mahdisalehi نوشته است:
سلام خدمت مهندسین گرامی از جمله مهندس حمید عزیز
من برد رو مونتاژ کردم و آی سی رو دادم بیرون برام پروگرام کردن چون خودم پروگرامر نداشتم
برای اولین بار که برد رو خواستم روشن کنم صفحه ی ال سی دی روشن شد و یک سری 000000 نشون میداد که قبل اون این شکلی بود ||||||||
بعد هر کاری کردم دیگه بعدش روشن نشد. بیرون هم گفتم که فیوز بیت هارو چطوری بزنن آی سی 328 هم یکم داغ میکنه. به نظر شما مشکلم از چیه مهندس حمید جان یعنی میتونه از آی سی باشه؟ آخه دفعه اول ال سی دی بالا اومد احساس میکنم مشکل از آی سی باشه باز شما راهنمایی کنید. ولتاژ هارو هم اندازه گرفتم یکیش 9.7 و اون یکی 5.1 ولت
دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
در مورد اون تعداد صفر بنده تا حالا چنین چیزی ندیدم و اصلا این تعداد صفر در برنامه وجود نداره که بخواد روی ال سی دی هم ظاهر بشه!
لذا قاعدتا باید اشکالی در پروگرام میکرو یا ال سی دی یا کریستال وجود داشته باشه که کاراکترهای بی معنی روی صفحه ظاهر میشه.
میکروی اتمگا 328 بهیچ وجه نباید داغ کنه! حتی در شرایط کاری دستگاه که مدام محاسبات پیچیده در حال انجام هست ؛ به سختی میشه گرم شدن میکرو رو با دست حس کرد. لذا بنظر میاد مدار شما مشکل اساسی تری داره یا شاید میکرو اصلا درست پروگرام نشده.
در توضیحات بنظرم هر اون چه که لازم بوده گفته شده. بزرگترین اشتباه شما علیرغم تاکید بنده همین بوده که میکرو رو خودتون پروگرام نکردین! در حالیکه پروگرام میکرو بمراتب از ساخت مدار راحت تره و واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان از پروگرام میکرو اینقدر وحشت دارن!
بهرحال این میکرو هم کمی جدید هست و هیچ بعید نیست جایی هم که دادین پروگرام کنن نتونسته باشن بدرستی انجام بدن.