 هم میزنه
http://s3.picofile.com/file/8201224234/FILM.rar.html
پسوردش : 321

یاهو جان دانلود نمیشه.. لطفا یه مسیر دیگه بزار.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

سه شنبه 30 تیر1394 - 5:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز @};-
ببخشید تستای من به این صورت هست :
لوپ 60 انکبوتی با 19 دور سیم (مقاومت تقریبا 0.8 اهم ولی اندوکتانسشو نمیدونم)
اعدادم :790 675 250
تنظیمات: پهنای پالس 160 فرکانس 201 انتگرال 42 دیلی اتو 22 گراند off اسپید 4
در محیط خانه فیبر مسی 10.15 رو 110 سنس کامل داشت
نظرتون چیه؟
خیلی ممنون

خسته نباشین.
شرایط دستگاه شما تقریبا نرمال هست و بردی هم که گرفتین خوبه. مورد شما نهایتا تا 120 سانت قابل سنسه که با تنظیمات و ریزه کاری های دیگه میتونین بهش برسین. البته توجه هم داشته باشین کم کردن گزینه اسپید میتونه در تستها موجب افت برد ظاهری بشه! بخصوص اگر فلز رو از دور به لوپ نزدیک کنین.

خدارو شکر ^:)^ به لطف خدا و زحمات شما مهندس حمید که بی منت راهنمایی کردین :x :x .واقعا مهندس از شما ممنونم و همینطور از بقیه دوستان @};- @};- @};-
هنوز بیرون تستش نکردم ،انشاا... بیرون هم خوب جواب بده

سه شنبه 30 تیر1394 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چنگیز نوشته است:
yahooo نوشته است:
دوستان این فیلم را هم ببینید بد نیست . در مورد برد های زیر 2 متر این مدار از mdl هم سره میگویید نه فیلم را ببینید.
طبق جدول برد ، دستگاه mdl یک لوح برنجی را با لوپ 1*1 ؛ 1.85 میزنه که این لوح برنجی احتمال داره مقداری ضخامت هم داشته باشه و به سنس بیشتر هم منجر بشه .این مدار یک سینی استیل 23.5 سانتی با لوپ 60 سانتی حدود 1.80 تا 1.90 میزنه. این هم فیلمی که یکی از دوستان به من داده بود و برایم بسیار جالب بود و منم اپش کردم. موفق باشید. طول متر پارچه ای 1.5 متر+ حدود 30 سانت طول کاغذ A4 و مقداری هم بعد از کاغذ A4 هم میزنه

یاهو جان دانلود نمیشه.. لطفا یه مسیر دیگه بزار.

سلام دوست عزیز : لینک را دوباره چک کردم دانلود میشه و مشکلی نداره.

سه شنبه 30 تیر1394 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza68 نوشته است:
yahooo نوشته است:

دوست عزیز هیچوقت برنج رو با استیل مقایسه نکن!

سلام دوست عزیز : قصد مقایسه نداشتم ولی چون برنج در دسترسم نبود با استیل تست کردم و الا کاملا خبر دارم برای فلزات مختلف برد همه دستگاها یکسان نیست ؛مثلا ورق اهنی را 30 تا 40 سانت کمتر میزنه. در ضمن طبق تستهایی که انجام داده ام حساسیت این مدار به طلا از هر فلزی بیشتره ، حتی از اهن هم برد خیلی بیشتره و قابل مقایسه با اهن نیست و جای تشکر از مهندس را داره.
6 النگو را همین مدار از فاصله یک متری با لوپ 60 سنس میکنه و اینو خودم تست کرده ام و پای حرفم هم ایستاده ام :D
همچنین باز طبق همان جدول برد mdl برای سکه طلا و نقره و قوطی نوشابه تست گرفته ام و به همان مقدار برد داره ولی برد های بالای 2 متر mdl بیشتره و قابل مقایسه نیست.
این مدار قوطی نوشابه را با لوپ 60 حدود 1.35 میزنه ولی mdl با لوپ 45 قوطی نوشابه را 1.25 میزنه و با لوپ یک متری قوطی را 1.65 میزنه و اینجا هم میشه نتیجه گیری خوبی کرد و قضاوت دیگه با دوستان عزیز :D
دوستان اگر دقت کنند سینی استیل 24 سانتی را توی فیلم حتی حدود 1.90 هم میزنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 30 تیر1394 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت مهندس حمید عزیز و خسته نباشید بهشون .مهندس بنظر شما اگه لوپ شرکتی برای فلز یاب انجمن بگیریم بهتر نیست؟فرقش با لوپ های دست ساز چیه؟و چون میخپام بگیرم چه مدل لوپی خوبه بگیرم ؟با تشکر از .مهندس جان من چند شب رفتم کاوش با دستگاهتون و عالی کار کرد بخاطر اینکه شب بود صدای دستگه رو قطع کردم و از چمشمک زن ال سی دی استقاده کردم در حد نظر نیستم اما شاید بدرد خورد ببخشید مهندس میشه جوری برنامه نویسی کنه که مثلا حین کاوش ما با یه جسم فلزی مث اهن که در تنظیمات حذف اهن حذف میشه نور ال سی دی عم چشمک نزنه و مثلا وقتی طلا رو زد و جزوه حذف شده ها نبود چشمک بزنه که بفهمیم؟با تشکر

چهارشنبه 30 تیر1394 - 12:32am
مدیر کل
مدیر کل

سعید جان این موضوع قبلا هم مطرح شده. بله اگر لوپ شرکتی خوبی باشه کمی بهتر جواب میده. مثلا لوپ 18 اینچی مونوی مینلب رو دوستان تست کردن و جواب خوبی داده. مشخصاتش هم تقریبا همون چیزی هست که ما برای ساخت لوپ پیشنهاد کردیم.
هشدار نوری مطابق واکنش صوتی در نظر گرفته شده. پس هر جا که بوق وجود داشته در اون حالت تبدیل به هشدار نوری میشه که بصورت چشمک زدن هست. لذا در مورد حذف آهن هم به همین صورت هست. اگر حذف صورت بگیره چشمک نور صفحه متوقف میشه. فکر میکنم منظور شما هم همین بود که خب انجام شده.

چهارشنبه 30 تیر1394 - 1:00am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس درست میگن من حذف اهنم فعال بود و با دستگاه شب کار میکردم در حالت سکوت و فقط برای فلز ارزشمند نور ال سی دی فعال میشد . البته یکم نورش زیاد بود گذاشتم رو همون صدای کم. :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

چهارشنبه 30 تیر1394 - 2:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از مهندس حمید

چهارشنبه 31 تیر1394 - 8:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز هیچوقت برنج رو با استیل مقایسه نکن!

سلام دوست عزیز : قصد مقایسه نداشتم ولی چون برنج در دسترسم نبود با استیل تست کردم و الا کاملا خبر دارم برای فلزات مختلف برد همه دستگاها یکسان نیست ؛مثلا ورق اهنی را 30 تا 40 سانت کمتر میزنه. در ضمن طبق تستهایی که انجام داده ام حساسیت این مدار به طلا از هر فلزی بیشتره ، حتی از اهن هم برد خیلی بیشتره و قابل مقایسه با اهن نیست و جای تشکر از مهندس را داره.
6 النگو را همین مدار از فاصله یک متری با لوپ 60 سنس میکنه و اینو خودم تست کرده ام و پای حرفم هم ایستاده ام :D
همچنین باز طبق همان جدول برد mdl برای سکه طلا و نقره و قوطی نوشابه تست گرفته ام و به همان مقدار برد داره ولی برد های بالای 2 متر mdl بیشتره و قابل مقایسه نیست.
این مدار قوطی نوشابه را با لوپ 60 حدود 1.35 میزنه ولی mdl با لوپ 45 قوطی نوشابه را 1.25 میزنه و با لوپ یک متری قوطی را 1.65 میزنه و اینجا هم میشه نتیجه گیری خوبی کرد و قضاوت دیگه با دوستان عزیز :D
دوستان اگر دقت کنند سینی استیل 24 سانتی را توی فیلم حتی حدود 1.90 هم میزنه

من بالوپ 80 یک دونه النگو رو توی 1متر میزنم :D

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 31 تیر1394 - 11:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام خدمت مهندس حمید و عرض ارادت
آیا امکانش هست برای دستگاه چشمی قرار داد و صفحه کلیدش را با کنترل از فاصله کنترل کرد وکنترل را به دسته ی دستگاه منتقل کرد
منظور از کنترل هم کنترل هایی مثل کنترل فلش خور های ماشین یا سی دی من و ... که کوچک است نه کنترل هایی مثل کنترل تلوزیون

چهارشنبه 31 تیر1394 - 12:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1148 , 1149 , 1150 , 1151 , 1152 , 1153 , 1154 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 431 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure