ژنرال نوشته است:
بنده خدا نوشته است:
سلام بر دوستان ردياب سوار
آيا ميشه يه پايه براي دسته ها درست كرد و اونا رو با يه دست گرفت كه دست ديگه مون هم آزاد باشه؟
آيا اگه دسته ها رو يه جا ثابت بذاريم(براي تست منظورم هست)باز هم شاهد حركت آنتن ها خواهيم بود؟ دوست من اگر دسته انتن ثابت باشه هیچ عملی براتون انجام نمیده
یک مساله ای هست که خاطر نشان بشم که ردیاب یعنی کلآ ردیابها از خودشون قدرت خاصی ندارن یعنی دارن اما وقتی که با بدن تداخل کنند. ردیاب وقتی با بدن شما مچ بشه کار خواهد کرد.و شما مثل بنزین برای اتومبیل که همون ردیاب باشه عمل میکنید تا بنزین نریزی بهش حرکتی نخواهد کرد
ژنرال کاملا درست میگه
من اینکارو انجام دادم و دسته ها رو به پایه صندلی تو ارتفاع 1 متری بستم بصورت کاملا ثابت و تراز بدون کوچکترین خطایی
ژنراتور هم روی یه چهار پایه پشتش گذاشتم
20 گرم تست هم در فاصله 3متری انتنها گذاشتم
ساعتها هم همینجوری موندن انتنها
بدون کوچکترین واکنش و حرکتی به سمت هدف تست هم با سیم و هم بدون سیم اینکارو انجام دادم ولی دریغ از کوچکترین حرکت
انتنها حتما باید تو دست باشه تا بتونه واکنش نشون بده
متاسفانه مسئله ای که تا حالا بیان شده و اکثر دوستان دارن به مشکل میخورن اینه که به نقاط قوط این ردیاب همش اشاره شده وفقط تعریف شده ازش. در صورتی که حتما مثل همه چیزهای دیگه نقاط ضعفی هم داره که تا حالا بهش اشاره نشده
به نظر من باید نقاط ضعف این ردیاب پیدا بشه و روش کار بشه تا نتیجه خوب حاصل بشه به جای گله و شکایت باید فکرا رو رو هم گذاشت
متاسفانه چیزی که هست تا یه کسی به مشکل بر میخوره اساتید دست میذارن روی اپراتوریشون و میگن باید تمرین کنی شما هنوز ردیاب زن نیستی حرف شما درست و کاملا قابل قبول ولی استادهایی که ردیاب زن هستن و کاملا حرفه ای هستن ایا اونها اصلا به مشکل نمیخورن
صد درصد اونها هم تو کار با این ردیاب به مشکلات و شبهاتی میخورن که براشون غیر قابل هله
پس به جای حرف زدن بیاییم نقطه ضعفا رو پیدا کنیم تا بتونیم نتیجه بگیریم
من فک نمیکنم که علت خطاها همش مربوط به اپراتوری باشه بعید میدونم
و از طرفی ردیاب هم داره کارشو میکنه ولی باز خطا این وسط هست که علتش باید مشخص بشه
لورنز با اون همه عظمتش نقطه ضعفای مختلفی داره که اکثرا معلومه نقطه ضعفاش و اپراتور وقتی حالت دستگاه رو میبینه متوجه میشه که داره دستگاه خطا میزنه و میاد خطاشو بر طرف میکنه و بعد شروع به کار میکنه
پس بیاید ما هم دست به دست هم بدیم و این خطاها رو بر طرف کنیم
از تمامی دوستان و اساتید هم عذر خواهی میکنم بابت این نظرایی که دادم شرمنده جسارت کردیم
امیدواریم به استادی خودتون مارو عف کنید
یاعلی