انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:15am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1199 , 1200 , 1201 , 1202 , 1203 , 1204 , 1205 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

لطفا یک از دوستان این دو مقاومت رو به مدار اضافه کنه و نتیجه رو بگه
پیوست:
FPI.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 15 مرداد1394 - 2:07am
مدیر کل
مدیر کل

و اما ناصر عزیز! :-w :D خودمونیم کلا خوشت میاد مضحکه خاص و عام بشی! بهرحال بقول خودت بگذریم! ;) :D
مطالب شما از نظر من باز هم نوعی انحراف به جاده خاکی بود! ما اصلا بحث چیز دیگه رو داشتیم میکردیم. نمیدونم شما چقدر علاقه داری به همه ثابت کنی ادم باسوادی هستی؟! گیریم با قرار دادن تصویر تسلا و اخیرا حتی سرفت نام این دانشمند برای خودت (!) همه باور کردن شما هم تسلای زمان هستی! خب حاصلش چی هست؟ عزیز من مگه میدان کار فلزیاب که ما داریم در موردش بحث میکنیم علم فیزیک نظری هست که شما متوسل به کتاب فیزیک و ریاضیات پیشرفته میشی؟ حکایت شما مثل کسی هست که میخواد موشک هوا کنه ولی جمع و تفریق هم بلد نیست! تشریف میاری قسمت انتگرال رو که سادست میخوای و بعد از سری فوریه و محاسبات دومین فرکانس به جای دومین زمان برای ما سخنرانی میکنی! عزیز من شما الان توی انتگرالش موندی! جالبه این همه روش دقیق تر برای محاسبه انتگرال عددی هست شما رفتی سراغ ذوزنقه که ساده ترینش بود. بهرحال کار ندارم بنده هم ادم بیسوادی نیستم ولی به شدت عملگرا هستم و تا الان توی این کار نشده حتی یک بار قول چیزی رو بدم بلکه دفعتا با پروژه ای اماده به کار جلو اومدم!!! دقیقا خلاف شما. با این روحیه متفاوت فکر نمیکنم همکاری خاصی امکانپذیر باشه. البته من قصدم واقعا همکاری هست ولی شما کارت فقط همخیالی هست چون کار برای شما شده همین فکر و خیال و قول های آنچنانی که تعداد دفعاتش طبق تجربه ما داره 3 رقمی میشه!!!
بنده در طول تاپیک بارها گفتم بنده هیچ اختراع جدیدی نکردم! به این معنی که بقول شما کار علمی جدیدی انجام ندادم. لااقل با استاندارد های من نمیشه چنین اسمی روش گذاشت. اما از نظر پیدا سازی در این لحظه خیلی قاطع اعلام میکنم ؛ احدی در دنیا نخواهد توانست با این مدار و سخت افزار ساده به چنین نتیجه ای برسه! ادعای بزرگیه ولی انجام شدست و تمام مدارات متعدد مطرح شده طی سالیان اخیر حتی در نمونه های تجاری اثبات کننده این مدعاست. حالا شما با بیان کلماتی که فقط از کودک درون و آرزوهای محالش نشات میگیره هیچوقت نمیتونی در عمل چیزی رو ثابت کنی. کمی بخودت بیا و به کارهایی که تا حالا کردی و ما هم دیدیم نگاه کن و خودت قضاوت کن. وگرنه کتابی که شما خوندی بنده هم خوندم و همه هم میتونن برن بخونن. مهم اینه از توش چی در میاد!
در خصوص برد بالا باز هم عرض میکنم شما DSP رو که برای فرستنده پالس استفاده نمیکنی! این هم جزئی از متعلقات گیرندست. حالا شما هر کارش میخوای بکن. به برد 10 درصد بیشتر هم نمیرسی. تازه یک اشتباه کوچک در بخش دی اس پی براحتی دقت عمل اون رو خنثی میکنه! همینطوری الکی نیست.
محاسبات در بازه فرکانس هم نیاز به سخت افزاری داره که در بخش فرستنده هم پیشرفته تر باشه. اون هم تا جاییکه من در مینلب میبینم جهت دقت بیشتر هست و به برد ربط زیادی نداره. در واقع میشه گفت برای سنس فلزات بزرگ که هیچ ارتباطی نداره! شما هر کاری در این زمینه کردی یک فیلم مشخص بذار تا معلوم بشه.
از حیث تبادل اطلاعات هم من فرصت خاصی رو از دست ندادم! جوابهای کلیدی آدم معلوم الحالی مثل شما رو طوری دادم که بهت کمک بشه. بقول دوستان میگن چرا حتی به دشمنت داری کمک میکنی؟ گفتم اخلاق من اینه بذارین یک فرصت دیگه بهش بدیم! حالا این ها شده جواب کمک ما. باز هم تکرار میکنم شما ثابت کن کاری صورت دادی (غیر این اراجیف قابل تایپ برای هر دانشجوی ترم1 !) بنده صحت مدعای شما رو بررسی میکنم و سورس هر قسمتی رو هم که خواستی در اختیارت میذارم. وانگهی با این همه ادعای شما کم کم دارم شک میکنم این فلزیاب رو اصلا شما طراحی کرده بودی یا من؟!!! :-? :D

