نویسنده |
پیغام |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
فدای مهندس حمید عزیز مرس از جوابت
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 12:42pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
bantama نوشته است: سلام یه سوال سیم افشان که دوستان فرمودن برای لوپ چطور سیمیه من متوجه نشدم با تشکر همون سيمي كه تو ساختمان براي سيم كشي استفاده ميكنن
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 12:45pm |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:01pm |
|
|
shaitoon72
تاریخ عضویت: شنبه 16 اسفند1393 - 6:22pm پست: 18 محل اقامت: کرمان
|
سلام اقا یه مشکل پیش اومده تازه ساختن دستگاه تموم شده الان که میزنم به برق یه بوق میزنه و ال سی دی روشن میشه و چیزی نشون نمیده ،چندین بار میکرو رو مجددا پروگرام کردم و مشکلش حل نشد و چیزی نشون نمیده ، مزاحم کاوه عزیر شدم گفت که احتمالا ال سی دی اتصالی داره ،چک کردم اتصالی نداشت ، در ضمن یه بار که روشن کردمو لوپم وصل بود بعد بوق روشن شدن چندتا بوق دیگم زد ،یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:10pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام شما برای لوپ 40 تا 50 سانتی عنکبوتی از سیم 75*1 افشان استفاده کنید که نتایج بهتری و ثبات مناسبتری خواهد داد
سلام مهدی جان. خوب اگه از سیم 0.75 استفاده کنم که اهمش از یک هم میزنه بیرون تقریبا 1.2 در میاد. چون من لوپ 45 با اهم 1.2 دارم اینو ساختم که اهمش کمتر در بیاد تا بردشو امتحان کنم. ولی یه نکته ای که برام تجربه شد اینه که اهم بیشتر تا 1.3 برای ماسفت 11nk100 ثبات بیشتری داره بنده خیلی امتحان کردم و تا حالا که برا من اینجور بوده .
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:25pm |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
عاقا کسی جواب منو نمیده؟؟؟
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:27pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
shaitoon72 نوشته است: دیگه روم نمیشه مزاحم کاوه عزیز بشم ال سی دی روشن نمیشه 2 حالت داره کاملا روشن نمیشه یا چیزی توش دیده میشه ؟؟؟
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:32pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
shaitoon72 نوشته است: سلام اقا یه مشکل پیش اومده تازه ساختن دستگاه تموم شده الان که میزنم به برق یه بوق میزنه و ال سی دی روشن میشه و چیزی نشون نمیده ،چندین بار میکرو رو مجددا پروگرام کردم و مشکلش حل نشد و چیزی نشون نمیده ، مزاحم کاوه عزیر شدم گفت که احتمالا ال سی دی اتصالی داره ،چک کردم اتصالی نداشت ، در ضمن یه بار که روشن کردمو لوپم وصل بود بعد بوق روشن شدن چندتا بوق دیگم زد ،یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟ سلام شما احتمالا موقع روشن کردن دستگاه زود دکمه ok رو فشار دادین باید صبر میکردین تا حروف ال سی دی واضح میشدن بعد ok میکردین حالا هم با پروگرام مجدد ( حتما فیوز بیت d9 گذاشته بشه که کل تنظیمات ریست بشه ) میتونین با کمی صبر در حالی که اعداد واضح شدن کلید ok رو فشار بدین. موفق باشین
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:33pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
shaitoon72 نوشته است: سلام اقا یه مشکل پیش اومده تازه ساختن دستگاه تموم شده الان که میزنم به برق یه بوق میزنه و ال سی دی روشن میشه و چیزی نشون نمیده ،چندین بار میکرو رو مجددا پروگرام کردم و مشکلش حل نشد و چیزی نشون نمیده ، مزاحم کاوه عزیر شدم گفت که احتمالا ال سی دی اتصالی داره ،چک کردم اتصالی نداشت ، در ضمن یه بار که روشن کردمو لوپم وصل بود بعد بوق روشن شدن چندتا بوق دیگم زد ،یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟ اتصال ال سی دی چک کن 1-3-5-16 منفی 2 -15 مثبت اگر باز روشن نشد و چیزی نشون نداد ال سی دی سوخته و مشکل داره
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:36pm |
|
|
shaitoon72
تاریخ عضویت: شنبه 16 اسفند1393 - 6:22pm پست: 18 محل اقامت: کرمان
|
kelid نوشته است: shaitoon72 نوشته است: سلام اقا یه مشکل پیش اومده تازه ساختن دستگاه تموم شده الان که میزنم به برق یه بوق میزنه و ال سی دی روشن میشه و چیزی نشون نمیده ،چندین بار میکرو رو مجددا پروگرام کردم و مشکلش حل نشد و چیزی نشون نمیده ، مزاحم کاوه عزیر شدم گفت که احتمالا ال سی دی اتصالی داره ،چک کردم اتصالی نداشت ، در ضمن یه بار که روشن کردمو لوپم وصل بود بعد بوق روشن شدن چندتا بوق دیگم زد ،یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟ سلام شما احتمالا موقع روشن کردن دستگاه زود دکمه ok رو فشار دادین باید صبر میکردین تا حروف ال سی دی واضح میشدن بعد ok میکردین حالا هم با پروگرام مجدد ( حتما فیوز بیت d9 گذاشته بشه که کل تنظیمات ریست بشه ) میتونین با کمی صبر در حالی که اعداد واضح شدن کلید ok رو فشار بدین. موفق باشین ممنون ، ولی هر چی صبر کردم چیزی واضح نشد و دکمه اوکی رو فشا ندادم ، چند دفعه هم که فشار دادم دوباره پروگرام کردم
باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:37pm |
|
|
|