انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 11 آبان1403 - 1:02am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1221 , 1222 , 1223 , 1224 , 1225 , 1226 , 1227 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فدای مهندس حمید عزیز مرس از جوابت

دوشنبه 19 مرداد1394 - 12:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

bantama نوشته است:
سلام
یه سوال سیم افشان که دوستان فرمودن برای لوپ چطور سیمیه من متوجه نشدم
با تشکر

همون سيمي كه تو ساختمان براي سيم كشي استفاده ميكنن

دوشنبه 19 مرداد1394 - 12:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آقا سلام این سیم ها چطورن برا لوپ؟
سیم نمره 25 تمام مس روکش دار

http://s6.picofile.com/file/8205406168/ ... _28_08.jpg

http://s6.picofile.com/file/8205406134/ ... _28_13.jpg

به درد میخوره؟

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:01pm
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
سلام
اقا یه مشکل پیش اومده
تازه ساختن دستگاه تموم شده الان که میزنم به برق یه بوق میزنه و ال سی دی روشن میشه و چیزی نشون نمیده ،چندین بار میکرو رو مجددا پروگرام کردم و مشکلش حل نشد و چیزی نشون نمیده ، مزاحم کاوه عزیر شدم گفت که احتمالا ال سی دی اتصالی داره ،چک کردم اتصالی نداشت ،
در ضمن یه بار که روشن کردمو لوپم وصل بود بعد بوق روشن شدن چندتا بوق دیگم زد ،یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:

با سلام
شما برای لوپ 40 تا 50 سانتی عنکبوتی از سیم 75*1 افشان استفاده کنید که نتایج بهتری و ثبات مناسبتری خواهد داد

سلام مهدی جان. خوب اگه از سیم 0.75 استفاده کنم که اهمش از یک هم میزنه بیرون تقریبا 1.2 در میاد. چون من لوپ 45 با اهم 1.2 دارم اینو ساختم که اهمش کمتر در بیاد تا بردشو امتحان کنم. ولی یه نکته ای که برام تجربه شد اینه که اهم بیشتر تا 1.3 برای ماسفت 11nk100 ثبات بیشتری داره بنده خیلی امتحان کردم و تا حالا که برا من اینجور بوده .

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

عاقا کسی جواب منو نمیده؟؟؟

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shaitoon72 نوشته است:
دیگه روم نمیشه مزاحم کاوه عزیز بشم :-(

ال سی دی روشن نمیشه 2 حالت داره کاملا روشن نمیشه یا چیزی توش دیده میشه ؟؟؟

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

shaitoon72 نوشته است:
سلام
اقا یه مشکل پیش اومده
تازه ساختن دستگاه تموم شده الان که میزنم به برق یه بوق میزنه و ال سی دی روشن میشه و چیزی نشون نمیده ،چندین بار میکرو رو مجددا پروگرام کردم و مشکلش حل نشد و چیزی نشون نمیده ، مزاحم کاوه عزیر شدم گفت که احتمالا ال سی دی اتصالی داره ،چک کردم اتصالی نداشت ،
در ضمن یه بار که روشن کردمو لوپم وصل بود بعد بوق روشن شدن چندتا بوق دیگم زد ،یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟

سلام
شما احتمالا موقع روشن کردن دستگاه زود دکمه ok رو فشار دادین باید صبر میکردین تا حروف ال سی دی واضح میشدن بعد ok میکردین حالا هم با پروگرام مجدد ( حتما فیوز بیت d9 گذاشته بشه که کل تنظیمات ریست بشه ) میتونین با کمی صبر در حالی که اعداد واضح شدن کلید ok رو فشار بدین.
موفق باشین :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shaitoon72 نوشته است:
سلام
اقا یه مشکل پیش اومده

اتصال ال سی دی چک کن 1-3-5-16 منفی
2 -15 مثبت اگر باز روشن نشد و چیزی نشون نداد ال سی دی سوخته و مشکل داره

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:36pm
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
kelid نوشته است:
shaitoon72 نوشته است:
سلام
اقا یه مشکل پیش اومده

سلام
شما احتمالا موقع روشن کردن دستگاه زود دکمه ok رو فشار دادین باید صبر میکردین تا حروف ال سی دی واضح میشدن بعد ok میکردین حالا هم با پروگرام مجدد ( حتما فیوز بیت d9 گذاشته بشه که کل تنظیمات ریست بشه ) میتونین با کمی صبر در حالی که اعداد واضح شدن کلید ok رو فشار بدین.
موفق باشین :-BD

ممنون ، ولی هر چی صبر کردم چیزی واضح نشد و دکمه اوکی رو فشا ندادم ، چند دفعه هم که فشار دادم دوباره پروگرام کردم

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1221 , 1222 , 1223 , 1224 , 1225 , 1226 , 1227 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kاوه و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure