fereidon نوشته است:
ببین آقا جاوید من اهل بحث نیستم خوب شما 35 داری مبارکت باشه . همن طور که رستم گفته این ردیاب فقط فلزات قدیمی مدفون رو میزنه نه یک انگشتر تو قوطی در موردش هم زحمت کشیده با دلیل علمی بارها و بارها توضیح مفصل داده شما که تا این حد در مورد دقت موج حساسی پس جه طوری راجع به اون مکمل فرکانس که هیچ دقتی نداره صحبت می کنی اگر هم از این موضوع ناراحتی که چرا دوستان با یک هزینه کم صاحب یک ردیاب کارآمد میشن پس این مژده رو بدم که ورژن پیشرفته تر این ردیاب اول به لطف خدا بعد هم به لطف رستم در حال تسته .
یا حق
درود بر شما
فریدون جان زود قضاوت کردی من از اون دسته ادما نیستم که فکرش مادی باشه و برای رسیدن به قدرت دیگران را نردبان صعود خودش کنه
فریدون جان من منظور خاصی از این تست نداشتم گویا شما بد برداشت کردی من قصدی از به رخ کشیدن ردیاب 35 نداشتم فقط خواستم توان این ردیاب که بهینه شده را بسنجم
فریدون جان کی گفته که مکمل فرکانسی سینوسی دقت نداره من که بارها موج اون را تست کردم با فرکانس 20 هرتز هیچ فرقی تقریبا با خود موبایل نداره
فریدون جان چرا من ناراحت باید بشم که یه ردیاب خوب دست بچه ها باشه مگه از 35 یا ردیاب های دیگه نفعی به من رسیده که این ردیاب این سود را قطع کرده باشه بر عکس من خودم پیشنهاد به کاربری که ازم درخواست فانکشن کرده بود به این پست ارجا دادم و بهش گفتم که ممکنه همین بچه ها هم برات اون را بسازن
بحث و تبادل نظر من با استاد رستم هم در خصوصی هم در سایت هست قصدم هم این نیست که بخواهم از این بجث ها خودی نشون بدهم و چیزی را ثابت کنم
ما هم دنبال یه ردیاب خوب و کار امد هستیم خوشحال از این خبر شذم که استاد رستم داره روی مدل پیشرفته این مدار داره کار میکنه