انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:57am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1200 , 1201 , 1202 , 1203 , 1204 , 1205 , 1206 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مسابقه سرعت پراید با ماکسیما!

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

جمعه 15 مرداد1394 - 3:25am
آواتار کاربر

ببین مهندس هر بچه ای هم مدارت رو نگاه کنه که دیگه متوجه میشه با بسکام نوشته شده :D ;)
استفاده از BS170 اشتباه محض است چون نمیتونی فاز رو کنترل کنی :-o
ساخنار ماسفتها از اثر میدانی درست شده که با کمترین ولتاژ تحریک میشوند و این برای مدار ما بدرد نمیخوره
هر وقت رابطه فاز با افزایش دامنه رو متوجه شدی اونوقت میتونم بگم که حرفات الکترونیک علمی هست نه الکترونیک کوچه بازاری
وگرنه بری خیابان جمهوری خیلی ها هستند فلزیاب میسازند که واسه خودشان ادعا دارند و کوچه بازاری هستند :D
حالا اگه واست از فیلترهای تطبیقی و پیاده سازی در فلزیاب بگم لابد هنگ میکنی دیگه :D =))
تو هنوز نتونستی نقش دو تا مقاومت رو در تغییرات فاز درک کنی اونوقت بیام از رابطه پهنای پالس با تعداد قطبها و صفر های اسیلاتور سیستم برات بگم و ربطه IIR رو با تشدید دامنه رو چطوری برات توضیح بدم آخه ~X( :(( :(( :((

جمعه 16 مرداد1394 - 3:54am
مدیر کل
مدیر کل

1- برای بیس هر مدار دیجیتال میشه با هر زبانی برنامه نوشت! لذا شما در عین اینکه اشتباه متوجه شدی حتی اصول اولیه و واقعی برنامه نویسی و مبحث دیجیتال رو اصلا نمیدونی. بقول خودت لابد از اون بچه هم کمتری!
2- در فلزیاب پالسی متداول ما چیزی بعنوان فاز پالس نداریم! هر تایمینگی هم لازم باشه بطور دقیق و با دقت بهتر از 1 میکروثانیه توسط میکرو قابل کنترله که بنده پیاده کردم. تفکیک و حذف آهنی هم که شما حتی در خواب نمیتونی ببینی حاصل همین هست! در هیچ مدار پالسی که تا حالا منتشر شده باشه هم مفهوم فاز بکار گرفته نشده که این دومیش باشه! ظاهرا شما چیزی مصرف میکنی که همیشه در فضا هستی.
3- بنده ادعایی نکردم که پیاده و اجرا نشده باشه. برعکس شما با این همه ادعا و سر هم کردن اراجیف هنوز در انتگرال گیریش هم موندی دیگه چه برسه به باقی کار! محض اطلاع سایر دوستان عرض کنم انتگرال گیری رو بنده در چند دقیقه برای نسخه 1.00 نوشته بودم و در حدی هم خوب بوده که بعد 9 ماه هنوز بهش دست نزدم! توی این مدت هم داریم روی مباحث پیشرفته کار میکنیم حالا ایشون اومده چرت و پرت تحویل ما میده.
4- این مدار برای استفاده عموم و بصورت رایگان هست. نه قراره پولی دریافت بشه نه اجباری در کار هست. در فایل راهنما هم قسمت آخر ظاهرا در ارتباط با امثال شماست! هر کسی دوست داشت میسازه استفاده میکنه و اگر خوب بود دعایی برای ما میکنه. وگرنه سایر مدارات هم موجود و قابل استفاده هستن. اقبال عمومی به این طرح هم از حجم تاپیک و نتیجه دهیش و نظرات کاربران مختلف مشخصه. نیاز به سنگ اندازی های سودجویانه این مدلی هم نداره. حالا شاهد بازتاب های خیلی بیشتر از این هم خواهید بود! ;)
کلا من دون شان خودم میدونم با امثال شما بخوام مشاجره داشته باشم. هیچ نکته فنی درست و اجرایی در بحثها نیست و شخص حتی نمیتونه یک ترانزیستور فت رو درست ببنده حالا برای ما شده طراح فلزیاب افسانه ای که البته فعلا جاش در همون افسانه هاست! توسط این افراد بطور عملی چیزی به جز مدارات رایج قبلی که نهایتا یک کیت تصویری بهش میچسبونن قابل ارائه نیست. از به اصطلاح محصولاتشون هم مشخصه! خیلی جالبه ما مجانی کار کردیم انگار بدهکار هم هستیم ولی امثال این اقا با این پولهایی که دریافت میکنن فقط ادعا دارن و چند خط مطلب از فلان کتاب کپی میکنن تصور میکنن کار شاقی انجام میدن و اخرش طلبکار هم میشن! حاضرم قسم بخورم ایشون در محاسبات جمع و تفریق برنامه هم مشکل داره که دنبال سورس انتگرال گیر هست دیگه چه برسه هزاران خط برنامه دیگه دستگاه!
بهرحال جناب ناصر من این بار هم حضور شما رو تا حد تحمل پذیرفتم و جمیع کاربران هم شاهد به اصطلاح نظرات فنی شما بودن. صحت مطالب مطرح شده هم توسط خیلیا قابل بررسیه. پس فکر نمیکنم دیگه بتونیم شما رو بیش از این تحمل کنیم و لذا فکر میکنم شاید برای بار بیستم باید شرمنده حضورتون بشیم! ببخشید واقعا فکر میکنم جای امثال شما توی اینطور محیط ها نیست و باید تشریف ببرین دیوونه خونه! از این بابت هم واقعا برات متاسفم چون میدونم تقصیری هم نداری به جز اینکه عقلت درست کار نمیکنه و دست خودت هم نیست. ولی والا بخدا ما هم گناهی نکردیم که باید کسی مثل شما رو اینقدر تحمل کنیم!

جمعه 16 مرداد1394 - 4:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
1- برای بیس هر مدار دیجیتال میشه با هر زبانی برنامه نوشت! لذا شما در عین اینکه اشتباه متوجه شدی حتی اصول اولیه و واقعی برنامه نویسی و مبحث دیجیتال رو اصلا نمیدونی. بقول خودت لابد از اون بچه هم کمتری!
2- در فلزیاب پالسی متداول ما چیزی بعنوان فاز پالس نداریم! هر تایمینگی هم لازم باشه بطور دقیق و با دقت بهتر از 1 میکروثانیه توسط میکرو قابل کنترله که بنده پیاده کردم. تفکیک و حذف آهنی هم که شما حتی در خواب نمیتونی ببینی حاصل همین هست! در هیچ مدار پالسی که تا حالا منتشر شده باشه هم مفهوم فاز بکار گرفته نشده که این دومیش باشه! ظاهرا شما چیزی مصرف میکنی که همیشه در فضا هستی.
3- بنده ادعایی نکردم که پیاده و اجرا نشده باشه. برعکس شما با این همه ادعا و سر هم کردن اراجیف هنوز در انتگرال گیریش هم موندی دیگه چه برسه به باقی کار! محض اطلاع سایر دوستان عرض کنم انتگرال گیری رو بنده در چند دقیقه برای نسخه 1.00 نوشته بودم و در حدی هم خوب بوده که بعد 9 ماه هنوز بهش دست نزدم! توی این مدت هم داریم روی مباحث پیشرفته کار میکنیم حالا ایشون اومده چرت و پرت تحویل ما میده.
4- این مدار برای استفاده عموم و بصورت رایگان هست. نه قراره پولی دریافت بشه نه اجباری در کار هست. در فایل راهنما هم قسمت آخر ظاهرا در ارتباط با امثال شماست! هر کسی دوست داشت میسازه استفاده میکنه و اگر خوب بود دعایی برای ما میکنه. وگرنه سایر مدارات هم موجود و قابل استفاده هستن. اقبال عمومی به این طرح هم از حجم تاپیک و نتیجه دهیش و نظرات کاربران مختلف مشخصه. نیاز به سنگ اندازی های سودجویانه این مدلی هم نداره. حالا شاهد بازتاب های خیلی بیشتر از این هم خواهید بود! ;)
کلا من دون شان خودم میدونم با امثال شما بخوام مشاجره داشته باشم. هیچ نکته فنی درست و اجرایی در بحثها نیست و شخص حتی نمیتونه یک ترانزیستور فت رو درست ببنده حالا برای ما شده طراح فلزیاب افسانه ای که البته فعلا جاش در همون افسانه هاست! توسط این افراد بطور عملی چیزی به جز مدارات رایج قبلی که نهایتا یک کیت تصویری بهش میچسبونن قابل ارائه نیست. از به اصطلاح محصولاتشون هم مشخصه! خیلی جالبه ما مجانی کار کردیم انگار بدهکار هم هستیم ولی امثال این اقا با این پولهایی که دریافت میکنن فقط ادعا دارن و چند خط مطلب از فلان کتاب کپی میکنن تصور میکنن کار شاقی انجام میدن و اخرش طلبکار هم میشن! حاضرم قسم بخورم ایشون در محاسبات جمع و تفریق برنامه هم مشکل داره که دنبال سورس انتگرال گیر هست دیگه چه برسه هزاران خط برنامه دیگه دستگاه!
بهرحال جناب ناصر من این بار هم حضور شما رو تا حد تحمل پذیرفتم و جمیع کاربران هم شاهد به اصطلاح نظرات فنی شما بودن. صحت مطالب مطرح شده هم توسط خیلیا قابل بررسیه. پس فکر نمیکنم دیگه بتونیم شما رو بیش از این تحمل کنیم و لذا فکر میکنم شاید برای بار بیستم باید شرمنده حضورتون بشیم! ببخشید واقعا فکر میکنم جای امثال شما توی اینطور محیط ها نیست و باید تشریف ببرین دیوونه خونه! از این بابت هم واقعا برات متاسفم چون میدونم تقصیری هم نداری به جز اینکه عقلت درست کار نمیکنه و دست خودت هم نیست. ولی والا بخدا ما هم گناهی نکردیم که باید کسی مثل شما رو اینقدر تحمل کنیم!

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

جمعه 16 مرداد1394 - 7:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
dafous m.f.d نوشته است:
ببین مهندس هر بچه ای هم مدارت رو نگاه کنه که دیگه متوجه میشه با بسکام نوشته شده :D ;)
استفاده از BS170 اشتباه محض است چون نمیتونی فاز رو کنترل کنی :-o
ساخنار ماسفتها از اثر میدانی درست شده که با کمترین ولتاژ تحریک میشوند و این برای مدار ما بدرد نمیخوره
هر وقت رابطه فاز با افزایش دامنه رو متوجه شدی اونوقت میتونم بگم که حرفات الکترونیک علمی هست نه الکترونیک کوچه بازاری
وگرنه بری خیابان جمهوری خیلی ها هستند فلزیاب میسازند که واسه خودشان ادعا دارند و کوچه بازاری هستند :D
حالا اگه واست از فیلترهای تطبیقی و پیاده سازی در فلزیاب بگم لابد هنگ میکنی دیگه :D =))
تو هنوز نتونستی نقش دو تا مقاومت رو در تغییرات فاز درک کنی اونوقت بیام از رابطه پهنای پالس با تعداد قطبها و صفر های اسیلاتور سیستم برات بگم و ربطه IIR رو با تشدید دامنه رو چطوری برات توضیح بدم آخه ~X( :(( :(( :((

doa mikonam shafa begiri naser!!!!!!!!!!

قسمت !

جمعه 16 مرداد1394 - 10:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اه حیف شد بنده خدا کلی مارو خندوند. :)) :D مهندس جان میگم هر چند وقت یبار بزار بیاد یه تنوعی میشه. تو روحیه بچه ها هم تاثیر داره. بیچاره پرپر شد :D

جمعه 16 مرداد1394 - 10:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید بهترین کار اینه که شما بیخیال این دانشمند ناصر بشی :D
مطمئنا اخر سر میاد و میگه که من نبودم و یک نفر دیگه به نام ردیاب اختراعی و اواتار من وارد انجمن شده. =))
سواد این اقا مثل طوطی میمونه .حفظیه :D عملی نیست :D
حتی من بیشتر از این الکترونیک حالیمه :)

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 16 مرداد1394 - 10:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
delta force نوشته است:
اقا حمید بهترین کار اینه که شما بیخیال این دانشمند ناصر بشی :D
مطمئنا اخر سر میاد و میگه که من نبودم و یک نفر دیگه به نام ردیاب اختراعی و اواتار من وارد انجمن شده. =))
سواد این اقا مثل طوطی میمونه .حفظیه :D عملی نیست :D
حتی من بیشتر از این الکترونیک حالیمه :)

BIG LAIK!!!!!!!!!!

قسمت !

جمعه 16 مرداد1394 - 10:33am

نقل قول:
خسته نباشین.
احتمالا حافظه EEPROM میکروی شما بطور کامل بهم ریخته! در چنین شرایطی هر چقدر پروگرام کنین فایده نداره! توصیه میکنم به تب EEPROM رفته و دقت کنین همه کدها بصورت F باشه و سپس از منوی Write صرفا گزینه EEPROM رو بزنین تا حافظه میکرو بصورت اجباری با محتوای خالی باز نویسی بشه. قاعدتا مشکل شما حل میشه.
نصب کلید ها برای بالا اومدن مدار ضروری نیست.

با تشکر مهندس
پیرو فرمایش شما خواستم حافظه eeprom را به صورت خالی پروگرام کنم که نشد و برنامه یه فایل eeprom برای فرا خوانی میخواد.چون من از برنامه avr studio استفاده میکنم و برنامه extram رو هر کاری کردم نتونستم روی سیستم نصب کنم ، بعد از نصب خطای dll میده، عکس خطا هنگام اجرای برنامه.ممکنه ایراد از میکرو باشه ؟!میکرو رو من از پایا گرفتم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط mirza در جمعه 16 مرداد1394 - 11:33am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 16 مرداد1394 - 11:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .نسخه جديد همون 14 مرداد 94 هست؟

جمعه 16 مرداد1394 - 11:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1200 , 1201 , 1202 , 1203 , 1204 , 1205 , 1206 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 418 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure