انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 24 آبان1403 - 2:25am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

بله خب بحث فنی شب و روز بر نمیداره! :D
محاسبه شما از نظر مهندسی فاقد ارزش هست! اولا حاصل تقسیم سرعت نور بر حسب متر بر ثانیه که 3 ضربدر 10 به توان 8 هست بر عدد 5500 هرتز میشه 54545 متر که هیچ ربطی به 50 سانتی متر نداره! در ثانی اگر بخواین تقسیم بر صد هزارش هم بکنیم (که هیچ توجیه علمی و مهندسی نخواهد داشت) و بقول شما 5 درصد بخاطر تفاوت سرعت نور در خلا و هوا هم ازش کسر کنیم (که این هم صحیح نیست چون سرعت نور در هوا 2.999 ضربدر 10 بتوان 8 متر بر ثانیه هست) باز هم به رقم 52 سانت میرسیم در حالیکه تستها نشون میده باز هم همون 45 سانت طول آنتن بهتر جواب میده! از این گذشته اگر چنین روش محاسبه ای درست باشه پس برای فرکانس 8700 نقره باید به همین نسبت فرکانسی آنتن کوتاهتر باشه که طبق مدل محاسبه شما میشه 33 سانت! در حالیکه در ردیابهای مختلف این طول آنتن هم جواب خوبی نمیده. اصلا اگر بر اساس چنین محاسباتی باشه پس برای فرکانسهای چند صد هرتز باید کلا آنتن چیز دیگری باشه درصورتیکه اینطور نیست. پس محاسبات شما از زوایای مختلف مردود هست.
تصویری هم که از ردیاب کبرا گذاشتین ردیابی بر اساس تئوری توماس هست که آنتن وسطی فرکانسی سینوسی منتشر میکنه و کناریها هم زمین مدار هستن. هیچ چیز خارق العاده ای هم درش نهفته نیست. اگر شما میفرمایین غیر از اینه و احیانا به مطالب تئوری که تا اینجا فرمودین ارتباطی داره ؛ لطف بفرمایین تصویری از شکل موج خروجی دستگاه که با اسکوپ گرفته شده قرار بدین و توضیحشو بفرمایین تا ما روشن بشیم.

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Soheil2014 نوشته است:
این کپی وپیست ها چیزی رو مشخص نمیکنه.این ها رو تو دبیرستان کم ازش مسئله حل نکردیم.
این نیرویی که این اجنبی ها(آمریکاییها) توی هسته زمین به دست آوردن 25 گاوس هستش. =((
بی خیال شو رستم. :-BD

مگه من غیر از این گفتم
راستی این مسا ئل رو با فرمولهای دبیرستانت اشتباه نگیر اینا برای رشته دکتری فیزیک مغناطیسه زیادم به خودت فشار نیار اگه علاقه مند بودی مطالعه کن در غیر این صورت خودتو اذیت نکن

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

دست بردارین بابا .ما به فرمولها و قوانین کاری نداریم از دستشون کم تو دانشگاه نکشیدیم
فقط یه مرد بیاد وسط و یه فانکشن خوب با فاکتورهای زیاد بزاره که همه ازش استفاده کنیم.

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:37am
مدیر کل
مدیر کل

rostam نوشته است:
دوستان اگر با نظر مدیر سایت در رابطه با عدم سود مند بودن مطالب فوق موافق هستید دیگر موضوعی ارائه نکنیم
با تشکر

اگر منظورتون از مدیر سایت به بنده باشه که من چنین جسارتی نکردم! عزیز من بچه هایی که اینجا حضور دارن شاید 99 درصدشون چیزی از مباحث شما سر در نمیارن. بنده هم خیلی جاها احساس میکنم این بحثها از نظر عملی قابل استفاده نیست. پس ما باید صحبت چیزی رو بکنیم که بدرد ساخت یک دستگاه کاربردی بخوره. وگرنه مسائلی که شما زحمتشو میکشین بیشتر جنبه نظری و تئوریک داره. واقعا برای بنده جای سواله اگر تمام اینها به این شکل دارای فرمول و قانون مشخص هستن پس چرا این همه ردیاب های دنیا خطاهای کم و بیش مشابهی دارن؟ چرا هنوز حالت چرخشی آنتنها قابل تبدیل به یک گیرنده الکترونیکی نشده و هیچ شرکتی هم چنین ادعایی نکرده؟ بهرحال اینها شبهاتی هست که از نظر منطقی و تجربه ردیابی کاملا قابل تامله. برخی محاسبات مشخصا اشتباه شما هم خیلی بیشتر به این شبهات دامن میزنه!
بهرحال هم بنده و هم قطعا اکثر دوستان بیشتر خوشحال میشیم تمرکز روی مداری باشه که شما و دوست دیگرمون زحمتش رو کشیدین تا بلکه چیزی بدرد کاوشگران بخوره. وگرنه مباحث فیزیک اون هم تا این حد سنگین هیچ کمکی به ردیابی و حتی طراحی یک دستگاه نخواهد کرد. اگر از بنده با بیش از 20 سال تجربه کارهای فنی مهندسی میشنوین ؛ برای پیاده سازی یک طرح مهندسی تا حدی در عمق مباحث نظری کنکاش کنین که در پیاده سازی عملی نقش و اهمیت داشته باشه. فراتر از اون دیگه وقت تلف کردنه و هر چقدر ارزش تئوریک داشته باشه دیگه ارزش فنی و مهندسی نداره. فراموش نکنین با یک مدار ساده الکترونیکی هم ما نمیتونیم تمام قوانین فیزیک کره زمین رو در نظر بگیریم! علت خطای تمام دستگاهها هم همینه که هیچوقت با یک مدار که فقط یک یا نهایتا چند کار خاص رو میتونه انجام بده ؛ نمیشه همه چیز رو در نظر گرفت. همیشه هم خطاهای جدید و حالات جدید در محیط کاوش وجود داره.

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بله خب بحث فنی شب و روز بر نمیداره! :D
محاسبه شما از نظر مهندسی فاقد ارزش هست! اولا حاصل تقسیم سرعت نور بر حسب متر بر ثانیه که 3 ضربدر 10 به توان 8 هست بر عدد 5500 هرتز میشه 54545 متر که هیچ ربطی به 50 سانتی متر نداره! در ثانی اگر بخواین تقسیم بر صد هزارش هم بکنیم (که هیچ توجیه علمی و مهندسی نخواهد داشت) و بقول شما 5 درصد بخاطر تفاوت سرعت نور در خلا و هوا هم ازش کسر کنیم (که این هم صحیح نیست چون سرعت نور در هوا 2.999 ضربدر 10 بتوان 8 متر بر ثانیه هست) باز هم به رقم 52 سانت میرسیم در حالیکه تستها نشون میده باز هم همون 45 سانت طول آنتن بهتر جواب میده! از این گذشته اگر چنین روش محاسبه ای درست باشه پس برای فرکانس 8700 نقره باید به همین نسبت فرکانسی آنتن کوتاهتر باشه که طبق مدل محاسبه شما میشه 33 سانت! در حالیکه در ردیابهای مختلف این طول آنتن هم جواب خوبی نمیده. اصلا اگر بر اساس چنین محاسباتی باشه پس برای فرکانسهای چند صد هرتز باید کلا آنتن چیز دیگری باشه درصورتیکه اینطور نیست. پس محاسبات شما از زوایای مختلف مردود هست.
تصویری هم که از ردیاب کبرا گذاشتین ردیابی بر اساس تئوری توماس هست که آنتن وسطی فرکانسی سینوسی منتشر میکنه و کناریها هم زمین مدار هستن. هیچ چیز خارق العاده ای هم درش نهفته نیست. اگر شما میفرمایین غیر از اینه و احیانا به مطالب تئوری که تا اینجا فرمودین ارتباطی داره ؛ لطف بفرمایین تصویری از شکل موج خروجی دستگاه که با اسکوپ گرفته شده قرار بدین و توضیحشو بفرمایین تا ما روشن بشیم.

حمید جان واقعا اطلاعاتتون در همین حده
شما به من توضیح بدید انتن 10 سانتی با انتن 100 سانتی و با انتن 1000 سانتی در بحث ارسال امواج با فرکانس x چه تفاوتی داره
یا چرا سرعت صوت در هوا343 متر بر ثانیه است
سرعت نور حداکثر سرعت یک موج در حد چندین گیگاهرتز است در خلاء مگر شما موج نوری میفرستید خواهشا بحث سرعت امواج در محدوده فرکانسهای شنوایی رو برسی کنید
سرعت امواج صوتی در هوا تقریبا 1000 برابر کمتر از سرعت نور در خلاء است
حالا اگر به 42 سانت زوم کردی میشه 7142 هرتز که اگر منظور دستگاه خودتونه مطمعن باش 200 متر فاصله رو 100 متر نشون میده و در قیچی کردن اگر یک دایره به قطر 2 متر رو بزنه حداقل 4 متر خطا داره
یک قانون مهم که در دبیرستان بود به قول سهیل عزیز
حاصلضرب اندازه طول هر موج در بسامد (فرکانس) آن برابر با مقداری ثابت است که «سرعت امواج الکترو مغناطیس » نامیده می شود. میزان این سرعت برای تمام امواج الکترو مغناطیس در خلاء تابع طول موج نیست و برابر با مقدار ثابتی است که سرعت نور نامیده میشود.

C=λ.f یا f=c/λ که در آن c سرعت نور در خلا، f فرکانس و λ طول موج است.
من میرم بخوابم اگر موردی بود تا فردا شب

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
rostam نوشته است:
دوستان اگر با نظر مدیر سایت در رابطه با عدم سود مند بودن مطالب فوق موافق هستید دیگر موضوعی ارائه نکنیم
با تشکر

اگر منظورتون از مدیر سایت به بنده باشه که من چنین جسارتی نکردم! عزیز من بچه هایی که اینجا حضور دارن شاید 99 درصدشون چیزی از مباحث شما سر در نمیارن. بنده هم خیلی جاها احساس میکنم این بحثها از نظر عملی قابل استفاده نیست. پس ما باید صحبت چیزی رو بکنیم که بدرد ساخت یک دستگاه کاربردی بخوره. وگرنه مسائلی که شما زحمتشو میکشین بیشتر جنبه نظری و تئوریک داره. واقعا برای بنده جای سواله اگر تمام اینها به این شکل دارای فرمول و قانون مشخص هستن پس چرا این همه ردیاب های دنیا خطاهای کم و بیش مشابهی دارن؟ چرا هنوز حالت چرخشی آنتنها قابل تبدیل به یک گیرنده الکترونیکی نشده و هیچ شرکتی هم چنین ادعایی نکرده؟ بهرحال اینها شبهاتی هست که از نظر منطقی و تجربه ردیابی کاملا قابل تامله. برخی محاسبات مشخصا اشتباه شما هم خیلی بیشتر به این شبهات دامن میزنه!
بهرحال هم بنده و هم قطعا اکثر دوستان بیشتر خوشحال میشیم تمرکز روی مداری باشه که شما و دوست دیگرمون زحمتش رو کشیدین تا بلکه چیزی بدرد کاوشگران بخوره. وگرنه مباحث فیزیک اون هم تا این حد سنگین هیچ کمکی به ردیابی و حتی طراحی یک دستگاه نخواهد کرد. اگر از بنده با بیش از 20 سال تجربه کارهای فنی مهندسی میشنوین ؛ برای پیاده سازی یک طرح مهندسی تا حدی در عمق مباحث نظری کنکاش کنین که در پیاده سازی عملی نقش و اهمیت داشته باشه. فراتر از اون دیگه وقت تلف کردنه و هر چقدر ارزش تئوریک داشته باشه دیگه ارزش فنی و مهندسی نداره. فراموش نکنین با یک مدار ساده الکترونیکی هم ما نمیتونیم تمام قوانین فیزیک کره زمین رو در نظر بگیریم! علت خطای تمام دستگاهها هم همینه که هیچوقت با یک مدار که فقط یک یا نهایتا چند کار خاص رو میتونه انجام بده ؛ نمیشه همه چیز رو در نظر گرفت. همیشه هم خطاهای جدید و حالات جدید در محیط کاوش وجود داره.

اگر اینطور دوست دارید منهم با شما موافق هستم هدف من دادن اطلاعات برای تغییر ذهنیت دوستان با روش اشتباه که مد شده بود هست و سرم درد نمیکنه برای این مباحث که به وقتش باید از این نظریه که چند درصدشو گفتم دفاع کنم اونم در مقابل چه کسایی
ممنون که در این رابطه من رو حمایت کردید
موفق باشید :-H

دوشنبه 15 شهریور1394 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سهیل جان شماپیگیر فانکشن خودتون باشید یکسال گزشت البته تجربه خوبی براتون خواهد شد و بی نتیجه هست شما قبلا هم با اون تاپیکتون با یه فایل پروتیوس که گزاشتید حتی ردیاب ۳۵رو زیره سوال بردید و مبحس دقت ۳۵مطرح شد وبعد هم مهندس حمید زحمت فیلم دقت ۳۵رو کشیدن شما به این تایپیک چیکار دارید روی فانکشنتون کار کنید هراز چندگاهی میاید و خلق الله رو وعده میدید که فانکشن در راهه شما اگر وارد بودید یکسال کارتون طول نمیکشید پس خواهشا …از مهندس حمید عزیز و مهندس رستم هم کمال تشکر دارم حمایتهای شما و اینکه به همه تایپیکها اهمیت میدید برای انجمن باعس دلگرمی همه کاربران هست

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

آخرین بار توسط alirezaii21 در دوشنبه 15 شهریور1394 - 1:26am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 15 شهریور1394 - 1:19am
مدیر کل
مدیر کل

rostam نوشته است:
حمید جان واقعا اطلاعاتتون در همین حده
شما به من توضیح بدید انتن 10 سانتی با انتن 100 سانتی و با انتن 1000 سانتی در بحث ارسال امواج با فرکانس x چه تفاوتی داره
یا چرا سرعت صوت در هوا343 متر بر ثانیه است
سرعت نور حداکثر سرعت یک موج در حد چندین گیگاهرتز است در خلاء مگر شما موج نوری میفرستید خواهشا بحث سرعت امواج در محدوده فرکانسهای شنوایی رو برسی کنید
سرعت امواج صوتی در هوا تقریبا 1000 برابر کمتر از سرعت نور در خلاء است
حالا اگر به 42 سانت زوم کردی میشه 7142 هرتز که اگر منظور دستگاه خودتونه مطمعن باش 200 متر فاصله رو 100 متر نشون میده و در قیچی کردن اگر یک دایره به قطر 2 متر رو بزنه حداقل 4 متر خطا داره
یک قانون مهم که در دبیرستان بود به قول سهیل عزیز
حاصلضرب اندازه طول هر موج در بسامد (فرکانس) آن برابر با مقداری ثابت است که «سرعت امواج الکترو مغناطیس » نامیده می شود. میزان این سرعت برای تمام امواج الکترو مغناطیس در خلاء تابع طول موج نیست و برابر با مقدار ثابتی است که سرعت نور نامیده میشود.

C=λ.f یا f=c/λ که در آن c سرعت نور در خلا، f فرکانس و λ طول موج است.
من میرم بخوابم اگر موردی بود تا فردا شب

خواهش میکنم از بحث فنی به بحث شخصیتی و ردیاب ما و غیره جهش نکنیم که مشخص میکنه داستان چیز دیگست! دوست من محاسبه بنده اگر کوچکترین اشکالی داشت شما یک مطلب متفاوت دیگه به میان نمیکشیدی! پس عوض اینکه به اطلاعات من خرده بگیرین لااقل در همون چارچوبی که خودتون محاسبه انجام دادین ثابت کنین که درست بوده. نه اینکه اینطور تغییر فاز بدین.
من متوجه ارتباط بحث صدا و یک موج الکترومغناطیس نشدم! شما تا اینجای کار اصلا حرفی از صوت که یک موج مکانیکیه به میان نیاوردی! من نمیدونم هدف شما از این آسمون ریسمون ها چی هست ولی واقعا هیچ ربطی نداره و چیزی هم از توش در نمیاد. مسلما ما با یک انتن برنجی قرار نیست چیزی مثل صوت رو اشکار سازی کنیم. اگرم اینطور باشه باز هم ارتباطی از نظر طول موج و طول آنتن وجود نداره. شما حتی یک محاسبه درست و معنادار نمیتونی برای این موضوع ارائه بدی. اگر تا الان ذره ای شک داشتم دیگه کاملا مطمئن شدم!
در ضمن دوست دانشمند! صوت بهیچ وجه در خلا مطلق منتشر نمیشه که شما بخوای براش فرمول سرعت ارائه بدی! اگر روی اینم بحثی هست من آماده هستم. لطفا تصور نکن بنده نشستم فقط یک سری کارهای تجربی انجام دادم. سکوت همیشه نشانه ندانستن نیست. بلکه مهم اینه چیزی که میگیم درست باشه.
در خصوص بحث تخمین شعاع که بارها مطرح کردین واقعا مطلب جدیدی برای من بود. من تا حالا نه دیدم و نه شنیدم که ردیابی بتونه خودش فاکتوری برای محاسبه فاصله شعاعی تا هدف اعلام کنه. هر چند بر اساس قواعد مثلثاتی با محاسبات دستی توسط اپراتور این کار ممکنه ولی بهرحال مطلبی نیست که زیاد موضوعیت برای بحث داشته باشه.
بحث سرعت نور هم بحث بیربطی بود! البته که سرعت انتشار تمام امواج الکترومغناطیس اعم از نور یا مایکروویو یا رادیویی ربطی به فرکانس نداره و ثابت هست! ما هم بر اساس همین حساب کردیم. ظاهرا شما به یک فرمول بسیار ساده که من نوشتم هم توجه نکردی و انگار به قول دوستان فقط کپی و پیست میکنی!!! اما در خصوص همین سرعت که فرمودین مساله کم شدن 5 درصد از سرعت در هوا کاملا اشتباه بود و میتونین از منابع مختلف میزان تفاوت سرعت انتشار نور در خلا و هوا رو مورد تحقیق قرار بدین.
در ضمن نوشتن فرمول C=λ.f به صور مختلف هم نشون میده شما در فرمول نویسی اصلا قوی نیستی! چون برای بنده چنین فرمولی که مربوط به فیزیک دوران مدرسه هست اصلا نیاز به نوشتن هم نداره و ذهنی حساب میکنم. بنظر میرسه شما فقط سعی دارین دایره دانش خودتون رو از حدی که هست خیلی بیشتر نشون بدین. ولی مطمئن باشین این کارها در مقابل امثال من بیفایدست. کار به عمل بر آید نه به حرف و ادعا و گنده گویی!

دوشنبه 15 شهریور1394 - 1:24am
مدیر کل
مدیر کل

rostam نوشته است:
اگر اینطور دوست دارید منهم با شما موافق هستم هدف من دادن اطلاعات برای تغییر ذهنیت دوستان با روش اشتباه که مد شده بود هست و سرم درد نمیکنه برای این مباحث که به وقتش باید از این نظریه که چند درصدشو گفتم دفاع کنم اونم در مقابل چه کسایی
ممنون که در این رابطه من رو حمایت کردید
موفق باشید :-H

کسی میتونه نظریه بده که لااقل یک ضرب و تقسیم رو درست انجام بده! شما وقتی سرعت نور رو بر حسب کیلومتر بر ثانیه در نظر میگیری و بر اساسش با یک روش غلط اندازه انتن رو بر حسب سانت در میاری و سر تاپای این محاسبه ایراد داره دیگه اصلا نباید بخودت جرات بدی حرف از نظریه بزنی! این همه مدت با همین حرفها ملت رو دنبال خودت کشوندی و زمان کافی برای اثباتشون وجود داشت. یک حرف درست زدن و ده حرف غلط زدن هم باعث نمیشه بخاطر اون یک حرف درست ما بقیه اشتباهات رو قبول کنیم! این یکی از موذیانه ترین روشهای گمراه کردن دیگرانه. وگرنه مگه بنده بدم میاد بشینم از نظریات شما استفاده کنم؟ یعنی چیزی یاد نگرفته به اینجا رسیدیم و دیگه چیزی نباید یاد بگیریم؟ اما وقتی میبینم نصف صحبتها بی ربط و اشتباه هست خب معلومه که ناراحت میشم و واکنش نشون میدم. حالا شما به حساب چیز دیگه بخوای بذاری اون برداشت بر اساس ذهنیت خودت هست. وگرنه بارها عرض کردم بحث فنی غلط خط قرمز من محسوب میشه و در هر مبحثی باشه در موردش کوتاه نمیام.

دوشنبه 15 شهریور1394 - 1:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخشید مهندس حمید
افزایش یا کاهش مقدار bass و treble چه تاثیری روی شکل موج یا فرکانس دارند؟

دوشنبه 15 شهریور1394 - 1:48am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 8 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure