انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:08am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

جاوید نوشته است:
fereidon نوشته است:
دوست عزیز اگر به نظر شما من تندی کردم از شما پوزش می خوام ببین جاوید جان از شما و همه دوستان خواهش می کنم بعد از ساخت مدار اونو تو محیط مناسب تست کنید و نقاط قوت و ضعف کارو بعد از تست عملی به ما بگید . نه این که بر اساس اطلاعات قبلی وارد بحث بشید
در ضمن ردیاب بعدی به وسیله من و از روی طرح رستم ساخته شده و اگر جواب مناسب بده و بعد از تایید رستم تو نت قرار می گیره

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
خواهش میکنم شما خطایی نکردید که به خاطر او از کسی پوزش بخواهید
راستش این مدار تن ها را من قبول ندارم چون ولوم اونها یکبار مصرف هست اگه مداری بتونستی برای تن طراحی کنید که ولوم 10 دور روی اون باشه و ازامپلی هایی مونو که خروجی دقیقتری با ولتاز بالاتر دارنداستفاده بشه فطعا در نتیجه بهتر موثر خواهد بود. ولتاز بالا همراه با دقت موج لازم هست برای هر مدار ردیابی

آمپلی فایر ترانزیستوری و یا ماسفتی گزینه مناسبی نسبت به آپ امپ و آی سی هستش.

http://diyaudioprojects.com/Solid/Jean- ... Amplifier/

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

یکشنبه 24 مرداد1394 - 1:17am
استاد
استاد

هادی مگنت نوشته است:
جاوید نوشته است:
fereidon نوشته است:
دوست عزیز اگر به نظر شما من تندی کردم از شما پوزش می خوام ببین جاوید جان از شما و همه دوستان خواهش می کنم بعد از ساخت مدار اونو تو محیط مناسب تست کنید و نقاط قوت و ضعف کارو بعد از تست عملی به ما بگید . نه این که بر اساس اطلاعات قبلی وارد بحث بشید
در ضمن ردیاب بعدی به وسیله من و از روی طرح رستم ساخته شده و اگر جواب مناسب بده و بعد از تایید رستم تو نت قرار می گیره

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
خواهش میکنم شما خطایی نکردید که به خاطر او از کسی پوزش بخواهید
راستش این مدار تن ها را من قبول ندارم چون ولوم اونها یکبار مصرف هست اگه مداری بتونستی برای تن طراحی کنید که ولوم 10 دور روی اون باشه و ازامپلی هایی مونو که خروجی دقیقتری با ولتاز بالاتر دارنداستفاده بشه فطعا در نتیجه بهتر موثر خواهد بود. ولتاز بالا همراه با دقت موج لازم هست برای هر مدار ردیابی

آمپلی فایر ترانزیستوری و یا ماسفتی گزینه مناسبی نسبت به آپ امپ و آی سی هستش.

http://diyaudioprojects.com/Solid/Jean- ... Amplifier/

درود بر شما
فرمایش شما صحیح هست منتهی برای ولتاز بالا ترانزیستور و ماسفت بهتر جواب میده مخصوصا ترانزیستور 2n3055 که یک مدار 180 وات اون را الان دارم که با 35 دوبل کار میکنه و خروجی 5 امپر داره

یکشنبه 25 مرداد1394 - 7:53am
استاد
استاد

به شما توصیه می کنم صفحات اول رو مطالعه کنید
ببین دوست عزیز در مورد موج ردیاب از زمانی که این کار با کیریستال کوارتز انجام میشد یا زمانی که برای اولین با قضیه MFD با مدار آنالوگ مطرح شد هر جه که تحقیق می کردم اینو تو گوش ما می خوندن این موج باید فلان باشه و یا در حد هزارم درصد باشه یکی می گفت من با میکرو این کارو می کنم و یه که دیگه اونو رد می کرد و الی آخر این ها همه سر کاریه . قبل از این موضوع چند مدل MFD درست کردم و مدل موبایلی اونو ساختم و فانکشن دیجیتال برادر سهیل رو هم درست کردم اما از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم آخرش هم می گفتن ردیابی تجربه بالا می خواد اما بعد از اینکه اولین مدار با کمک رستم ساخنم متوجه شدم که تازه چه خبره
حالا شما اومدی و ننتیجه به این خوبی رو اینقدر کوچک می کنی منظورت چیه :-? کار با آمپلی فایر چه ربطی به کار با این مدار داره این کارو هر مبتدی حتی در سطح هنرستان هم انجام داده در ضمن مدار اولیه شامل 3 طبقه مدار می شد که با تلاش تونستیم مداری رو طراحی کنیم یک پارچه و ارزون در بیاد چون مدارو به خاطر رفاه دوستان تا جای ممکن ساده کردیم دلیل نمی شه شما نتیجه این زحماتو با چند تا کلمه اینقدر زیر سوال ببری
مثل این که من اشتباه نکردم شما اول لطف کن و بگو از کجا خط می گیری
اگر خیلی راست می گی و اینقدر در کار الکترونیک با تجربه ای چرا قدمی برای بقیه بر نمی داری و اومدی کار دیگرانو کمرنگ جلوه میدی خوب این معنیش چیه جز این که .......... :-? :-? :-?[/quote]
درود بر شما
دوست من tda 2005 که شما استفاده کردید یک تقویت کننده صوت هست که باهاش مدار امپلی می بندند درسته که شما تلاش کردید اما در عمل نتیجه تلاش شما مغلوم نیست چقدر مثبت باشه

تلاش من در طرج سینوسی بوده که در تست های اولیه حواب اون مثبت بوده فقط مونده در تست با هدف واقعی و حفاری و دیدن نتیجه اون که بعلت گرمای زیاد منطقه ما امکان بیرون رفتن و حفاری وجود نداره . بخاطری که بچه ها متحمل هزینه الکی نشن مدار را در سایت عمومی نکردم .اگه تستها مثبت بود مدار را در سایت میگذارم اگر هم منفی بود فقط من هزینه کردم و به دیگران اسیبی نرسیده
راستش من خط از اینجای میگیریم که با همین ردیاب مجبور شدیم 3 گودال 4 متری بکنیم و به هیچ نرسیم ولی با 35 نقطه همین هدف را پیدا کردم و در عمق 180 سانتی دو گلوله فلزی که هر یک 500 گرم بود پیدا کنم و بعد از اون نه ردیاب گلدن کینگ نه ردیاب 35 دیگه اون نقطه را سنس نکرد پس تجربه ناخوشایند من و دیگر دوستانی که این ردیاب را داشتند خط ما هست حالا ما منتظر یه نشون هستیم که یکی برای این ردیاب ترسیم کنه که ردیاب بدرد بخوری هست یا نه
در ضمن حدود دو سال پیش همین طرحی که روی مدار اصلی انجام دادید من روی ورزن 2 برد کوچک با ولومهای یک مگ تست کردم که روی زمین برای من نقطه میزد و برای اهداف زیر خاک زاویه 45 درجه میزد هنوز ایمل های که در این رابطه به مهندس حمید میدادم فکر کتم پاک نکرده باشم

گفتم که من منکر کار شما و استاد رستم نیستم شما هم در حد تواناییهای خود روی این مدار کار کردید اما اونچه مهم نتیجه هست که باید مثبت باشه
به فرض اینکه این مدار نقطه و عمق را هم بشه باهاش پیدا کرد در تفکیک توان اون چقدر هست ایا قادر هست که فلزات مدفون شده در خاک را از غیر فلز تشحیص بده مسئله اصلی این هست که نه شما و نه استاد رستم یک سطر هم راجع به اون پستی نزدید تمام جنگ و دعواهای بر سر تفکیک هست که همه را زمین گیر کرده

یکشنبه 25 مرداد1394 - 8:24am
استاد
استاد

rostam نوشته است:
با سلام
استاد جاوید عزیز با بحث هایی که میکنید مرا به فکر میبرید ابتدا بحث تحلیل تولید نیروی بین هسته ای اونهم به این صورت و بعد تحلیل اشتباه مدار
شما که تجربه چندین ساله در این کار دارید و به نظر من فقط یک اشتباه را بارها و به گونه های مختلف انجام داده اید را ملاک تجربه میگذارید
دوست خوب و با علمم بهتر نیست که خودتون دستگاه رو بسازید و یک تست بگیرید و بعد هر ردیابی که دلتون خواست رو با هر مدار کنترل صوتی اید ه عال و با ثبات ترین امپلی و بهترین افزاینده بسازید تا متوجه بشوید که مدار تن در این نوع جمع بندی مداری فرکانس فیلتر پایین گذر و بالا گذر نیست بلکه شیب قله و پهنایی پالس رو برای تطبیق سیگنالی برای فاصله و مقدار حجم میدان انجام میده 25 هرتز مگه بالا گذر و پایین گذر داره
دوستان من بیس کار رو خدمتون عرض کردم که دوست خوبمون اقا فریدون مداری رو معرفی کرد که جوابگو است شاید به پای 35 مخصوصا مد w4 نرسه
ولی جوابگو است
موفق باشید

درود بر شما
استاد جان من تحلیلگر و نظریه پرداز گردش الکترونها به دور هسته اتم نبستم اگه خلاق نظر دادند دانشمندان اشتباه کرده اندو و ما هم اشتباه اونها را تکرار کرده ایم در مورد مدار هم شما از خروجی یک میکرو به یک مدار تن و سپس تقویت اون بوسیله تقویت کننده صوتی و ترانس استفاده کردید دقیقا مثل طرح سینوسی که یک سال هست داریم روی اون کار میکنیم و طرح اون را هم تکمیل کردیم که فقط تست اون مونده با اهداف واقعی که اون هم سر فرصت انجام میدهیم

یکشنبه 25 مرداد1394 - 8:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
با یکی از دوستانی که قبلا ردیاب گلدن کینگ آقا مهدی را ساخته بود و تست های بسیاری کرده بود صحبت می کردم که متوجه شدم تغییراتی برای بهبود عملکردش داده بود که بنده هم آنرا صرفا فقط برای دوستانی که از قبل مدار را ساخته اند و یا به آن دسترسی دارند قرار می دهم تا بررسی کنند آیا کارایش بیشتر می شود یا نه؟ :YMPEACE:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 25 مرداد1394 - 9:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم چند تا عکس از مدارات و آنتن هاو دسته و پراب بنده که متاسفانه اینترنت یاری نکرد که تمامش را برای دوستان قرار دهم

آخرین بار توسط orginal در یکشنبه 25 مرداد1394 - 9:58am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 25 مرداد1394 - 9:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه
این هم چند فایل آموزشی مربوط به کارکرد ردیاب های آنتنی که فقط جنبه آموزشی دارد و شناخت اصول اولیه ردیابی مهم است و امیدوارم به کار دوستان بیاید :YMPEACE:

یکشنبه 25 مرداد1394 - 9:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
این مطلب رو رستم جان در صفحات اول حدمتتون عرض کرد و من هم به کرات بارها این قضیه رو تکرار کردم ( این ردیاب به یک فانکشن دقیق نیاز داشت که این فانکسن استفاده شد ) اون هم به خاطر درستی موحش
وقتی با اولین بار دیدم که رستم از این فانکشن استفاده کرده کمی متعجب شدم جون اونو خودم ساخته بودم و از نقاط ضعفش خبر داشتم ولی با توضیحات زیبایی که داده بودحاظر شدم که بر اساس گفته های دوستمون اون مدارو به شکلی که رستم می گه بسازم البته یک مطلب مهم رو هم بگم خودم اون موقع از کار کرد این مدار تردید داشتم . بنا براین دست به یک ابتکار زدم ( چون به این فانکشن اعتماد نداشتم )
برای دستگاه اولم یک ورودی شبه به USB درست کردم که بشه از خارج از مدار اونو با روش ها و موجهای مختلف تغذیه کرد حتی فانکشن آقا سهیل رو هم ساختم و داخل چعبه قرار دادم تا یک فرکانس مود آزاد داشته باشم و همه این منابع به ورودی مدار تن وارد می شد که اون موقع برای مدار تن از یک کیت آماده استفاده کرده بودم و کلید هایی برای خروج و ورودشون به مدار قرار دادم
در آزمایش هایی که انجام دادم
1 - فانکشن کنونی مدار پاسخ فوق العاده داد
2 - از خروجی موبایل برای ورودی مدار تن پاسخ مثل خود مدل موبایلی بود یعنی صفر
3 - فانکشن اقا سهیل در اکثر مود ها پاسخی نداد به جز بعضی فرکانس ها با دیوتی سایکل پایین اون هم ضعیف و این که معلوم نبود فرکانس مربوطه برای چه فلزیه و همینطور کار کرد مدار رو هم پیچیده می کرد
4 - یک ابتکار جدید بود که قبلا قصد داستم اونو به عنوان جاگزین ردیاب موبایلی به دوستان معرفی کنم به این شکل که با استفاده از نرم افزار های کار با صوت ، موجی رو شبیه سازی می کردم البته با فرکانس های مختلف و همینطور با عرض موج های مختلف . داخل کامپیوتر بعد از چند هفته پر شده بود از این فایل ها با با فرکانس های مختلف این فایل هارو تو رم گوشی میریختم و قبل از طرح رستم به آنتن می دادم که هیچ فرکانسی جواب نداد و بعد از طرح آقا رستم اونو به ورودی مدار تن دادم که باز هم دیدم فزکانس ها همه افسانه ایه بع از اون از یک پلیر استفاده کردم که تصویرش رو بالای فانکشن آقا سهیل می بینید و سوکتی که برای این کار استفاده می کردم هم در تصویر مشخصه

یکشنبه 25 مرداد1394 - 12:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ادامه توضیحاتم باید عرض کنم تمامی فرکانس هایی که تو نت پیشنهاد شده بود رو شبیه سازی کردم با عرض های مختلف حتی مدل پله ای و حتی مدل دو فرکنسی اون هم با حد اکثر قدرت خروجی و خروجی موج هارو با انواع فرمت ها می ساختم که دقیقترینش wav بود
بعد از اون با چتد مدل مکمل تست کردم
قبل از طرح آقا رستم به این نتیجه رسیده بودم که من توان به کار گیری ردیاب رو ندارم و خیلی مسائل دیگه
و اما بعد از همه این آزمایشها در نهایت با یک تست بخصوص دیدم که این مدل با مدل مهدی تفاوت 180 درجه داره وقتی هم که به این طرح اعتماد کامل پیدا کردم شروع به ساده کردن مدار کردم تا زمانی که طرح صفحه 12 به وجود اومد اول از اون طرح یکی خودم ساختم و بارها اونو آزمایش کردم حتی به کسانی که به اونا اعتماد داشتم امانت دادم تا اونا هم تست کنن
و این گوشه ای از کار هایی بود که برای این طرح انجام دادم
منت نباشه حالا کاری که این همه زحمت برده رو یکی می آد و هنوز نساخته و تست نکرده هزار جور روش اسم میزاره
به نظر شما دیگه باید چی بگم ؟
رستم راست میگه : هیچ کس کاری رو که من کردم براتون انجام نمیداد
ماهها بود تو قسمت ردیاب یک مدار کارآمد ارائه نسده بود
در نهایت ما کسی رو مجبور به ساخت مدار نکردیم اکر دوست داشتید بسازید برای خودتون می سازید و چیزی هم از شما طلب نکردیم فقط یک چیز خواستیم اون هم اظهار نظر بعد از تست باشه اون هم تست این طرح نه تست طرح مهدی

یکشنبه 25 مرداد1394 - 12:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

fereidon نوشته است:
در ادامه توضیحاتم باید عرض کنم تمامی فرکانس هایی که تو نت پیشنهاد شده بود رو شبیه سازی کردم با عرض های مختلف حتی مدل پله ای و حتی مدل دو فرکنسی اون هم با حد اکثر قدرت خروجی و خروجی موج هارو با انواع فرمت ها می ساختم که دقیقترینش wav بود
بعد از اون با چتد مدل مکمل تست کردم
قبل از طرح آقا رستم به این نتیجه رسیده بودم که من توان به کار گیری ردیاب رو ندارم و خیلی مسائل دیگه
و اما بعد از همه این آزمایشها در نهایت با یک تست بخصوص دیدم که این مدل با مدل مهدی تفاوت 180 درجه داره وقتی هم که به این طرح اعتماد کامل پیدا کردم شروع به ساده کردن مدار کردم تا زمانی که طرح صفحه 12 به وجود اومد اول از اون طرح یکی خودم ساختم و بارها اونو آزمایش کردم حتی به کسانی که به اونا اعتماد داشتم امانت دادم تا اونا هم تست کنن
و این گوشه ای از کار هایی بود که برای این طرح انجام دادم
منت نباشه حالا کاری که این همه زحمت برده رو یکی می آد و هنوز نساخته و تست نکرده هزار جور روش اسم میزاره
به نظر شما دیگه باید چی بگم ؟
رستم راست میگه : هیچ کس کاری رو که من کردم براتون انجام نمیداد
ماهها بود تو قسمت ردیاب یک مدار کارآمد ارائه نسده بود
در نهایت ما کسی رو مجبور به ساخت مدار نکردیم اکر دوست داشتید بسازید برای خودتون می سازید و چیزی هم از شما طلب نکردیم فقط یک چیز خواستیم اون هم اظهار نظر بعد از تست باشه اون هم تست این طرح نه تست طرح مهدی

سخنتون لیاقت اینو داره با طلا آبکاری کنیم و بزاریم موزه تا چندین نسل بعد هم ببینن و افتخار کنند.

یکشنبه 25 مرداد1394 - 12:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 26 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure