حمید نوشته است:
حالا ما هر چی چیزی نمیگیم انگار نمیشه!
ناصر عزیز اولا که ما اونجا پهنای پالس قابل تنظیم داریم. سوزنی دیگه چه صیغه ای هست که اسمش رو میذاری تکنیک؟! یه چیزی توی بعضی مدارات دیدی که اصلا ربطی به اینجا نداره. فت BS170 باید کامل سوئیچ کنه تا ماسفت درایو بشه. ولی حالا اگر کلا BS170 سوئیچ نکرد چی؟ قابل توجه شما اینکه فعلا طبق شبیه سازی که کلا سوئیچ نمیکنه!!!
یعنی اگر روی مطلبی به این سادگی کلید کنی و کلا اشتباه باشی مطمئن باش رسوای انجمنها میشی!
البته خودت هم یه مقدار فکر کن ؛ پول آپ رو گرفتی 330 و مقاومت ورودی گیت رو هم گرفتی 1.2 کیلو. یک مقدار فکر کن ببین چی میشه! شک داری شبیه سازی کن. شبیه سازی رو قبول نداری خودت بساز همه این شیرین کاری ها رو تست کن دیگه چرا ما رو متهم میکنی؟ واقعا نمیدونم با همین تکنیکها 8500 رو کپی کردی و 9500 هم ساختی؟ عجب بدبختهایی هست که اونا که عقلشون رو دست امثال تو میدن!
در مورد شکل موج میتونم سایتی معرفی کنم که یک آمپلی فایر ساخت شرکت فیلیپش رو که لامپ تریود پنتد دارد رو چند تا دکتری الکترونیک بررسی کردند
ببین مهندس جان شکل موج حالت SINC رو بیادت بیار
از تکنیک FPGA هم میشه استفاده کرد منظورم شکل موج هست هدف صعود دامنه با ریپل هست و جریانکشی بالا بهتره ماسفت قدرت ازنوع IRFP باشه نه ازنوعIRF
بهتره جای اون ماسفت BS170از ترانزیستور دارلینگتون منفی مثل BC817 استفاده کنی S9015 که مثبت هست معادل منفیش رو بزار
از سری MPSW هم میتونی استفاده کنی BC337 هم میشه
مهندس من راهنمایی کنم شما روی نرم افزار کار کنین اگه موفقیت آمیز بود سورس رو در اختیارم بزارین چون تا من بخوام قلق الگوریتم دستم بیاد طول میکشه
از پایه 5 السیدی مشخصه برنامه نویسی در بسکام صورت گرفته
در برنامه باید دوتا پایه میکرو کنترلر OC1A ,OC1B رو به هم وصل کن هر دو رو از لخاظCOMPARE یکی کن یاCLEARUP بکن
PWM1A=200 وPWM1B=200 این باعث میشه جریان زیاد بشه
اگه تمایل داشتی خیلی چیزها هست که باید بگم
قسمت اسیلاتور صوتی هم باید تغییر کنه باید الگوریتمی بنویسی که مثل ولومهای لگاریتمی رفتار کنه از دوتا PWM میکرو که با دوتا مقاومت 1 کیلو بهم وصل بشوند استفاده کن
از ترانزیستورپر قدرت تر باید در این مسیر استفاده بشه و اسیبلاتور بایذد همیشه صدادار باشه در حالت سکوت تک پالس بده یعنی حساسیت اسیلاتور صوتی باید زیاد باشه ازمیانگین گیری یرای ثبات در الگوریتم استفاده بشه مثلا میانگین 200 سمپل یک حالت فرکانس صوتی
شاسی مدار باید مثبت باشه تانویز پذیری بره پی کارش
از فرکانس 30 یا 40 کیلو هرتز برای ولتاژ مثبت تر تغذیه آپ امپ استفاده بشه
سمپل گیری باید در خارج از حالت نرم افزاری صورت بگیره چون اونهم ساختار شکلش متفاوت باید باشه