انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:02am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید میشه بفرمایید چه ارتباطی بین فرکانس گلد1 و 2 با لاکپشت وجود داره ؟این که دیگه ذرات نیست بنده خدا همه روشهای تست ذرات رو انجام داده شما می دونید 2 یا 3 متر حفاری چقدر مشکل و پر دردسره الان چندین مورد بوده ما که نمی تونیم خودمونو گول بزنیم یا واقعیت مخفی کنیم مطمعنا" یه جای کار اشکال داره متا سفانه داریم به این نتیجه می رسیم این ردیاب با اون تبلیغاتی که شده خیلی فاصله داره من هیچ قصد و نیت سوئی از حرفام ندارم خدا رو شاهد می گیرم فقط می خوام به فکر یه راه حل اساسی باشید که دیگه با همچین گزارشاتی روبه رو نشیم که باعث تضعیف روحیه اوپراتورای عزیز بشه با ارزوی موفقیت

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

جمعه 4 مرداد1392 - 10:24am
استاد
استاد
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
اقا حمید میشه بفرمایید چه ارتباطی بین فرکانس گلد1 و 2 با لاکپشت وجود داره ؟این که دیگه ذرات نیست بنده خدا همه روشهای تست ذرات رو انجام داده شما می دونید 2 یا 3 متر حفاری چقدر مشکل و پر دردسره الان چندین مورد بوده ما که نمی تونیم خودمونو گول بزنیم یا واقعیت مخفی کنیم مطمعنا" یه جای کار اشکال داره متا سفانه داریم به این نتیجه می رسیم این ردیاب با اون تبلیغاتی که شده خیلی فاصله داره من هیچ قصد و نیت سوئی از حرفام ندارم خدا رو شاهد می گیرم فقط می خوام به فکر یه راه حل اساسی باشید که دیگه با همچین گزارشاتی روبه رو نشیم که باعث تضعیف روحیه اوپراتورای عزیز بشه با ارزوی موفقیت

سلام خدمت شما
بنیامین عزیز فکر کنم با یه بار حفاری اشتباه زود باشه که قضاوت بشه.منم دقیقا با این ردیاب 2متر حفاری بی نتیجه انجام دادم ولی هنوز به این ردیاب اعتماد دارم و می دونم مشکل از خودمه.منم در مورد پیدا کردن راه حل اساسی با شما موافقم.امیدوارم موفق باشی و از می خوام زود ناامید نشی

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 4 مرداد1392 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به نظر من راه حل اساسی فقط تمرین، حفاری و یادداشت دقیق مراحل ردیابی هر تمرینه، که بتونیم از هر مرحله واسه مراحل بعدی درس بگیریم.
اینکه عرض کردم یادداشت، واقعا لازمه
مواردی رو خواستم اینجا بنویسم (بدون یادداشت) از تجربه مثلا دیروز، کلی نوشتم به شکلی که از نظر خودم چیزی جا نذاشتم، ولی وقتی چندبار خوندمش تازه متوجه شدم فلان بند رو یادم رفته، واسه همین به حافظه خودتون تو تمرینا شک کنید و سعی کنید کارهایی که تو ردیابی انجام میدین اولا بر اساس یک نوشته باشه یعنی قبلش بنویسید که مراحل کار چیان، بعد از انجام هم نتایج رو
موفق باشیدیم :D

جمعه 4 مرداد1392 - 12:25pm
آواتار کاربر

سلام بر دوستان ردياب سوار
آيا ميشه يه پايه براي دسته ها درست كرد و اونا رو با يه دست گرفت كه دست ديگه مون هم آزاد باشه؟
آيا اگه دسته ها رو يه جا ثابت بذاريم(براي تست منظورم هست)باز هم شاهد حركت آنتن ها خواهيم بود؟
~O) :YMPRAY:

جمعه 4 مرداد1392 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنده خدا نوشته است:
آيا ميشه يه پايه براي دسته ها درست كرد و اونا رو با يه دست گرفت كه دست ديگه مون هم آزاد باشه؟
آيا اگه دسته ها رو يه جا ثابت بذاريم(براي تست منظورم هست)باز هم شاهد حركت آنتن ها خواهيم بود؟

بنده خدا تست کن نتیجه رو هم واسه مابقی دوستان به اشتراک بزار که حداقل ثوابشو ببری

جمعه 4 مرداد1392 - 12:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنده خدا نوشته است:

:D
دوست من اگر دسته انتن ثابت باشه هیچ عملی براتون انجام نمیده
یک مساله ای هست که خاطر نشان بشم که ردیاب یعنی کلآ ردیابها از خودشون قدرت خاصی ندارن یعنی دارن اما وقتی که با بدن تداخل کنند. ردیاب وقتی با بدن شما مچ بشه کار خواهد کرد.و شما مثل بنزین برای اتومبیل که همون ردیاب باشه عمل میکنید تا بنزین نریزی بهش حرکتی نخواهد کرد ;)

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 4 مرداد1392 - 12:54pm
آواتار کاربر

آيا بدن انسان باعث ميشه كه اهن رباها به سمت همديگه جذب بشن و اگه اونا رو با چوب يا وسيله ديگه به طرف هم هل بديم همديگه رو جذب نميكنن؟اين بدن ديگه چه صيغه ايه؟

جمعه 4 مرداد1392 - 1:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ژنرال نوشته است:
بنده خدا نوشته است:

:D
دوست من اگر دسته انتن ثابت باشه هیچ عملی براتون انجام نمیده
یک مساله ای هست که خاطر نشان بشم که ردیاب یعنی کلآ ردیابها از خودشون قدرت خاصی ندارن یعنی دارن اما وقتی که با بدن تداخل کنند. ردیاب وقتی با بدن شما مچ بشه کار خواهد کرد.و شما مثل بنزین برای اتومبیل که همون ردیاب باشه عمل میکنید تا بنزین نریزی بهش حرکتی نخواهد کرد ;)

ژنرال کاملا درست میگه
من اینکارو انجام دادم و دسته ها رو به پایه صندلی تو ارتفاع 1 متری بستم بصورت کاملا ثابت و تراز بدون کوچکترین خطایی
ژنراتور هم روی یه چهار پایه پشتش گذاشتم
20 گرم تست هم در فاصله 3متری انتنها گذاشتم
ساعتها هم همینجوری موندن انتنها
بدون کوچکترین واکنش و حرکتی به سمت هدف تست هم با سیم و هم بدون سیم اینکارو انجام دادم ولی دریغ از کوچکترین حرکت
انتنها حتما باید تو دست باشه تا بتونه واکنش نشون بده
متاسفانه مسئله ای که تا حالا بیان شده و اکثر دوستان دارن به مشکل میخورن اینه که به نقاط قوط این ردیاب همش اشاره شده وفقط تعریف شده ازش. در صورتی که حتما مثل همه چیزهای دیگه نقاط ضعفی هم داره که تا حالا بهش اشاره نشده
به نظر من باید نقاط ضعف این ردیاب پیدا بشه و روش کار بشه تا نتیجه خوب حاصل بشه به جای گله و شکایت باید فکرا رو رو هم گذاشت
متاسفانه چیزی که هست تا یه کسی به مشکل بر میخوره اساتید دست میذارن روی اپراتوریشون و میگن باید تمرین کنی شما هنوز ردیاب زن نیستی حرف شما درست و کاملا قابل قبول ولی استادهایی که ردیاب زن هستن و کاملا حرفه ای هستن ایا اونها اصلا به مشکل نمیخورن :-B
صد درصد اونها هم تو کار با این ردیاب به مشکلات و شبهاتی میخورن که براشون غیر قابل هله
پس به جای حرف زدن بیاییم نقطه ضعفا رو پیدا کنیم تا بتونیم نتیجه بگیریم
من فک نمیکنم که علت خطاها همش مربوط به اپراتوری باشه بعید میدونم [-X
و از طرفی ردیاب هم داره کارشو میکنه ولی باز خطا این وسط هست که علتش باید مشخص بشه
لورنز با اون همه عظمتش نقطه ضعفای مختلفی داره که اکثرا معلومه نقطه ضعفاش و اپراتور وقتی حالت دستگاه رو میبینه متوجه میشه که داره دستگاه خطا میزنه و میاد خطاشو بر طرف میکنه و بعد شروع به کار میکنه
پس بیاید ما هم دست به دست هم بدیم و این خطاها رو بر طرف کنیم :-BD
از تمامی دوستان و اساتید هم عذر خواهی میکنم بابت این نظرایی که دادم شرمنده جسارت کردیم
امیدواریم به استادی خودتون مارو عف کنید
یاعلی

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

جمعه 4 مرداد1392 - 2:10pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
ممنون مجتبی جان دستگاه 2 روز پیش دستم رسید تست کردم سالم بود...
و خدمت دوستان عرض کنم که من دستگاه رو تست کردم با پول کاغی توی محیط باز کاملا موفقیت آمیز بود متاسفانه به دلیل اینکه زمان کافی نداشتم نتونستم بقیه تستها رو انجام بدم و تست نقره رو تو طبقه دوم انجام دادم با 4 تا 5 گرم نقره که یکی از دوستان قایم میکرد و من در هر 3 بار تونستم اونو پیدا کنم... انشالله امروز میرم برای بقیه تستها به صورت کامل و سعی میکنم به زودی روی هدف اصلی امتحان کنم.
دوستان توجه داشته باشند که وقتی دستگاه رو شما تست کردید و درست بود پس مشکلی نداره و این زمینه که دارای خطا های زیادیه و به مرور زمان فرکانسهای مشابه رو درست میکن و باید اپراتور این خطاها رو شناسایی کنه و برای این کار تمرین و حوصله زیاد میخواد. ( نتیجه تستها رو به عرضتون میرسونم)

موفق باشید...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 4 مرداد1392 - 2:34pm
مدیر کل
مدیر کل

دستان نوشته است:
ممنون مجتبی جان دستگاه 2 روز پیش دستم رسید تست کردم سالم بود...
و خدمت دوستان عرض کنم که من دستگاه رو تست کردم با پول کاغی توی محیط باز کاملا موفقیت آمیز بود متاسفانه به دلیل اینکه زمان کافی نداشتم نتونستم بقیه تستها رو انجام بدم و تست نقره رو تو طبقه دوم انجام دادم با 4 تا 5 گرم نقره که یکی از دوستان قایم میکرد و من در هر 3 بار تونستم اونو پیدا کنم... انشالله امروز میرم برای بقیه تستها به صورت کامل و سعی میکنم به زودی روی هدف اصلی امتحان کنم.
دوستان توجه داشته باشند که وقتی دستگاه رو شما تست کردید و درست بود پس مشکلی نداره و این زمینه که دارای خطا های زیادیه و به مرور زمان فرکانسهای مشابه رو درست میکن و باید اپراتور این خطاها رو شناسایی کنه و برای این کار تمرین و حوصله زیاد میخواد. ( نتیجه تستها رو به عرضتون میرسونم)

موفق باشید...

خواهش میکنم استاد عزیزم خداوند پدر بزرگوارتون رو بیامرزه ببخشید که دیر براتون فرستادم شما اولین نفر مبلغ رو پرداخت کردین اما اخرین نفر تحویل گرفتین . :ymblushing: ایشاالله تستهای بیشتری رو انجام میدین و این دوستان رو راهنمایی میکنین .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 4 مرداد1392 - 2:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 18 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure