reza68 نوشته است:
yahooo نوشته است:
دوستان این فیلم را هم ببینید بد نیست . در مورد برد های زیر 2 متر این مدار از mdl هم سره میگویید نه فیلم را ببینید.
طبق جدول برد ، دستگاه mdl یک لوح برنجی را با
لوپ 1*1 ؛ 1.85 میزنه که این لوح برنجی احتمال داره مقداری ضخامت هم داشته باشه و به سنس بیشتر هم منجر بشه .این مدار یک سینی استیل 23.5 سانتی با
لوپ 60 سانتی حدود 1.80 تا 1.90 میزنه. این هم فیلمی که یکی از دوستان به من داده بود و برایم بسیار جالب بود و منم اپش کردم. موفق باشید. طول متر پارچه ای 1.5 متر+ حدود 30 سانت طول کاغذ A4 و مقداری هم بعد از کاغذ A4 هم میزنه
http://s3.picofile.com/file/8201224234/FILM.rar.htmlپسوردش : 321
دوست عزیز هیچوقت برنج رو با استیل مقایسه نکن!
سلام دوست عزیز : قصد مقایسه نداشتم ولی چون برنج در دسترسم نبود با استیل تست کردم و الا کاملا خبر دارم برای فلزات مختلف برد همه دستگاها یکسان نیست ؛مثلا ورق اهنی را 30 تا 40 سانت کمتر میزنه. در ضمن طبق تستهایی که انجام داده ام حساسیت این مدار به طلا از هر فلزی بیشتره ، حتی از اهن هم برد خیلی بیشتره و قابل مقایسه با اهن نیست و جای تشکر از مهندس را داره.
6 النگو را همین مدار از فاصله یک متری با لوپ 60 سنس میکنه و اینو خودم تست کرده ام و پای حرفم هم ایستاده ام
همچنین باز طبق همان جدول برد mdl برای سکه طلا و نقره و قوطی نوشابه تست گرفته ام و به همان مقدار برد داره ولی برد های بالای 2 متر mdl بیشتره و قابل مقایسه نیست.
این مدار قوطی نوشابه را با لوپ 60 حدود 1.35 میزنه ولی
mdl با لوپ 45 قوطی نوشابه را 1.25 میزنه و با لوپ یک متری قوطی را 1.65 میزنه و اینجا هم میشه نتیجه گیری خوبی کرد و قضاوت دیگه با دوستان عزیز
دوستان اگر دقت کنند سینی استیل 24 سانتی را توی فیلم حتی حدود 1.90 هم میزنه