1- برای بیس هر مدار دیجیتال میشه با هر زبانی برنامه نوشت! لذا شما در عین اینکه اشتباه متوجه شدی حتی اصول اولیه و واقعی برنامه نویسی و مبحث دیجیتال رو اصلا نمیدونی. بقول خودت لابد از اون بچه هم کمتری!
2- در فلزیاب پالسی متداول ما چیزی بعنوان فاز پالس نداریم! هر تایمینگی هم لازم باشه بطور دقیق و با دقت بهتر از 1 میکروثانیه توسط میکرو قابل کنترله که بنده پیاده کردم. تفکیک و حذف آهنی هم که شما حتی در خواب نمیتونی ببینی حاصل همین هست! در هیچ مدار پالسی که تا حالا منتشر شده باشه هم مفهوم فاز بکار گرفته نشده که این دومیش باشه! ظاهرا شما چیزی مصرف میکنی که همیشه در فضا هستی.
3- بنده ادعایی نکردم که پیاده و اجرا نشده باشه. برعکس شما با این همه ادعا و سر هم کردن اراجیف هنوز در انتگرال گیریش هم موندی دیگه چه برسه به باقی کار! محض اطلاع سایر دوستان عرض کنم انتگرال گیری رو بنده در چند دقیقه برای نسخه 1.00 نوشته بودم و در حدی هم خوب بوده که بعد 9 ماه هنوز بهش دست نزدم! توی این مدت هم داریم روی مباحث پیشرفته کار میکنیم حالا ایشون اومده چرت و پرت تحویل ما میده.
4- این مدار برای استفاده عموم و بصورت رایگان هست. نه قراره پولی دریافت بشه نه اجباری در کار هست. در فایل راهنما هم قسمت آخر ظاهرا در ارتباط با امثال شماست! هر کسی دوست داشت میسازه استفاده میکنه و اگر خوب بود دعایی برای ما میکنه. وگرنه سایر مدارات هم موجود و قابل استفاده هستن. اقبال عمومی به این طرح هم از حجم تاپیک و نتیجه دهیش و نظرات کاربران مختلف مشخصه. نیاز به سنگ اندازی های سودجویانه این مدلی هم نداره. حالا شاهد بازتاب های خیلی بیشتر از این هم خواهید بود!
کلا من دون شان خودم میدونم با امثال شما بخوام مشاجره داشته باشم. هیچ نکته فنی درست و اجرایی در بحثها نیست و شخص حتی نمیتونه یک ترانزیستور فت رو درست ببنده حالا برای ما شده طراح فلزیاب افسانه ای که البته فعلا جاش در همون افسانه هاست! توسط این افراد بطور عملی چیزی به جز مدارات رایج قبلی که نهایتا یک کیت تصویری بهش میچسبونن قابل ارائه نیست. از به اصطلاح محصولاتشون هم مشخصه! خیلی جالبه ما مجانی کار کردیم انگار بدهکار هم هستیم ولی امثال این اقا با این پولهایی که دریافت میکنن فقط ادعا دارن و چند خط مطلب از فلان کتاب کپی میکنن تصور میکنن کار شاقی انجام میدن و اخرش طلبکار هم میشن! حاضرم قسم بخورم ایشون در محاسبات جمع و تفریق برنامه هم مشکل داره که دنبال سورس انتگرال گیر هست دیگه چه برسه هزاران خط برنامه دیگه دستگاه!
بهرحال جناب ناصر من این بار هم حضور شما رو تا حد تحمل پذیرفتم و جمیع کاربران هم شاهد به اصطلاح نظرات فنی شما بودن. صحت مطالب مطرح شده هم توسط خیلیا قابل بررسیه. پس فکر نمیکنم دیگه بتونیم شما رو بیش از این تحمل کنیم و لذا فکر میکنم شاید برای بار بیستم باید شرمنده حضورتون بشیم! ببخشید واقعا فکر میکنم جای امثال شما توی اینطور محیط ها نیست و باید تشریف ببرین دیوونه خونه! از این بابت هم واقعا برات متاسفم چون میدونم تقصیری هم نداری به جز اینکه عقلت درست کار نمیکنه و دست خودت هم نیست. ولی والا بخدا ما هم گناهی نکردیم که باید کسی مثل شما رو اینقدر تحمل کنیم!