انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 7:25pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1165 , 1166 , 1167 , 1168 , 1169 , 1170 , 1171 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمیدجان لطفا برای بار آخر و برای همیشه تکلیف این مدار رو روشن کنید که آیا میشه از این مدار برای باطری لیتیومی استفاده کرد ،اگه امکانش هست بگید واسه چه نوع باطری کاربرد داره ،لیتیومی ،لیتیوم آیون،پلیمر ،خشک ،اسیدی،خلاصه جه کنیم ازدست سنگینی باطری خشک یا آمپر بالا و سنگین برای لوپ بزرگ و چه کنیم با باطری لیتیومی و سبک به خاطر نداشتن شارژر مناسب
اصلا با این مدار میشه به صورت سری باطریهای لیتیومی رو شارژر کرد
روشنمون کنید لطفا

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 4:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی و اقا تهم و اقا یاهو بابت راهنماییهاتون چه خصوصی چه عمومی ممنونم خداروشکر با یک کریستال که توی عکس مشخصه مشکل حل شد:
پیوست:
1.jpg

پس دوستانی که با مشکل زیر و عدم شناسایی چیپ(chip)موقع پروگرم یا ارور مشابه برخورد کردن میتونن با کریستال بالایی درقسمت مربوطه مشکلشونو حل کنندحتی اگر برای بار اول مثل من پروگرم میکنند @};-
پیوست:
b.jpg

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 4:47pm
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
حمیدجان لطفا برای بار آخر و برای همیشه تکلیف این مدار رو روشن کنید که آیا میشه از این مدار برای باطری لیتیومی استفاده کرد ،اگه امکانش هست بگید واسه چه نوع باطری کاربرد داره ،لیتیومی ،لیتیوم آیون،پلیمر ،خشک ،اسیدی،خلاصه جه کنیم ازدست سنگینی باطری خشک یا آمپر بالا و سنگین برای لوپ بزرگ و چه کنیم با باطری لیتیومی و سبک به خاطر نداشتن شارژر مناسب
اصلا با این مدار میشه به صورت سری باطریهای لیتیومی رو شارژر کرد
روشنمون کنید لطفا

عزیز من فکر میکنم توضیحات قبلی واضح بود! این مدار شارژ با LM317 که اشاره شد میتونه برای انواع باطری استفاده بشه. ولی فرمولی که بنده عرض کردم مختص 5 عدد باطری لیتیوم یون یا پلیمر بصورت سری شده بود. توجه کنین سیستم شارژ نوع آیون با پلیمر تقریبا هیچ تفاوت محسوسی نداره چون ولتاژشون یکسان هست.
توصیه اول بنده نوع پلیمری هست چون اولا این باطریها حتی نسبت به نوع آیون هم سبکتر هستن و در ثانی سایز بندی های بیشتری دارن که از نظر ابعاد به شما حق انتخاب میده و ثالثا از نظر خطر انفجاری خیلی مطمئن تر از نوع آیون هستن و در عین حال قیمتشون هم زیاد فرقی نمیکنه.
برای شارژ توسط اون مدار هم کافیه خروجی مدار مذکور رو برای 5 باطری سری شده حدود 20.5 ولت تنظیم کنین تا شارژ بصورت نزدیک به کامل انجام بشه و در عین حال در صورت ماندن باطری به مدت طولانی روی شارژ برای باطریها اتفاقی نیفته.
در واقع مدار پیشنهاد شده جهت تولید ولتاژ دقیق و مناسب برای شارژ باطریها بصورت سری هست طوریکه باطریها آسیب نبینن. ولی این تیپ مدارات مشکل به هم خوردن بالانس شارژ بین باطریها رو حل نمیکنه! لذا اگر توان استفاده از شارژر مخصوص و دارای بالانسر رو ندارین ؛ باید هر از گاهی هر 5 باطری رو بطور نزدیک به کامل خالی کنین تا در شارژ بعدی همگی بصورت یکنواخت شارژ بشن.

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون داداش

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 5:17pm

سلام و خسته نباشید خدمت اقا حمید و تشکر ویژه از اقا میلاد بابت کمک ایشون
مشکل پروگرام حل شد اما الان دوباره دیر بالا میاد وبا تاخیر 10 الی 15 ثانیه سنس میکنه
مشکل من الان چی هست تا اونم برطرف کنم

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 6:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان :ymhug:
دوستان نظرتون در رابطه با استفاده از چسب عایقکاری شارلاک برای محکمتر کردن سیمهای لاکی 1 که واسه لوپ 50 پیچیدم چیه؟ :)

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 7:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ای بابا دهنم سرویس شد آقا چرا میتر منفی دارم من قبلا اینجوری نبودا
یعنی میشه این میتر منفی رو استاد حمید حذف کنن ؟
میتر منفی باعث افت عمق زنی میشه
حالا مگه حفره رو نزنه چی میشه

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 9:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
ای بابا دهنم سرویس شد آقا چرا میتر منفی دارم من قبلا اینجوری نبودا
یعنی میشه این میتر منفی رو استاد حمید حذف کنن ؟
میتر منفی باعث افت عمق زنی میشه
حالا مگه حفره رو نزنه چی میشه

دوست عزیز میتر منفی رو برای این قرار دادند که وقتی مثلا شما فاصله لوپت با زمین کم و زیاد میشه متوجه بشید یا اگه رو فلز بالانس کرده باشید متوجه بشید اگه این میتر منفی نباشه که شما نمیدونید دستگاه در حالت ایده آل هست یا نه مشکل میتر منفی اگه از کانکتور یا کابل رابط نیست از مدار هستش

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 9:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام مهندس حمید عزیز
من.مدار شارژر پیشنهادی شما رو ساختم و خروجی دقیقا 20/5 هستش
ممنون از شما

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 10:25pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی رضا جان.
بله ولتاژ خوبی هست و از نظر سلامت برای 5 باطری سری لیتیومی مشکلی ایجاد نمیکنه. فقط دقت کنین اولا این مدار رو مبادا بطور معکوس به باطری وصل کنین که هم باطری ممکنه خراب بشه و هم مدار شارژر! :D در ثانی اگر احساس کردین باطری خیلی دیر شارژ میشه میتونین اون مقاومت 10 اهم رو کاهش بدین.

چهارشنبه 7 مرداد1394 - 10:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1165 , 1166 , 1167 , 1168 , 1169 , 1170 , 1171 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Mrn و 283 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure