نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس جان اگه منفیه مدارو به بدنه این کانکتور اتصال بدیم جواب میده؟
من از اتصال مستقیم استفاده میکنم چون هنوز فرصت پیدا کردن کانکتور مناسب رو نداشتم! اتصال بدنه کانکتور فلزی به زمین مدار قاعدتا باید اثر مثبت از نظر نویز داشته باشه ولی در فلزیاب گاهی هم نتیجه عکس میده! ممنون مهندس جان
|
جمعه 16 مرداد1394 - 4:29pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
مهندس من همون كاري رو كه ميلاد گفت انجام دادم يعني بدنه كانكتور رو به منفي متصل كردم ضمنان مهندس شما از نت يه كانكتور حسابي معرفي كنين و يا حداقل يه تصوير از همون كانكتور بزارين؟
|
جمعه 16 مرداد1394 - 4:51pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس جان اگه منفیه مدارو به بدنه این کانکتور اتصال بدیم جواب میده؟
من از اتصال مستقیم استفاده میکنم چون هنوز فرصت پیدا کردن کانکتور مناسب رو نداشتم! اتصال بدنه کانکتور فلزی به زمین مدار قاعدتا باید اثر مثبت از نظر نویز داشته باشه ولی در فلزیاب گاهی هم نتیجه عکس میده! سلام و تشکر از شما مهندس من از کانکتور نوتریک(NEUTRIK ) مادگی روی جعبه نری روی کابل استفاده کردم..این کانکتورها در صدا برداری و کنسرتها و اتصالات پلیرهای دی جی و ... استفاده میشن و صد در صد ضد نویز هستند...حالا باز تا نظر کارشناسی شما چی باشه (اینم عرض کنم که حتما باید نوتریک اصل باشه!من سه تا نری و مادگی رو خریدم چهل و سه تومن) ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
جمعه 16 مرداد1394 - 5:06pm |
|
|
ali200
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید خسته نباشد ممنون از نسخه جدید یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چطور رفعش کنم میکرو رو پرو گرام میکنم بعداز 10 یا 15 با راستفاده کلمه !!! Demo در صفحه ظاهر میشه و هیچی نمیاد لطفا راهنمایی بفرمایید چکار انجام بدم درست بشه از نرم افزار progisp استفاده میکنم
نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)
|
جمعه 16 مرداد1394 - 5:13pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
dafous m.f.d نوشته است: لطفا یک از دوستان این دو مقاومت رو به مدار اضافه کنه و نتیجه رو بگه ببخشید البته من به مهندس حمید ایمان دارم ولی یکی این تغییر و اعمال بکنه ببینیم چه اتفاقی میفته
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
جمعه 16 مرداد1394 - 5:15pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
mani1063 نوشته است: dafous m.f.d نوشته است: لطفا یک از دوستان این دو مقاومت رو به مدار اضافه کنه و نتیجه رو بگه [/quoteببخشید البته من به مهندس حمید ایمان دارم ولی یکی این تغییر و اعمال بکنه ببینیم چه اتفاقی میفته خب دوست عزیز خودت انجام بده ببین چی میشه به ما هم بگو یه کم به ناصر بخندیم
|
جمعه 16 مرداد1394 - 5:29pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید خان من برای لوپ از دو لوپ ام دی ال استفاده کردم که 26 سانت رو با دیلی 16 میشناسه 45 سانت رو 14...این اصلا خوب نیست درسته؟اندوکتانسشون 330 هستش ولی اهم 5.4
|
جمعه 16 مرداد1394 - 5:32pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
mirza نوشته است: نقل قول: خسته نباشین. احتمالا حافظه EEPROM میکروی شما بطور کامل بهم ریخته! در چنین شرایطی هر چقدر پروگرام کنین فایده نداره! توصیه میکنم به تب EEPROM رفته و دقت کنین همه کدها بصورت F باشه و سپس از منوی Write صرفا گزینه EEPROM رو بزنین تا حافظه میکرو بصورت اجباری با محتوای خالی باز نویسی بشه. قاعدتا مشکل شما حل میشه. نصب کلید ها برای بالا اومدن مدار ضروری نیست. با تشکر مهندس پیرو فرمایش شما خواستم حافظه eeprom را به صورت خالی پروگرام کنم که نشد و برنامه یه فایل eeprom برای فرا خوانی میخواد.چون من از برنامه avr studio استفاده میکنم و برنامه extram رو هر کاری کردم نتونستم روی سیستم نصب کنم ، بعد از نصب خطای dll میده، عکس خطا هنگام اجرای برنامه.ممکنه ایراد از میکرو باشه ؟!میکرو رو من از پایا گرفتم سلام. خطای فوق نشون میده که درایور پروگرامرتون نصب نشده. driver signature enforcement ویندوز رو غیر فعال کنید بعد اقدام به نصب دراور پروگرامر کنید .
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
جمعه 16 مرداد1394 - 6:33pm |
|
|
mirza
|
Soheil2014 نوشته است: mirza نوشته است: نقل قول: خسته نباشین. احتمالا حافظه EEPROM میکروی شما بطور کامل بهم ریخته! در چنین شرایطی هر چقدر پروگرام کنین فایده نداره! توصیه میکنم به تب EEPROM رفته و دقت کنین همه کدها بصورت F باشه و سپس از منوی Write صرفا گزینه EEPROM رو بزنین تا حافظه میکرو بصورت اجباری با محتوای خالی باز نویسی بشه. قاعدتا مشکل شما حل میشه. نصب کلید ها برای بالا اومدن مدار ضروری نیست. با تشکر مهندس پیرو فرمایش شما خواستم حافظه eeprom را به صورت خالی پروگرام کنم که نشد و برنامه یه فایل eeprom برای فرا خوانی میخواد.چون من از برنامه avr studio استفاده میکنم و برنامه extram رو هر کاری کردم نتونستم روی سیستم نصب کنم ، بعد از نصب خطای dll میده، عکس خطا هنگام اجرای برنامه.ممکنه ایراد از میکرو باشه ؟!میکرو رو من از پایا گرفتم سلام. خطای فوق نشون میده که درایور پروگرامرتون نصب نشده. driver signature enforcement ویندوز رو غیر فعال کنید بعد اقدام به نصب دراور پروگرامر کنید . سلام دوست عزیزمراحل نصب درایور به خوبی انجام شده و مراحل پروگرام هم بدون مشکل انجام میشه.پروگرامر stk500 و برنامه avr studio .از بچه ها کسی این مشکلها رو نداشته.؟!
|
جمعه 16 مرداد1394 - 7:44pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
همگی خسته نباشید باکس دستگاه رو که بستم لوپ 26 معمولی شرکتی رو با دیلی 18 شناسایی کرد اعداد هم : A125-B352-C514 فرکانس 220 پهنای 150 دیلی 20 انتگرال 20 گروند 2 اسپید 5 آیرون 20 یه سکه دویست تومنی رو 20 سانت با تک بوق و 18 با تفکیک سنس میکنه-فیبر مسی 21*10 رو تو 60 سانت با تفکیک سنس میکنه به نظرتون عملکرد دستگاه خوب هستش؟ ممنون
|
جمعه 16 مرداد1394 - 8:27pm |
|
|
|