به شما توصیه می کنم صفحات اول رو مطالعه کنید
ببین دوست عزیز در مورد موج ردیاب از زمانی که این کار با کیریستال کوارتز انجام میشد یا زمانی که برای اولین با قضیه MFD با مدار آنالوگ مطرح شد هر جه که تحقیق می کردم اینو تو گوش ما می خوندن این موج باید فلان باشه و یا در حد هزارم درصد باشه یکی می گفت من با میکرو این کارو می کنم و یه که دیگه اونو رد می کرد و الی آخر این ها همه سر کاریه . قبل از این موضوع چند مدل MFD درست کردم و مدل موبایلی اونو ساختم و فانکشن دیجیتال برادر سهیل رو هم درست کردم اما از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم آخرش هم می گفتن ردیابی تجربه بالا می خواد اما بعد از اینکه اولین مدار با کمک رستم ساخنم متوجه شدم که تازه چه خبره
حالا شما اومدی و ننتیجه به این خوبی رو اینقدر کوچک می کنی منظورت چیه
کار با آمپلی فایر چه ربطی به کار با این مدار داره این کارو هر مبتدی حتی در سطح هنرستان هم انجام داده در ضمن مدار اولیه شامل 3 طبقه مدار می شد که با تلاش تونستیم مداری رو طراحی کنیم یک پارچه و ارزون در بیاد چون مدارو به خاطر رفاه دوستان تا جای ممکن ساده کردیم دلیل نمی شه شما نتیجه این زحماتو با چند تا کلمه اینقدر زیر سوال ببری
مثل این که من اشتباه نکردم شما اول لطف کن و بگو از کجا خط می گیری
اگر خیلی راست می گی و اینقدر در کار الکترونیک با تجربه ای چرا قدمی برای بقیه بر نمی داری و اومدی کار دیگرانو کمرنگ جلوه میدی خوب این معنیش چیه جز این که ..........
[/quote]
درود بر شما
دوست من tda 2005 که شما استفاده کردید یک تقویت کننده صوت هست که باهاش مدار امپلی می بندند درسته که شما تلاش کردید اما در عمل نتیجه تلاش شما مغلوم نیست چقدر مثبت باشه
تلاش من در طرج سینوسی بوده که در تست های اولیه حواب اون مثبت بوده فقط مونده در تست با هدف واقعی و حفاری و دیدن نتیجه اون که بعلت گرمای زیاد منطقه ما امکان بیرون رفتن و حفاری وجود نداره . بخاطری که بچه ها متحمل هزینه الکی نشن مدار را در سایت عمومی نکردم .اگه تستها مثبت بود مدار را در سایت میگذارم اگر هم منفی بود فقط من هزینه کردم و به دیگران اسیبی نرسیده
راستش من خط از اینجای میگیریم که با همین ردیاب مجبور شدیم 3 گودال 4 متری بکنیم و به هیچ نرسیم ولی با 35 نقطه همین هدف را پیدا کردم و در عمق 180 سانتی دو گلوله فلزی که هر یک 500 گرم بود پیدا کنم و بعد از اون نه ردیاب گلدن کینگ نه ردیاب 35 دیگه اون نقطه را سنس نکرد پس تجربه ناخوشایند من و دیگر دوستانی که این ردیاب را داشتند خط ما هست حالا ما منتظر یه نشون هستیم که یکی برای این ردیاب ترسیم کنه که ردیاب بدرد بخوری هست یا نه
در ضمن حدود دو سال پیش همین طرحی که روی مدار اصلی انجام دادید من روی ورزن 2 برد کوچک با ولومهای یک مگ تست کردم که روی زمین برای من نقطه میزد و برای اهداف زیر خاک زاویه 45 درجه میزد هنوز ایمل های که در این رابطه به مهندس حمید میدادم فکر کتم پاک نکرده باشم
گفتم که من منکر کار شما و استاد رستم نیستم شما هم در حد تواناییهای خود روی این مدار کار کردید اما اونچه مهم نتیجه هست که باید مثبت باشه
به فرض اینکه این مدار نقطه و عمق را هم بشه باهاش پیدا کرد در تفکیک توان اون چقدر هست ایا قادر هست که فلزات مدفون شده در خاک را از غیر فلز تشحیص بده مسئله اصلی این هست که نه شما و نه استاد رستم یک سطر هم راجع به اون پستی نزدید تمام جنگ و دعواهای بر سر تفکیک هست که همه را زمین گیر کرده