انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 10:48am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1238 , 1239 , 1240 , 1241 , 1242 , 1243 , 1244 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:
سلام خدمت مهندسین گرامی از جمله مهندس حمید عزیز
من برد رو مونتاژ کردم و آی سی رو دادم بیرون برام پروگرام کردن چون خودم پروگرامر نداشتم
برای اولین بار که برد رو خواستم روشن کنم صفحه ی ال سی دی روشن شد و یک سری 000000 نشون میداد که قبل اون این شکلی بود ||||||||
بعد هر کاری کردم دیگه بعدش روشن نشد. بیرون هم گفتم که فیوز بیت هارو چطوری بزنن آی سی 328 هم یکم داغ میکنه. به نظر شما مشکلم از چیه مهندس حمید جان یعنی میتونه از آی سی باشه؟ آخه دفعه اول ال سی دی بالا اومد احساس میکنم مشکل از آی سی باشه باز شما راهنمایی کنید. ولتاژ هارو هم اندازه گرفتم یکیش 9.7 و اون یکی 5.1 ولت

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
در مورد اون تعداد صفر بنده تا حالا چنین چیزی ندیدم و اصلا این تعداد صفر در برنامه وجود نداره که بخواد روی ال سی دی هم ظاهر بشه! :D لذا قاعدتا باید اشکالی در پروگرام میکرو یا ال سی دی یا کریستال وجود داشته باشه که کاراکترهای بی معنی روی صفحه ظاهر میشه.
میکروی اتمگا 328 بهیچ وجه نباید داغ کنه! حتی در شرایط کاری دستگاه که مدام محاسبات پیچیده در حال انجام هست ؛ به سختی میشه گرم شدن میکرو رو با دست حس کرد. لذا بنظر میاد مدار شما مشکل اساسی تری داره یا شاید میکرو اصلا درست پروگرام نشده.
در توضیحات بنظرم هر اون چه که لازم بوده گفته شده. بزرگترین اشتباه شما علیرغم تاکید بنده همین بوده که میکرو رو خودتون پروگرام نکردین! در حالیکه پروگرام میکرو بمراتب از ساخت مدار راحت تره و واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان از پروگرام میکرو اینقدر وحشت دارن! :D بهرحال این میکرو هم کمی جدید هست و هیچ بعید نیست جایی هم که دادین پروگرام کنن نتونسته باشن بدرستی انجام بدن.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ba.davood نوشته است:
سلام جناب حمید خدا قوت
استاد عزیز این خازن عدسی که تو عکس هست و روش 5 نوشته ظرفیتش همون 5pf هستش .؟ ممنون

ممنون از شما.
بله درسته خازن 5 پیکو هست.

ممنون جناب مهندس . @};-

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 5:01pm
مدیر کل
مدیر کل

danial3 نوشته است:
درود بر مهندس حمید
استاد عزیز مدار رو ساختیم و خوشبختانه درست کار میکنه :D
الان میخوام بدونم در چه صورتی خطای coil error ایجاد میشه؟
من یک کویل ساختم که هیچ مشکلی نداره.اتصال نداره.مقامتش هم شده 0.8 اهم .اما خطا ایجاد میکنه.البته کابل رابطی که استفاده کردم 1 اهم مقاومت داره
میخوام بدونم دلایلی که این خطا رو ایجاد میکنن چی هستن؟

ممنون از شما.
در مورد خطای لوپ بنظرم در توضیحات عرض کردم! اگر قرار بود چیز اضافه ای بگم خب با این همه احتمال وقوع این خطا و قلم فرسایی بنده در فایل توضیحات همونجا بیشتر توضیح میدادم! :D خلاصه عرض کنم کل مدار باید درست کار کنه تا خطای لوپ نداشته باشین! اکثر قطعات مدار اگر مشکل حادی داشته باشن خطای لوپ هم اعلام میشه. در واقع خطای لوپ فقط وقتی از خود لوپ یا نهایتا کابلش هست که مدار هیچ مشکلی نداشته باشه و البته فرض ما هم همین بوده! خود لوپ و کابل اتصال هم در موارد واقعا خاصی مثل وجود اتصالی ممکنه منجر به بروز این خطا بشن. وگرنه در اکثر حالات خطایی رخ نمیده.
لوپ شما هم احتمالا مشکلی نداشته باشه. مقاومت کابل هم بخودی خود مشکل نداره. ولی باید دید دقیقا چه نوع لوپ و چه کابلی هست که اینطور جواب داده. از طرفی اگر هنگام بالانس لوپ به فلزی نزدیک باشه ممکنه خطا رخ بده. همه اینها در صورتی هست که ابتدا از صحت عملکرد مدار مطمئن باشین!

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 5:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

ممنون مهندس جان. پس در اینصورت میشه حتی برای لوپ 45 هم از سیم افشان 1*1.5 استفاده کرد؟؟ الان محاسبه کردم اهمش تقریبا 3 در میاد.

بله از نظر اهم که اشکال زیادی نداره! مشکل اساسی در ساختن لوپهای کوچک با سیم ضخیم این هست که چون لوپ کوچک تعداد دور بیشتری داره ؛ با سیم ضخیم بلحاظ شکلی خوب در نمیاد و در نوع عنبکوتی یا تخت وقتی تفاوت قطر درونی و بیرونی زیاد میشه طبیعتا بازدهی لوپ کاهش پیدا میکنه. ولی اگر قطر درونی و بیرونی لوپ به هم نزدیک باشه برد نهایی لوپ کمی بیشتره. اولویت در برد نهایی هم با سایز لوپ هست. لوپی که قطر درونیش خیلی کم باشه در عمل نسبت به لوپی که قطر درونیش بیشتره برد کمتری داره ولو اینکه قطر بیرونیشون ثابت باشه!!! بنابراین باید ضخامت سیم رو طوری در نظر گرفت که این دو قطر زیاد با هم اختلاف نداشته باشن. این موضوع هم بیشتر برای لوپهای کوچک مهم هست.
در خصوص مقاومت 3 اهم هم قطعا اشتباه کردین چون خیلی کمتر از اینها باید باشه!

مهندس جان سپاسگذارم @};- . منظورم 0.3 اهم بود که به اشتباه 3 اهم تایپ کردم عذر خواهی میکنم.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 5:41pm

حمید نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:
سلام خدمت مهندسین گرامی از جمله مهندس حمید عزیز
من برد رو مونتاژ کردم و آی سی رو دادم بیرون برام پروگرام کردن چون خودم پروگرامر نداشتم
برای اولین بار که برد رو خواستم روشن کنم صفحه ی ال سی دی روشن شد و یک سری 000000 نشون میداد که قبل اون این شکلی بود ||||||||
بعد هر کاری کردم دیگه بعدش روشن نشد. بیرون هم گفتم که فیوز بیت هارو چطوری بزنن آی سی 328 هم یکم داغ میکنه. به نظر شما مشکلم از چیه مهندس حمید جان یعنی میتونه از آی سی باشه؟ آخه دفعه اول ال سی دی بالا اومد احساس میکنم مشکل از آی سی باشه باز شما راهنمایی کنید. ولتاژ هارو هم اندازه گرفتم یکیش 9.7 و اون یکی 5.1 ولت

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
در مورد اون تعداد صفر بنده تا حالا چنین چیزی ندیدم و اصلا این تعداد صفر در برنامه وجود نداره که بخواد روی ال سی دی هم ظاهر بشه! :D لذا قاعدتا باید اشکالی در پروگرام میکرو یا ال سی دی یا کریستال وجود داشته باشه که کاراکترهای بی معنی روی صفحه ظاهر میشه.
میکروی اتمگا 328 بهیچ وجه نباید داغ کنه! حتی در شرایط کاری دستگاه که مدام محاسبات پیچیده در حال انجام هست ؛ به سختی میشه گرم شدن میکرو رو با دست حس کرد. لذا بنظر میاد مدار شما مشکل اساسی تری داره یا شاید میکرو اصلا درست پروگرام نشده.
در توضیحات بنظرم هر اون چه که لازم بوده گفته شده. بزرگترین اشتباه شما علیرغم تاکید بنده همین بوده که میکرو رو خودتون پروگرام نکردین! در حالیکه پروگرام میکرو بمراتب از ساخت مدار راحت تره و واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان از پروگرام میکرو اینقدر وحشت دارن! :D بهرحال این میکرو هم کمی جدید هست و هیچ بعید نیست جایی هم که دادین پروگرام کنن نتونسته باشن بدرستی انجام بدن.

دقیقا مهندس حمید جان
من پایه های 1 ، 3 ، 5 رو به قطب منفی منبع تغذیه 5 ولتی وصل کردم و پایه 2 ال سی دی رو به قطب مثبت ال سی دی که نشون میده ال سی دی مشکلی نداره و روشن شد.
من دوباره تست کردم آی سی 328 به شدت داغ میکنه میشه تستش کرد که سوخته یا نه؟ ببرم دوباره پروگرام کنم چون تو شهر ما این آی سی نبود و من سفارش داده بودمش که امروز به دستم رسیده بود و دسترسی بهش سخته اگه سوخته باشه و باید دوباره سفارش بدم.
روشی هست که بشه این میکرو رو تست کرد؟

جا داره تشکر کنم از شما مهندس حمید، واقعا کارتون حرف نداشته خیلی خیلی تشکر میکنم بابت طراحی و زحمات گران قدرتون

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
کسی هستش که نحوه درست استفاده از پودر گرافیت جهت شیلد کردن را بتواند به طور کامل توضیح بدهد؟
یک ظرف حاوی 80 میلی لیتر پودر گرافیت را گرفتم 15000 تومان ولی نمی دانم که باید با آب مخلوطش کنم و روی برگه a4 بریزم یا همین طوری روی برگه a4 بریزمش؟ (-|

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 6:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام شرمنده کیفیت دوربینم پایینه انشاالله بعدا عکسهای بهتری میذارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 6:40pm
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:

دقیقا مهندس حمید جان
من پایه های 1 ، 3 ، 5 رو به قطب منفی منبع تغذیه 5 ولتی وصل کردم و پایه 2 ال سی دی رو به قطب مثبت ال سی دی که نشون میده ال سی دی مشکلی نداره و روشن شد.
من دوباره تست کردم آی سی 328 به شدت داغ میکنه میشه تستش کرد که سوخته یا نه؟ ببرم دوباره پروگرام کنم چون تو شهر ما این آی سی نبود و من سفارش داده بودمش که امروز به دستم رسیده بود و دسترسی بهش سخته اگه سوخته باشه و باید دوباره سفارش بدم.
روشی هست که بشه این میکرو رو تست کرد؟

جا داره تشکر کنم از شما مهندس حمید، واقعا کارتون حرف نداشته خیلی خیلی تشکر میکنم بابت طراحی و زحمات گران قدرتون

خواهش میکنم.
اینکه میکرو سوخته یا نه به این سادگی مشخص نمیشه و باید دوباره پروگرام کنین و ببینین کار میکنه یا نه. گاهی که میکرو درست پروگرام نشه روی مدار داغ میکنه ولی معمولا طوریش نمیشه. بخصوص این میکرو از نظر دوام شرایط خوبی داره. ولی من کماکان سر عرض قبلی خودم هستم و شما باید یک پروگرامر تهیه کنین و خودتون انجام بدین تا مساله برطرف بشه و در آینده هم مشکلی نداشته باشین. وگرنه نمیشه برای هر بار ریست یا آپدیت آیسی رو ببرین بیرون! پروگرامر هم که قیمت زیادی نداره.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 7:14pm
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
باسلام شرمنده کیفیت دوربینم پایینه انشاالله بعدا عکسهای بهتری میذارم

خسته نباشین.
عزیز من تصاویر شما زیاد کیفیتش خوب نیست ولی چیزی که مشخصا برای من مشکوک بنظر میاد عدد مقاومتهای 390 اهم مدار شماست که فکر میکنم باید 39 اهم گذاشته باشین چون حلقه آخر رو هر جور حساب کنیم قهوه ای نیست و مشکی هست که خب میشه 39 اهم و طبیعتا مدار خطای لوپ میده! در چنین شرایطی اگر خطای لوپ سریعا عملکرد دستگاه رو متوقف نمیکرد مقاومتهای شما دود میشد! :D

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 7:18pm

سلام .
دوست عزیز1426539. به نظر میاد ماسفت 20n60 که شما در مدار گذاشتید بصورت اشتباه جا زدید چطور با این حالت دستگاه رو تست کردید؟

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 7:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1238 , 1239 , 1240 , 1241 , 1242 , 1243 , 1244 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 و 310 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure