سلام به همه دوستا واساتید گل
انجمن خصوصا مهندس حمید عزیز
مهندس حمید مطمئن ام گره دستگاه ام فقط با دستایه شما باز میشه ممنون میشم راهنماییم کنید !!!جا داره از پیر دانا یه عزیز و اسدوف جان گل به خاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم
اول درمورد دستگاه خدمتتون بگم که:
باتری 6سل پلیمر2.2آمپر که به صورت فول شارژ با مولتی متر ولتاژ گرفتم25.1 نشون میدادواسه همین خازن 24 رو 35 ولتی انداختم!!!
لوپ هم 50سانتی با سیم افشان 0.75*1 و22 دور باظرفیته 394 میکرو هانری که با اطلاعاته اساتید خیلی تمیز ویک دست از آب در اومد
و کابل اتصال به لوپ هم کابل آلمانی استدیو با کانکتور سه پین ضد نویز امریکایی که داشتم ردیف کردم
مدار هم خیلی تمیز و بدون کوچک ترین اتصالی!!! وولتاژ نقاط هم دقیقه دقیق!!!!
مهندس حمید تنها مشکلی که دستگاه من داره اینه که:
دستگاه رو که روشن میکنم همه چی به صورت عالی ونرمال وباسرعت میاد بالا و عددی که در گوشه پایین سمت راست ال سی دی 23.2 رو نشون میده!!! اما به محض اینکه فیشه لوپ رو به مدار وصل می کنم این عدد هی حالت افزایشی میگیره ثبات دستگاه هم کم وکمتر میشه و هم کنتراست صفحه
و این اعدد به 25.8 میرسه دستگاه خاموش میشه و رگلاتور7812 و هیت سینکش به شدت داغ میشه همین که فیشه لوپ رو جدا میکنم دوباره حالت ری استارت پیش میاد!!!
اما یه نکته که کشف کردم اینه که
اما برای یک بار دیگه لوپ روبه مدار وصل میکنم با فوت کردن و خنک کردن رویه هیت سینک و رگلاتور 7812 هم عدد میاد پایین هم ثبات دستگاه برمیگرده هم کنتراست درست میشه هم حالت سنس به وجود و همه چی تقریبا حله میشه!!!!
مهندس حمید عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید
به خدا دستگاهم همینجوری رو هواس