جمعه 15 مرداد1394 - 2:16am
مدیر کل
مدیر کل

dafous m.f.d نوشته است:
لطفا یک از دوستان این دو مقاومت رو به مدار اضافه کنه و نتیجه رو بگه
پیوست:
FPI.JPG

واقعا خودت رو مسخره کردی؟! از سری فوریه و محاسبات دومین فرکانس رسیدی به نحوه تحریک گیت فت BS170 ؟؟؟ یعنی مهمتر از این چیزی توی مدار ندیدی؟! :D هیچ اتفاقی نمیفته جز اینکه بیهوده مصرف باطری رو چند میلی آمپر بالا میبری و چند میکرو ثانیه ابتدایی پهنای پالس رو خنثی میکنی و ماسفت دیرتر سوئیچ میکنه. تازه اگر با اون مقامت 1.2 کیلو اصلا فت بتونه درست سوئیچ کنه! :D
عزیز من وقتتو داری تلف میکنی. تک به تک قطعات روی مدار واقعی توسط اسکوپ با دقت میکرو ثانیه آنالیز شده. وقت خودت و ما رو بیخودی نگیر.

جمعه 15 مرداد1394 - 2:23am
آواتار کاربر

مهندس حمید
چرا ناراحت شدی برادر عزیز :D
مگه چی گفتم فقط گفتم همین دو تا مقاومت رو عوض کنند تا پالسهای مدار نفوذ پذیریش زیاد بشه :-?
هدف من کمک به دوستان وبهینه سازی مدار هست
ناراحت نشی ولی باید بگم مدار شما هم در طراحی مشکل داره وهم در برنامه نو یسی
نمیدونم چرا ناراحت میشی اگه واقعا هدفتان رسیدن به مدار ایدهآل برای کاوش واقعی هست که قاعدتا نباید ناراحت بشین
ولی اگه نیتهای خاصی پشت این مدار هست و قرار باشه جماعت رو در بیابان علاف کنین اون یک چیز دیگری هست :ymdevil:

جمعه 15 مرداد1394 - 2:33am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون ناصر جان که وجدان من رو بیدار کردین! :(( من همینجا اعلام میکنم که نهایت این 9 ماه زحمت و تلاش شبانه روزی فقط در جهت علاف کردن دوستان در بیابان بوده! :( لذا جهت اینکه از درجه عذاب وجدان من هم کمی کاسته بشه ؛ یکی از دوستان علاف شده در بیابان این دو مقاومت رو عوض کنه بلکه برد دو برابر شد! :x :D

جمعه 15 مرداد1394 - 2:46am
آواتار کاربر

من اون چیزهایی رو که تجربه کرده ام رو بهتون میگم شما که وضعتون خوبه و اسیلوسکوپ داری بهتره شکل موج رو بعد از این دو مقاومت بررسی کنی
ومتوجه ماجرا بشی شکل موج از حالت پالسی به حالت سوزنی ریپل دار تغییر میکنه که خودش تکنیک هست
ببین مهندس جان من از شما بیشتر روی نکات ریز تمرکز میکنم و اصلا دوست ندارم دوروزه مدار سر هم کنم وبدم بیرون
وگرنه همین کار رو من میتونم براحتی انجام بدم
دومین کاری رو که باید بکنی یک کارت اسکوپ کامپیوتر که مال ما فقیر هاست رو تهیه کن ودر قسمتFREQUANCY به هار مونیکهای تولیدی توجه کن البته با این دو مقاومت وبدون این دو مقاومت
توصیه میکنم برای امواج ردیابت هم اینکار رو بکنی
بعد نسبت به لوپت فرکانس رو بالاببر تا به حالت تشدید فرکانسی بین سایز لوپ و فرکانس تولیدیت بررسی و قدرت مدار رو ببین در فرکانس 1400 به حالت تشدید برای لوپ 33 سانتی میرسی که تقریبا قدرت سنس به دو برابر میرسه ممکنه مشکل بالابودن آفست مدار رو تجربه کنی که مدار به حالت شناور برسه و بعد از سنس صدا قطع نشه که اونهم راه داره ............

جمعه 15 مرداد1394 - 2:46am

سلام مهندس عزیز @};-
ممنون واسه برنامه جدید @};-
دست گلتون درد نکنه،خدا خیرتون بده...... @};- @};- @};-

جمعه 15 مرداد1394 - 2:55am
مدیر کل
مدیر کل

حالا ما هر چی چیزی نمیگیم انگار نمیشه! :D
ناصر عزیز اولا که ما اونجا پهنای پالس قابل تنظیم داریم. سوزنی دیگه چه صیغه ای هست که اسمش رو میذاری تکنیک؟! یه چیزی توی بعضی مدارات دیدی که اصلا ربطی به اینجا نداره. فت BS170 باید کامل سوئیچ کنه تا ماسفت درایو بشه. ولی حالا اگر کلا BS170 سوئیچ نکرد چی؟ قابل توجه شما اینکه فعلا طبق شبیه سازی که کلا سوئیچ نمیکنه!!! :D یعنی اگر روی مطلبی به این سادگی کلید کنی و کلا اشتباه باشی مطمئن باش رسوای انجمنها میشی! :D البته خودت هم یه مقدار فکر کن ؛ پول آپ رو گرفتی 330 و مقاومت ورودی گیت رو هم گرفتی 1.2 کیلو. یک مقدار فکر کن ببین چی میشه! شک داری شبیه سازی کن. شبیه سازی رو قبول نداری خودت بساز همه این شیرین کاری ها رو تست کن دیگه چرا ما رو متهم میکنی؟ واقعا نمیدونم با همین تکنیکها 8500 رو کپی کردی و 9500 هم ساختی؟ عجب بدبختهایی هست که اونا که عقلشون رو دست امثال تو میدن! #-o

جمعه 15 مرداد1394 - 3:00am
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
حالا ما هر چی چیزی نمیگیم انگار نمیشه! :D
ناصر عزیز اولا که ما اونجا پهنای پالس قابل تنظیم داریم. سوزنی دیگه چه صیغه ای هست که اسمش رو میذاری تکنیک؟! یه چیزی توی بعضی مدارات دیدی که اصلا ربطی به اینجا نداره. فت BS170 باید کامل سوئیچ کنه تا ماسفت درایو بشه. ولی حالا اگر کلا BS170 سوئیچ نکرد چی؟ قابل توجه شما اینکه فعلا طبق شبیه سازی که کلا سوئیچ نمیکنه!!! :D یعنی اگر روی مطلبی به این سادگی کلید کنی و کلا اشتباه باشی مطمئن باش رسوای انجمنها میشی! :D البته خودت هم یه مقدار فکر کن ؛ پول آپ رو گرفتی 330 و مقاومت ورودی گیت رو هم گرفتی 1.2 کیلو. یک مقدار فکر کن ببین چی میشه! شک داری شبیه سازی کن. شبیه سازی رو قبول نداری خودت بساز همه این شیرین کاری ها رو تست کن دیگه چرا ما رو متهم میکنی؟ واقعا نمیدونم با همین تکنیکها 8500 رو کپی کردی و 9500 هم ساختی؟ عجب بدبختهایی هست که اونا که عقلشون رو دست امثال تو میدن! #-o

در مورد شکل موج میتونم سایتی معرفی کنم که یک آمپلی فایر ساخت شرکت فیلیپش رو که لامپ تریود پنتد دارد رو چند تا دکتری الکترونیک بررسی کردند
ببین مهندس جان شکل موج حالت SINC رو بیادت بیار
از تکنیک FPGA هم میشه استفاده کرد منظورم شکل موج هست هدف صعود دامنه با ریپل هست و جریانکشی بالا بهتره ماسفت قدرت ازنوع IRFP باشه نه ازنوعIRF
بهتره جای اون ماسفت BS170از ترانزیستور دارلینگتون منفی مثل BC817 استفاده کنی S9015 که مثبت هست معادل منفیش رو بزار

از سری MPSW هم میتونی استفاده کنی BC337 هم میشه

مهندس من راهنمایی کنم شما روی نرم افزار کار کنین اگه موفقیت آمیز بود سورس رو در اختیارم بزارین چون تا من بخوام قلق الگوریتم دستم بیاد طول میکشه
از پایه 5 السیدی مشخصه برنامه نویسی در بسکام صورت گرفته
در برنامه باید دوتا پایه میکرو کنترلر OC1A ,OC1B رو به هم وصل کن هر دو رو از لخاظCOMPARE یکی کن یاCLEARUP بکن
PWM1A=200 وPWM1B=200 این باعث میشه جریان زیاد بشه
اگه تمایل داشتی خیلی چیزها هست که باید بگم
قسمت اسیلاتور صوتی هم باید تغییر کنه باید الگوریتمی بنویسی که مثل ولومهای لگاریتمی رفتار کنه از دوتا PWM میکرو که با دوتا مقاومت 1 کیلو بهم وصل بشوند استفاده کن
از ترانزیستورپر قدرت تر باید در این مسیر استفاده بشه و اسیبلاتور بایذد همیشه صدادار باشه در حالت سکوت تک پالس بده یعنی حساسیت اسیلاتور صوتی باید زیاد باشه ازمیانگین گیری یرای ثبات در الگوریتم استفاده بشه مثلا میانگین 200 سمپل یک حالت فرکانس صوتی

شاسی مدار باید مثبت باشه تانویز پذیری بره پی کارش
از فرکانس 30 یا 40 کیلو هرتز برای ولتاژ مثبت تر تغذیه آپ امپ استفاده بشه
سمپل گیری باید در خارج از حالت نرم افزاری صورت بگیره چون اونهم ساختار شکلش متفاوت باید باشه

آخرین بار توسط dafous m.f.d در جمعه 16 مرداد1394 - 3:38am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

جمعه 15 مرداد1394 - 3:06am
مدیر کل
مدیر کل

اونوقت دیگه پول آپ 330 اهم نیاز نیست! ;) یه گندی به بار اوردی حالا داری ماله میکشی! اگر قرار بود منظورت تعویض BS170 باشه خب هر مبتدی هم میتونه بهت بگه که باید از اول با هم پیشنهاد بدی! ولی وقتی فقط میگی دو مقاومت رو عوض کنین به این معنیه که جای دیگه نباید دست بخوره وگرنه اینجور باشه آخرش میگی میکرو رو هم عوض کنین!!! :D از این گذشته فت سوئیچ دقیق تر و سریع تری داره. وگرنه مریض نبودم فت رو که توی بازار کمیاب تر هست به کار ببرم! ;) حالا دقت من بیشتره یا شما که همینطوری روی هوا داری چیزهایی میپرونی بلکه یکیش درست در بیاد؟!
ترانزیستور 337 هم فقط برای خروجی صداست. اونجا چون دقت نیاز نبوده ترانزیستور معمولی استفاده کردم. اونم میشه فت گذاشت ولی مقاومتهاش عوض میشه و بهرحال صدا مشکلی هم نداره. خوب بود شما لااقل یک ذره به شماتیک نگاه میکردی! مثلا تغییر ترانزیستور بخش صدا قراره چه معجزه ای صورت بده؟! لابد صدا رو سوزنی میکنه! #-o :D
در خصوص ماسفت هم خودم گفتم دوستان میتونن شماره های دیگه به کار ببرن. ولی هیچ شماره IRFP به خوبی 840 نیست! هر گردی هم گردو نیست! شما هر چی هر جا دیدی فکر میکنی باید جای دیگه هم همونطور باشه! این یعنی دید فنی نداری و فقط حفظی داری یه چیز میپرونی. به اون دکترا دار هاش هم بگو اول انتگرال گیری یادت بدن!
تحلیل پایه 5 ال سی دی شما هم بنده رو انگشت به دهان کرد! آفرین هر وقت پایه 5 ال سی دی به زمین وصل شد یعنی برنامه میکرو با بسکام نوشته شده!!!!!! =))
نقل قول:
در برنامه باید دوتا پایه میکرو کنترلر OC1A ,OC1B رو به هم وصل کن هر دو رو از لخاظCOMPARE یکی کن یاCLEARUP بکن
PWM1A=200 وPWM1B=200 این باعث میشه جریان زیاد بشه

شاهکار 2015 ! افزایش جریان خروجی میکرو از طریق موازی کردن دو پایه خروجی اون هم در شرایطی که جریانکشی مورد نیاز در حد میلی آمپر هم نیست!!! =))

جمعه 15 مرداد1394 - 3:20am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1199 , 1200 , 1201 , 1202 , 1203 , 1204 , 1205 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 409 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure