انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 1:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1240 , 1241 , 1242 , 1243 , 1244 , 1245 , 1246 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
مهندس جان اگه بر حسب ادعا برداشت نکنین بیشتر از بیست ساله که تو کار الکترونیکم و ده ساله که کار طراحی مداراتمو خودم انجام میدم اگه نفهمم که یه مسفت رو چجوری جا بزنم که باید سرمو بزارم بمیرم یا بقول جنابعالی باید برم چشمک زن بسازم

دوست عزیز چند نکته هست که امیدوارم با 20 سال سابقه در الکترونیک از بنده بپذیرید!
اولا وقتی شما تشریف میارین مشکل خودتون در ساخت مدار رو مطرح میکنین و ما وقت میذاریم پاسخ میدیم دیگه نمیدونیم شما خودتون تجربه کافی دارین و اصلا فیبر رو هم عوض کردین! در چنین شرایطی اصلا مطرح کردن سوالات ابتدایی از جانب شما مفهوم پیدا نمیکنه.
دوم اینکه فیبر شما با اینکه نسبتا خوب و مطابق فیبر اصلی هست و قاعدتا باید جواب هم بده ولی به خوبی فیبر اصلی نیست! مساله هم اصلا سر هنر طراحی فیبر نیست. بلکه طراح مدار که هر قطعه رو برای کار خاصی استفاده کرده قطعا بهتر از هر کسی میدونه که محل مناسبش روی فیبر کجا میتونه باشه. از این گذشته با تغییر فیبر به سلیقه شما دیگه مسئولیت هر نوع ایراد در کارکرد نهایی دستگاه متوجه خود شما خواهد بود.
سوم اینکه شما در مورد مقاومت 390 اهم چیزی نفرمودین! مقاومتی که شما گذاشتین از نوع 5 درصد هست که به ترتیب نارنجی - سفید - قهوه ای و طلایی باید باشه. در تصویر به جای قهوه ای سیاه دیده میشه و فکر نکنم غیر این باشه! ما هم از 20 سال پیش این ترتیب رنگها رو بلد بودیم و از این گذشته مقاومت 390 اهم با این شکل بنده در بازار ندیدم. بحث این مقاومت هم این بود که اگر 39 اهم باشه خطای لوپ خواهید داشت.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
مهدی نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام به همه
کسی هستش که نحوه درست استفاده از پودر گرافیت جهت شیلد کردن را بتواند به طور کامل توضیح بدهد؟
یک ظرف حاوی 80 میلی لیتر پودر گرافیت را گرفتم 15000 تومان ولی نمی دانم که باید با آب مخلوطش کنم و روی برگه a4 بریزم یا همین طوری روی برگه a4 بریزمش؟ (-|

خوشحالم كه شما پودر رو تهيه كرديد ، پودر رو به سادگي ميتونيد روي كاغذ انتقال بديد : مقدار كمي مثل پاشيدن نمك با نمكدان هاي ميوه خوري كم كم روي كاغذ بپاشيد و با يك اسفنج كوچك پودر رو روي كاغذ بكشيد تا به خورد كاغذ بره و كاملاً كاغذ رو بپوشونه و سياهش كنه و تمام
در مرحله آخر كه كاغذ شيلد روي كوئل يا لوپ پوشش داده شد با چسب پهن شيشه اي يا كاغذي روي شيلد رو بپوشونيد .. هرچند مدار به جايي رسيده كه در بيابون نيازي به شيلد نداره ! ولي خوب شيلد بشه مقداري نتيجه بهتري خواهد داشت .. موفق باشيد درست كرديد عكسش رو بگذاريد ببينيم چطور شده .. متشكريم

خیلی ممنون از پاسخ شما دوست گرامی حتما ولی فعلا فقط برای شیلد لوپ 30 سانتی می خواهم :-BD

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان قصد من از گذاشتن عکسهای مدارم این نبود که مدارم مشکل داره یا اینکه چیزی رو بخوام به رخ کسی بکشم ماشاالله طرح شما اینقدر عالی و بی نقص بود که دستگاه من با اولین استارت بدون هیچ مشکلی بالا اومد هدف من بیشتر سر توضیحاتی بود که توی پست قبلی داده بودم تا افراد مبتدی بهتر متوجه منظورم بشن من چون طرحهای زیادی از آمپلی فایر و همینجور ups ساختم با انواع زیادی از مسفتها کار کردم و در مورد کارکردشون کم و بیش اطلاعاتی دارم و تمام سعیم بر اینه که نویز وارده به قطعات رو به حداقل ممکن برسونم طرح شما رو نه بخاطر اینکه موردی داشت خودم از نو طراحی کردم بلکه من روش چاپ فیبر با اتو رو نمیپسندم بخاطر همین من کلا با لامینت کار میکنم خیلی هم سعی کردم اصل مدار شما رو با لامینت بزنم ولی موفق به گرفتن کپی نگاتیو طرحتون نشدم به همین منظور اجبارا خودم طراحیش کردم و بخاطر اینکه هیت سینگ مسفت به مقاومتها نچسبه مسفت رو چرخوندم. در مورد مقاومتها هم 390 هستن بخاطر کیفیت بد دوربینم اینجوری افتاده وگرنه دستگاه من داره عین ساعت کار میکنه و همه جوره جوابشو پس داده

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه جورایی بوی ابی گلد به مشامم میخوره، البته شخص درستی بود.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

جمعه 22 مرداد1394 - 12:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ابی گلد درست بود!!!!!! :-Q

جمعه 22 مرداد1394 - 1:24am

سلام به همه دوستا واساتید گل @};- انجمن خصوصا مهندس حمید عزیز :-*
مهندس حمید مطمئن ام گره دستگاه ام فقط با دستایه شما باز میشه ممنون میشم راهنماییم کنید !!!جا داره از پیر دانا یه عزیز و اسدوف جان گل به خاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم :ymhug:
اول درمورد دستگاه خدمتتون بگم که:
باتری 6سل پلیمر2.2آمپر که به صورت فول شارژ با مولتی متر ولتاژ گرفتم25.1 نشون میدادواسه همین خازن 24 رو 35 ولتی انداختم!!!
لوپ هم 50سانتی با سیم افشان 0.75*1 و22 دور باظرفیته 394 میکرو هانری که با اطلاعاته اساتید خیلی تمیز ویک دست از آب در اومد :D و کابل اتصال به لوپ هم کابل آلمانی استدیو با کانکتور سه پین ضد نویز امریکایی که داشتم ردیف کردم
مدار هم خیلی تمیز و بدون کوچک ترین اتصالی!!! وولتاژ نقاط هم دقیقه دقیق!!!!
مهندس حمید تنها مشکلی که دستگاه من داره اینه که:
دستگاه رو که روشن میکنم همه چی به صورت عالی ونرمال وباسرعت میاد بالا و عددی که در گوشه پایین سمت راست ال سی دی 23.2 رو نشون میده!!! اما به محض اینکه فیشه لوپ رو به مدار وصل می کنم این عدد هی حالت افزایشی میگیره ثبات دستگاه هم کم وکمتر میشه و هم کنتراست صفحه :-s و این اعدد به 25.8 میرسه دستگاه خاموش میشه و رگلاتور7812 و هیت سینکش به شدت داغ میشه همین که فیشه لوپ رو جدا میکنم دوباره حالت ری استارت پیش میاد!!!
اما یه نکته که کشف کردم اینه که L-)
اما برای یک بار دیگه لوپ روبه مدار وصل میکنم با فوت کردن و خنک کردن رویه هیت سینک و رگلاتور 7812 هم عدد میاد پایین هم ثبات دستگاه برمیگرده هم کنتراست درست میشه هم حالت سنس به وجود و همه چی تقریبا حله میشه!!!!
مهندس حمید عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید :YMPRAY: :YMPRAY: به خدا دستگاهم همینجوری رو هواس :( :(

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط barkod در جمعه 22 مرداد1394 - 2:54am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 22 مرداد1394 - 2:21am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. البته گره مدار شما که در نهایت به دست خود شما باید باز بشه! ما شاید در صورت دادن اطلاعات درست توسط شما بتونیم حدس بزنیم که مشکل مدارتون چیه.
باطری شما مشکلی از نظر راه اندازی مدار نداره ولی بهتر بود از 5 سلول استفاده میکردین.
لوپ شما هم که ظاهرا مساله ای نداره.
مساله افزایش نمایشی ولتاژ باطری به احتمال زیاد از کاهش ولتاژ 5 ولت مدار هست که در نهایت باعث خاموش شدن و ریستارت میشه. طبیعتا این مساله میتونه از ولتاژ 12 هم نشات بگیره.
اینکه در هر صورت با اتصال لوپ این اتفاق میفته نشان میده ماسفت شما دائما وصل هست! این مشکل احتمالا از اصلی نبودن یا خراب بودن BS170 هست که تا حالا خیلی پیش اومده.
طبیعتا وقتی ماسفت دائما وصل باشه مصرف باطری بالا میره و رگولاتور شما بشدت داغ میکنه و دیگه درست کار نمیکنه. شما قسمت ماسفت و 170 رو بررسی کنین. در نهایت اگر مشکل اون قسمت حل شد ممکنه رگولاتور شما هم نیمسوز شده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه.

جمعه 22 مرداد1394 - 2:52am

حمید نوشته است:
خواهش میکنم. البته گره مدار شما که در نهایت به دست خود شما باید باز بشه! ما شاید در صورت دادن اطلاعات درست توسط شما بتونیم حدس بزنیم که مشکل مدارتون چیه.
باطری شما مشکلی از نظر راه اندازی مدار نداره ولی بهتر بود از 5 سلول استفاده میکردین.
لوپ شما هم که ظاهرا مساله ای نداره.
مساله افزایش نمایشی ولتاژ باطری به احتمال زیاد از کاهش ولتاژ 5 ولت مدار هست که در نهایت باعث خاموش شدن و ریستارت میشه. طبیعتا این مساله میتونه از ولتاژ 12 هم نشات بگیره.
اینکه در هر صورت با اتصال لوپ این اتفاق میفته نشان میده ماسفت شما دائما وصل هست! این مشکل احتمالا از اصلی نبودن یا خراب بودن BS170 هست که تا حالا خیلی پیش اومده.
طبیعتا وقتی ماسفت دائما وصل باشه مصرف باطری بالا میره و رگولاتور شما بشدت داغ میکنه و دیگه درست کار نمیکنه. شما قسمت ماسفت و 170 رو بررسی کنین. در نهایت اگر مشکل اون قسمت حل شد ممکنه رگولاتور شما هم نیمسوز شده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه.
خیلی ماهی مهندس!!! واقعا خیلی مردی!!!! :-BD

جمعه 22 مرداد1394 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

barkod نوشته است:
سلام به همه دوستا واساتید گل @};- انجمن خصوصا مهندس حمید عزیز :-*
مهندس حمید مطمئن ام گره دستگاه ام فقط با دستایه شما باز میشه ممنون میشم راهنماییم کنید !!!جا داره از پیر دانا یه عزیز و اسدوف جان گل به خاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم :ymhug:
اول درمورد دستگاه خدمتتون بگم که:
باتری 6سل پلیمر2.2آمپر که به صورت فول شارژ با مولتی متر ولتاژ گرفتم25.1 نشون میدادواسه همین خازن 24 رو 35 ولتی انداختم!!!
لوپ هم 50سانتی با سیم افشان 0.75*1 و22 دور باظرفیته 394 میکرو هانری که با اطلاعاته اساتید خیلی تمیز ویک دست از آب در اومد :D و کابل اتصال به لوپ هم کابل آلمانی استدیو با کانکتور سه پین ضد نویز امریکایی که داشتم ردیف کردم
مدار هم خیلی تمیز و بدون کوچک ترین اتصالی!!! وولتاژ نقاط هم دقیقه دقیق!!!!
مهندس حمید تنها مشکلی که دستگاه من داره اینه که:
دستگاه رو که روشن میکنم همه چی به صورت عالی ونرمال وباسرعت میاد بالا و عددی که در گوشه پایین سمت راست ال سی دی 23.2 رو نشون میده!!! اما به محض اینکه فیشه لوپ رو به مدار وصل می کنم این عدد هی حالت افزایشی میگیره ثبات دستگاه هم کم وکمتر میشه و هم کنتراست صفحه :-s و این اعدد به 25.8 میرسه دستگاه خاموش میشه و رگلاتور7812 و هیت سینکش به شدت داغ میشه همین که فیشه لوپ رو جدا میکنم دوباره حالت ری استارت پیش میاد!!!
اما یه نکته که کشف کردم اینه که L-)
اما برای یک بار دیگه لوپ روبه مدار وصل میکنم با فوت کردن و خنک کردن رویه هیت سینک و رگلاتور 7812 هم عدد میاد پایین هم ثبات دستگاه برمیگرده هم کنتراست درست میشه هم حالت سنس به وجود و همه چی تقریبا حله میشه!!!!
مهندس حمید عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید :YMPRAY: :YMPRAY: به خدا دستگاهم همینجوری رو هواس :( :(

دوست عزیز اون کارهایی که گفته بودید انجام ندادید من هم بی خیال شدم پیگیری نکردم!!!
1- اول باطری رو 5 سل بذارید .اگه درست نشد در نهایت رگولاتور 12 ولت رو عوض کنید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 23 مرداد1394 - 4:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منظور یدونه از باطریهای قلمی رو کم کنید.25 ولت میزنه رگولاتور رو میترکونه :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 23 مرداد1394 - 4:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1240 , 1241 , 1242 , 1243 , 1244 , 1245 , 1246 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alfa89 , hamid20 و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure