انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:48am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همگی
یک سوال داشتم،من میتونم برد این ردیاب تو یه ردیاب که توماسی هست جاسازی کنم.
ممنون

یا الله

شنبه 24 مرداد1394 - 4:26pm
استاد
استاد

fereidon نوشته است:
ببین آقا جاوید من اهل بحث نیستم خوب شما 35 داری مبارکت باشه . همن طور که رستم گفته این ردیاب فقط فلزات قدیمی مدفون رو میزنه نه یک انگشتر تو قوطی در موردش هم زحمت کشیده با دلیل علمی بارها و بارها توضیح مفصل داده شما که تا این حد در مورد دقت موج حساسی پس جه طوری راجع به اون مکمل فرکانس که هیچ دقتی نداره صحبت می کنی اگر هم از این موضوع ناراحتی که چرا دوستان با یک هزینه کم صاحب یک ردیاب کارآمد میشن پس این مژده رو بدم که ورژن پیشرفته تر این ردیاب اول به لطف خدا بعد هم به لطف رستم در حال تسته .

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
فریدون جان زود قضاوت کردی من از اون دسته ادما نیستم که فکرش مادی باشه و برای رسیدن به قدرت دیگران را نردبان صعود خودش کنه
فریدون جان من منظور خاصی از این تست نداشتم گویا شما بد برداشت کردی من قصدی از به رخ کشیدن ردیاب 35 نداشتم فقط خواستم توان این ردیاب که بهینه شده را بسنجم
فریدون جان کی گفته که مکمل فرکانسی سینوسی دقت نداره من که بارها موج اون را تست کردم با فرکانس 20 هرتز هیچ فرقی تقریبا با خود موبایل نداره
فریدون جان چرا من ناراحت باید بشم که یه ردیاب خوب دست بچه ها باشه مگه از 35 یا ردیاب های دیگه نفعی به من رسیده که این ردیاب این سود را قطع کرده باشه بر عکس من خودم پیشنهاد به کاربری که ازم درخواست فانکشن کرده بود به این پست ارجا دادم و بهش گفتم که ممکنه همین بچه ها هم برات اون را بسازن

بحث و تبادل نظر من با استاد رستم هم در خصوصی هم در سایت هست قصدم هم این نیست که بخواهم از این بجث ها خودی نشون بدهم و چیزی را ثابت کنم

ما هم دنبال یه ردیاب خوب و کار امد هستیم خوشحال از این خبر شذم که استاد رستم داره روی مدل پیشرفته این مدار داره کار میکنه

شنبه 24 مرداد1394 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز اگر به نظر شما من تندی کردم از شما پوزش می خوام ببین جاوید جان از شما و همه دوستان خواهش می کنم بعد از ساخت مدار اونو تو محیط مناسب تست کنید و نقاط قوت و ضعف کارو بعد از تست عملی به ما بگید . نه این که بر اساس اطلاعات قبلی وارد بحث بشید
در ضمن ردیاب بعدی به وسیله من و از روی طرح رستم ساخته شده و اگر جواب مناسب بده و بعد از تایید رستم تو نت قرار می گیره

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

شنبه 24 مرداد1394 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

chalak نوشته است:
سلام به همگی
یک سوال داشتم،من میتونم برد این ردیاب تو یه ردیاب که توماسی هست جاسازی کنم.
ممنون

دوست عزیز اگر تو روش توماسی ولتاژ پایین کار کنه میشه بدون ترانسفورماتور این ردیاب رو به روش توماسی هم بسازید . من این نوع رو امتحان نکردم .

یا حق @};- @};- @};-

شنبه 24 مرداد1394 - 4:53pm
استاد
استاد

fereidon نوشته است:
دوست عزیز اگر به نظر شما من تندی کردم از شما پوزش می خوام ببین جاوید جان از شما و همه دوستان خواهش می کنم بعد از ساخت مدار اونو تو محیط مناسب تست کنید و نقاط قوت و ضعف کارو بعد از تست عملی به ما بگید . نه این که بر اساس اطلاعات قبلی وارد بحث بشید
در ضمن ردیاب بعدی به وسیله من و از روی طرح رستم ساخته شده و اگر جواب مناسب بده و بعد از تایید رستم تو نت قرار می گیره

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
خواهش میکنم شما خطایی نکردید که به خاطر او از کسی پوزش بخواهید
راستش این مدار تن ها را من قبول ندارم چون ولوم اونها یکبار مصرف هست اگه مداری بتونستی برای تن طراحی کنید که ولوم 10 دور روی اون باشه و ازامپلی هایی مونو که خروجی دقیقتری با ولتاز بالاتر دارنداستفاده بشه فطعا در نتیجه بهتر موثر خواهد بود. ولتاز بالا همراه با دقت موج لازم هست برای هر مدار ردیابی

شنبه 24 مرداد1394 - 5:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
fereidon نوشته است:

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
خواهش میکنم شما خطایی نکردید که به خاطر او از کسی پوزش بخواهید
راستش این مدار تن ها را من قبول ندارم چون ولوم اونها یکبار مصرف هست اگه مداری بتونستی برای تن طراحی کنید که ولوم 10 دور روی اون باشه و ازامپلی هایی مونو که خروجی دقیقتری با ولتاز بالاتر دارنداستفاده بشه فطعا در نتیجه بهتر موثر خواهد بود. ولتاز بالا همراه با دقت موج لازم هست برای هر مدار ردیابی

ببین جاوید جان من این مدارو قبول ندارم شد همونی که گفتم تو پست فبلی از شما و بقیه دوستان خواهش کردم [-X
از طرفی با همین مداری رو که شما تست نکرده رد میکنی یکی از دوستان به نتیجه شگفت انگیزی رسید
در ضمن شما چه مدارو تست کنید چه تست نکنید چیزی تو کیسه من یا رستم نمی ره
از طرفی طرح اصلی مدار از ردیاب ZOOM7 کرفته شده و یک شماتیک کوچه و خیابانی نیست
و شما مدام می گی شکل موج دقیق که این یک جمله کاملا ناقصه چون عرض موج دقیق تو این مدار کار اصلی رو میکنه و خود من هم که قبلا این مطلب رو نمی دونستم با اسباب بازی هایی مثل ردیاب موبایلی و ......... خیلی کلنجار رفتم اما دریغ از کردش آنتن

بالاخره

یا حق @};- @};- @};-

شنبه 24 مرداد1394 - 5:45pm
استاد
استاد

نقل قول:
ببین جاوید جان من این مدارو قبول ندارم شد همونی که گفتم تو پست فبلی از شما و بقیه دوستان خواهش کردم [-X
از طرفی با همین مداری رو که شما تست نکرده رد میکنی یکی از دوستان به نتیجه شگفت انگیزی رسید
و شما مدام می گی شکل موج دقیق که این یک جمله کاملا ناقصه چون عرض موج دقیق تو این مدار کار اصلی رو میکنه و خود من هم که قبلا این مطلب رو نمی دونستم با اسباب بازی هایی مثل ردیاب موبایلی و ......... خیلی کلنجار رفتم اما دریغ از کردش آنتن

بالاخره

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
فریدون جان من یکسال گرفتار طرح سینوسی بودم و تقریبا در این مورد شکل موج که شامل طول و عرض میشه خیلی امپلی و ترانس و کویل تست کردم که کدوم بهتر و کدوم دقیقتر هست با پری و یا امپلی معمولی یا استریو یا های فای سری ta stk tda و ترانزیستوری با ولتاز بالا 70 ولت و با ولتاز 8 ولت همه تست کردم پس وقتی اظهار نطری میکنم میدونم که چی میگم وقتی میگم ولوم 10 دور دقتش بیشتر از معمولی هست چون تجربه اون را داشتم
در این مدار تنها کاری که استاد رستم کرده مدار تن بین خروجی فرکانس مدار گذاشته که به گفته یکی از دوستان تقریبا حالت فیلتر بالا و پایین گذر داره دیگه کار خاصی من ندیدم نه روی مدار اصلی انجام داده باشه iو نه چیزی اضاف کرده و طرح اصلی هم یونانی هست و به نام گلدن کینگ مدار قاسمی در ایران معروف شده. حالا شما بگید به ما که چه تغییراتی در نرم افزار که محرک اصلی در دقت و توان هست صورت گرفته به قول معروف خر همون خر هست اما پالانش عوض شده
نمی خواهم نلاش استاد رستم را منکر شوم ولی واقعیت این هست قسمت فرکانسی مدار اصلی ردیاب که میکرو هست هیچ تغییری نکرده اگر غیر این هست ما را متوجه خطای خود بکنید

شما و رستم یک سال هست که این مدار را دیدید ولی من 3 سال پیش اون را کنار انداختم پس وقتی حرفی میزنم از تجربه خود با این مدار هست نه از سر بیکاری یا خود شیفتگی و تظاهر به علم در مورد این ردیاب هست
من کل کل کردن را نمی پسندم صزفا پستهایی که در این مورد میزنم انچه هست که با این ردیاب تجربه کردم

شنبه 24 مرداد1394 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
نقل قول:

بالاخره

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
فریدون جان من یکسال گرفتار طرح سینوسی بودم و تقریبا در این مورد شکل موج که شامل طول و عرض میشه خیلی امپلی و ترانس و کویل تست کردم که کدوم بهتر و کدوم دقیقتر هست با پری و یا امپلی معمولی یا استریو یا های فای سری ta stk tda و ترانزیستوری با ولتاز بالا 70 ولت و با ولتاز 8 ولت همه تست کردم پس وقتی اظهار نطری میکنم میدونم که چی میگم وقتی میگم ولوم 10 دور دقتش بیشتر از معمولی هست چون تجربه اون را داشتم
در این مدار تنها کاری که استاد رستم کرده مدار تن بین خروجی فرکانس مدار گذاشته که به گفته یکی از دوستان تقریبا حالت فیلتر بالا و پایین گذر داره دیگه کار خاصی من ندیدم نه روی مدار اصلی انجام داده باشه iو نه چیزی اضاف کرده و طرح اصلی هم یونانی هست و به نام گلدن کینگ مدار قاسمی در ایران معروف شده. حالا شما بگید به ما که چه تغییراتی در نرم افزار که محرک اصلی در دقت و توان هست صورت گرفته به قول معروف خر همون خر هست اما پالانش عوض شده
نمی خواهم نلاش استاد رستم را منکر شوم ولی واقعیت این هست قسمت فرکانسی مدار اصلی ردیاب که میکرو هست هیچ تغییری نکرده اگر غیر این هست ما را متوجه خطای خود بکنید

شما و رستم یک سال هست که این مدار را دیدید ولی من 3 سال پیش اون را کنار انداختم پس وقتی حرفی میزنم از تجربه خود با این مدار هست نه از سر بیکاری یا خود شیفتگی و تظاهر به علم در مورد این ردیاب هست
من کل کل کردن را نمی پسندم صزفا پستهایی که در این مورد میزنم انچه هست که با این ردیاب تجربه کردم

به شما توصیه می کنم صفحات اول رو مطالعه کنید
ببین دوست عزیز در مورد موج ردیاب از زمانی که این کار با کیریستال کوارتز انجام میشد یا زمانی که برای اولین با قضیه MFD با مدار آنالوگ مطرح شد هر جه که تحقیق می کردم اینو تو گوش ما می خوندن این موج باید فلان باشه و یا در حد هزارم درصد باشه یکی می گفت من با میکرو این کارو می کنم و یه که دیگه اونو رد می کرد و الی آخر این ها همه سر کاریه . قبل از این موضوع چند مدل MFD درست کردم و مدل موبایلی اونو ساختم و فانکشن دیجیتال برادر سهیل رو هم درست کردم اما از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم آخرش هم می گفتن ردیابی تجربه بالا می خواد اما بعد از اینکه اولین مدار با کمک رستم ساخنم متوجه شدم که تازه چه خبره
حالا شما اومدی و ننتیجه به این خوبی رو اینقدر کوچک می کنی منظورت چیه :-? کار با آمپلی فایر چه ربطی به کار با این مدار داره این کارو هر مبتدی حتی در سطح هنرستان هم انجام داده در ضمن مدار اولیه شامل 3 طبقه مدار می شد که با تلاش تونستیم مداری رو طراحی کنیم یک پارچه و ارزون در بیاد چون مدارو به خاطر رفاه دوستان تا جای ممکن ساده کردیم دلیل نمی شه شما نتیجه این زحماتو با چند تا کلمه اینقدر زیر سوال ببری
مثل این که من اشتباه نکردم شما اول لطف کن و بگو از کجا خط می گیری
اگر خیلی راست می گی و اینقدر در کار الکترونیک با تجربه ای چرا قدمی برای بقیه بر نمی داری و اومدی کار دیگرانو کمرنگ جلوه میدی خوب این معنیش چیه جز این که .......... :-? :-? :-?

شنبه 24 مرداد1394 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
استاد جاوید عزیز با بحث هایی که میکنید مرا به فکر میبرید ابتدا بحث تحلیل تولید نیروی بین هسته ای اونهم به این صورت و بعد تحلیل اشتباه مدار
شما که تجربه چندین ساله در این کار دارید و به نظر من فقط یک اشتباه را بارها و به گونه های مختلف انجام داده اید را ملاک تجربه میگذارید
دوست خوب و با علمم بهتر نیست که خودتون دستگاه رو بسازید و یک تست بگیرید و بعد هر ردیابی که دلتون خواست رو با هر مدار کنترل صوتی اید ه عال و با ثبات ترین امپلی و بهترین افزاینده بسازید تا متوجه بشوید که مدار تن در این نوع جمع بندی مداری فرکانس فیلتر پایین گذر و بالا گذر نیست بلکه شیب قله و پهنایی پالس رو برای تطبیق سیگنالی برای فاصله و مقدار حجم میدان انجام میده 25 هرتز مگه بالا گذر و پایین گذر داره
دوستان من بیس کار رو خدمتون عرض کردم که دوست خوبمون اقا فریدون مداری رو معرفی کرد که جوابگو است شاید به پای 35 مخصوصا مد w4 نرسه
ولی جوابگو است
موفق باشید

شنبه 24 مرداد1394 - 10:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
دوستان تا جایی که بنده با انواع و اقسام ردیاب کار کردم دقت و جواب دهی در ردیابهای که با پراپ به زمین وصل می شدند بهتر بوده و اینکه اگر ولتاژ انتن ها از حد مجازی بیشتر بشه واکنش انتنها به ذرات و در نتیجه خطا زیادتر خواهد شد.

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

یکشنبه 24 مرداد1394 - 12:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure