انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 1:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1205 , 1206 , 1207 , 1208 , 1209 , 1210 , 1211 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

مهندس جان اگه منفیه مدارو به بدنه این کانکتور اتصال بدیم جواب میده؟

من از اتصال مستقیم استفاده میکنم چون هنوز فرصت پیدا کردن کانکتور مناسب رو نداشتم! اتصال بدنه کانکتور فلزی به زمین مدار قاعدتا باید اثر مثبت از نظر نویز داشته باشه ولی در فلزیاب گاهی هم نتیجه عکس میده!

ممنون مهندس جان @};-

جمعه 16 مرداد1394 - 4:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس من همون كاري رو كه ميلاد گفت انجام دادم يعني بدنه كانكتور رو به منفي متصل كردم
ضمنان مهندس شما از نت يه كانكتور حسابي معرفي كنين و يا حداقل يه تصوير از همون كانكتور بزارين؟ ^:)^ ^:)^

جمعه 16 مرداد1394 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

مهندس جان اگه منفیه مدارو به بدنه این کانکتور اتصال بدیم جواب میده؟

من از اتصال مستقیم استفاده میکنم چون هنوز فرصت پیدا کردن کانکتور مناسب رو نداشتم! اتصال بدنه کانکتور فلزی به زمین مدار قاعدتا باید اثر مثبت از نظر نویز داشته باشه ولی در فلزیاب گاهی هم نتیجه عکس میده!

سلام و تشکر از شما مهندس
من از کانکتور نوتریک(NEUTRIK ) مادگی روی جعبه نری روی کابل استفاده کردم..این کانکتورها در صدا برداری و کنسرتها و اتصالات پلیرهای دی جی و ... استفاده میشن و صد در صد ضد نویز هستند...حالا باز تا نظر کارشناسی شما چی باشه @};- (اینم عرض کنم که حتما باید نوتریک اصل باشه!من سه تا نری و مادگی رو خریدم چهل و سه تومن)
ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 16 مرداد1394 - 5:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید خسته نباشد ممنون از نسخه جدید
یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چطور رفعش کنم
میکرو رو پرو گرام میکنم بعداز 10 یا 15 با راستفاده کلمه !!! Demo در صفحه ظاهر میشه
و هیچی نمیاد لطفا راهنمایی بفرمایید چکار انجام بدم درست بشه از نرم افزار progisp استفاده میکنم

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

جمعه 16 مرداد1394 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
dafous m.f.d نوشته است:
لطفا یک از دوستان این دو مقاومت رو به مدار اضافه کنه و نتیجه رو بگه

پیوست:
FPI.JPG
ببخشید البته من به مهندس حمید ایمان دارم ولی یکی این تغییر و اعمال بکنه ببینیم چه اتفاقی میفته

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 16 مرداد1394 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mani1063 نوشته است:
dafous m.f.d نوشته است:
لطفا یک از دوستان این دو مقاومت رو به مدار اضافه کنه و نتیجه رو بگه
پیوست:
FPI.JPG
[/quoteببخشید البته من به مهندس حمید ایمان دارم ولی یکی این تغییر و اعمال بکنه ببینیم چه اتفاقی میفته

خب دوست عزیز خودت انجام بده ببین چی میشه به ما هم بگو یه کم به ناصر بخندیم :))

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 16 مرداد1394 - 5:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حمید خان
من برای لوپ از دو لوپ ام دی ال استفاده کردم که 26 سانت رو با دیلی 16 میشناسه 45 سانت رو 14...این اصلا خوب نیست درسته؟اندوکتانسشون 330 هستش ولی اهم 5.4

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 16 مرداد1394 - 5:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mirza نوشته است:
نقل قول:
خسته نباشین.
احتمالا حافظه EEPROM میکروی شما بطور کامل بهم ریخته! در چنین شرایطی هر چقدر پروگرام کنین فایده نداره! توصیه میکنم به تب EEPROM رفته و دقت کنین همه کدها بصورت F باشه و سپس از منوی Write صرفا گزینه EEPROM رو بزنین تا حافظه میکرو بصورت اجباری با محتوای خالی باز نویسی بشه. قاعدتا مشکل شما حل میشه.
نصب کلید ها برای بالا اومدن مدار ضروری نیست.

با تشکر مهندس
پیرو فرمایش شما خواستم حافظه eeprom را به صورت خالی پروگرام کنم که نشد و برنامه یه فایل eeprom برای فرا خوانی میخواد.چون من از برنامه avr studio استفاده میکنم و برنامه extram رو هر کاری کردم نتونستم روی سیستم نصب کنم ، بعد از نصب خطای dll میده، عکس خطا هنگام اجرای برنامه.ممکنه ایراد از میکرو باشه ؟!میکرو رو من از پایا گرفتم

سلام.

خطای فوق نشون میده که درایور پروگرامرتون نصب نشده. driver signature enforcement ویندوز رو غیر فعال کنید بعد اقدام به نصب دراور پروگرامر کنید .

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 16 مرداد1394 - 6:33pm

Soheil2014 نوشته است:
mirza نوشته است:
نقل قول:
خسته نباشین.
احتمالا حافظه EEPROM میکروی شما بطور کامل بهم ریخته! در چنین شرایطی هر چقدر پروگرام کنین فایده نداره! توصیه میکنم به تب EEPROM رفته و دقت کنین همه کدها بصورت F باشه و سپس از منوی Write صرفا گزینه EEPROM رو بزنین تا حافظه میکرو بصورت اجباری با محتوای خالی باز نویسی بشه. قاعدتا مشکل شما حل میشه.
نصب کلید ها برای بالا اومدن مدار ضروری نیست.

با تشکر مهندس
پیرو فرمایش شما خواستم حافظه eeprom را به صورت خالی پروگرام کنم که نشد و برنامه یه فایل eeprom برای فرا خوانی میخواد.چون من از برنامه avr studio استفاده میکنم و برنامه extram رو هر کاری کردم نتونستم روی سیستم نصب کنم ، بعد از نصب خطای dll میده، عکس خطا هنگام اجرای برنامه.ممکنه ایراد از میکرو باشه ؟!میکرو رو من از پایا گرفتم

سلام.

خطای فوق نشون میده که درایور پروگرامرتون نصب نشده. driver signature enforcement ویندوز رو غیر فعال کنید بعد اقدام به نصب دراور پروگرامر کنید .

سلام
دوست عزیزمراحل نصب درایور به خوبی انجام شده و مراحل پروگرام هم بدون مشکل انجام میشه.پروگرامر stk500 و برنامه avr studio .از بچه ها کسی این مشکلها رو نداشته.؟!

جمعه 16 مرداد1394 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

همگی خسته نباشید
باکس دستگاه رو که بستم لوپ 26 معمولی شرکتی رو با دیلی 18 شناسایی کرد
اعداد هم :
A125-B352-C514
فرکانس 220
پهنای 150
دیلی 20
انتگرال 20
گروند 2
اسپید 5
آیرون 20
یه سکه دویست تومنی رو 20 سانت با تک بوق و 18 با تفکیک سنس میکنه-فیبر مسی 21*10 رو تو 60 سانت با تفکیک سنس میکنه
به نظرتون عملکرد دستگاه خوب هستش؟
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 16 مرداد1394 - 8:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1205 , 1206 , 1207 , 1208 , 1209 , 1210 , 1211 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , M.Morteza و 139 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure