حمید نوشته است:
خدمت دوستانی که کنجکاو شدن عرض کنم بله در نظرم هست ردیابی پیشرفته تر و بسیار کامل تر از این ردیاب رو داشته باشیم. البته فعلا بقدری پروژه رو برای خودم مشکل کردم که معلوم نیست کی کارش تموم بشه. ولی بر اساس اطلاعات و تست های مختلف خودمون و خریداران تغییرات مختلف نرم افزاری و سخت افزاری رو در نظر دارم که خیلیاش نیاز به تست های اساسی داره. به همین جهت ابتدا دستگاه مخصوصی رو خدمت آقا مجتبی ارائه دادم و تستهای عجیبی رو به ایشون محول کردم که نتیجه بسیار تعیین کننده خواهد بود! این پروسه زمان میبره و در موردش قولی نمیتونم بدم. اما طبق صحبتی که قبلا با آقا مجتبی داشتیم اون ردیاب قیمت بالاتری هم طبیعتا خواهد داشت و در اون صورت دوستانی که ردیاب قبلی رو دریافت کردن فقط با پرداخت مابه التفاوت قیمت دو ردیاب میتونن ردیاب دوم رو هم در اختیار داشته باشن. این در واقع کاملا به نفع خریداران قبلی هم هست و ما اینطور پیش بینی کردیم تا به کسی اجحاف نشه. بر خلاف تمام فروشنده ها که ورژنهای مختلف رو برای کسب سود همزمان عرضه میکنن! طبیعتا چون اون ردیاب قراره در همه زمینه ها اصلاح شده باشه دیگه دلیلی برای ارائه ردیاب قبلی نیست. زمان مورد پیش بینی برای ارائه اون ردیاب هم اگر همه چیز طبق برنامه جلو بره به امید خدا آخر تابستان خواهد بود.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید ودوستان
استاد حمید بزرگوار این چیزی که فرمودید یعنی اینکه ردیاب ما بهترین نیست؟
که میخواین بهترشو بسازین؟
استاد بابا ما اگه اینجاییم خودتون خوب میدونید که از سر خوشی و تنعم نیست همه شکست خورده و زخمی روزگاریم
به مولا استاد بزرگوار من نصف این پولی که واسه ردیاب دادم قرض کردم
خیر سرم گفتم بهترین ردیاب دنیا رو دارم و با توجه به این مساله که توی لرستان هستمو و البته جایی هستم که ملت میرن شانسی یه سنگ بر میدارن زیرش یه چیزی پیدا میکنن خب با این دیگه ردخور نداره حالا این همه زجر کشیدی انشااله بزودی برزرف میشه !
حالا شما با این حرفتون دلمو شکستین آخه منم منتظرم به دستم برسه ردیاب لااقل میزاشتید برسه بعدش اینو میگفتین کمتر غصه بخورم
حالام ایشالا یه قیمتی بزاریدکه همونطور که همواره به اعضای انجمن لطف داشتید و خواهید داشت به جیب امثال بنده هم لزف داشته باشید که بتونیم مابه تفاوتشو بپردازیمو اون ورژنشم تهیه کنیم
ضمنا منم اینو بگم که به حضرت عباس به این ردیاب یعنی همین که قراره بدستم برسه ایمان کامل دارم انگار از طرف خداست توی ماه رمضون هدیه کرده بهم
یه خواهشی هم دارم که باره دوستان گفتن و منم یه بار دیگه دلم میخواد حرف دلمو بزنم
استاد میدونم به قول استاد مجتبی ممکنه بچه گانه باشه ولی آخه پی میشه اگه ردیاب مام مث تمام چیزای دیگه کاتالوگ و سی دی آموزشی داشته باشه( بابا الان میری خربزه میخری سی دی آموزشی داره اونم به تمام زبانهای زنده دنیا حتی زبان پشتو
) حالا میگید این عزیز دل ما کاتالوگ و سی دی داشته باشه بچه گانست!!
این توهین به سوپر ردیاب ماست و تحمل نمیکنیم
بازم از زحماتتون از صمیم قلب و با تمام سادگی و بی شیله پیله بودن لریم ازتون سپاسگذارم