انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:27am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
حیف که الان تابستونه و دستم نمیرسه براتون چند تست واقعی و حفاری شده بزارم اخه منطقه ما آثار زیاد داره ولی تابستونا خیلی شلوغه این ماه مبارک رمضون هم دلیلی شده که زیاد نروم بیرون ... انشاالله بعد از رمضون نتیجه چند مکان تایید شده براتون میزارم
به امید موفقیت همه دوستان

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

شنبه 4 مرداد1392 - 12:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

انشالله داداش \M/

شنبه 4 مرداد1392 - 12:19am
مدیر کل
مدیر کل

ali2000 نوشته است:
با سلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید .ودوستان .من 10روز پیش ردیاب بدستم رسیده و میخواستم برای تست ان خارج از شهر بروم وقبلا با انتن خالی کار کردم ویک سوالی دارم ایا وقتیکه نقطه تقریبی هدف پیدا کردیم برای حجم گیری ان فلز باید از چهار طرف بسوی ان هدف بیاییم پس انتنها روی نقطه هدف قیچی می کنند .لطفا در مورد حجم گیری برایم توضیح بدهید خیلی ممنونم.

بله دوست من اگر کل این تاپیک رو مطالعه کرده باشید بارها گفتیم باید از چهار طرف به سمت هدف برین تا حجم رو بردست بیارین هرچی حجم بیشتر باشه امید بودن بار بیشتره .
ار هر طرف میاین به سمت هدف اصلی میبینین یه جا قیچی میکنه یه چوب بکارین بعد خوب دقت کنین میبینین یه مربع درست شد حالا این مربع هرچقدر بیشتر باشه خیلی خوبه مثلا اگر دومتر در دومتر باشه بد نیست . ضمنا تست های دیگه هم انجام بدین لطفا برگردین عقب همه چی درمورد این حذف خطاها توضیح داده شده باید تمام اون بندها انجام بشه .
ضمنا تا خوب یاد نگرفتین و فلزی که مخفی کردن تونستین پیدا کنین اونوقت شانس موفقیت شما بیشتره .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 4 مرداد1392 - 1:00am
مدیر کل
مدیر کل

خدمت دوستانی که کنجکاو شدن عرض کنم بله در نظرم هست ردیابی پیشرفته تر و بسیار کامل تر از این ردیاب رو داشته باشیم. البته فعلا بقدری پروژه رو برای خودم مشکل کردم که معلوم نیست کی کارش تموم بشه. ولی بر اساس اطلاعات و تست های مختلف خودمون و خریداران تغییرات مختلف نرم افزاری و سخت افزاری رو در نظر دارم که خیلیاش نیاز به تست های اساسی داره. به همین جهت ابتدا دستگاه مخصوصی رو خدمت آقا مجتبی ارائه دادم و تستهای عجیبی رو به ایشون محول کردم که نتیجه بسیار تعیین کننده خواهد بود! :D این پروسه زمان میبره و در موردش قولی نمیتونم بدم. اما طبق صحبتی که قبلا با آقا مجتبی داشتیم اون ردیاب قیمت بالاتری هم طبیعتا خواهد داشت و در اون صورت دوستانی که ردیاب قبلی رو دریافت کردن فقط با پرداخت مابه التفاوت قیمت دو ردیاب میتونن ردیاب دوم رو هم در اختیار داشته باشن. این در واقع کاملا به نفع خریداران قبلی هم هست و ما اینطور پیش بینی کردیم تا به کسی اجحاف نشه. بر خلاف تمام فروشنده ها که ورژنهای مختلف رو برای کسب سود همزمان عرضه میکنن! طبیعتا چون اون ردیاب قراره در همه زمینه ها اصلاح شده باشه دیگه دلیلی برای ارائه ردیاب قبلی نیست. زمان مورد پیش بینی برای ارائه اون ردیاب هم اگر همه چیز طبق برنامه جلو بره به امید خدا آخر تابستان خواهد بود.

شنبه 4 مرداد1392 - 2:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان فلزجو به نظر من هر كي دنبال باره فقط به حجم هدف فكر كنده جون نقطه اي كه حجم نداره حتما ذراته بس نقطه بدون حجم را بيخيال

به امید سوسوی زرد

شنبه 5 مرداد1392 - 3:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خدمت دوستانی که کنجکاو شدن عرض کنم بله در نظرم هست ردیابی پیشرفته تر و بسیار کامل تر از این ردیاب رو داشته باشیم. البته فعلا بقدری پروژه رو برای خودم مشکل کردم که معلوم نیست کی کارش تموم بشه. ولی بر اساس اطلاعات و تست های مختلف خودمون و خریداران تغییرات مختلف نرم افزاری و سخت افزاری رو در نظر دارم که خیلیاش نیاز به تست های اساسی داره. به همین جهت ابتدا دستگاه مخصوصی رو خدمت آقا مجتبی ارائه دادم و تستهای عجیبی رو به ایشون محول کردم که نتیجه بسیار تعیین کننده خواهد بود! این پروسه زمان میبره و در موردش قولی نمیتونم بدم. اما طبق صحبتی که قبلا با آقا مجتبی داشتیم اون ردیاب قیمت بالاتری هم طبیعتا خواهد داشت و در اون صورت دوستانی که ردیاب قبلی رو دریافت کردن فقط با پرداخت مابه التفاوت قیمت دو ردیاب میتونن ردیاب دوم رو هم در اختیار داشته باشن. این در واقع کاملا به نفع خریداران قبلی هم هست و ما اینطور پیش بینی کردیم تا به کسی اجحاف نشه. بر خلاف تمام فروشنده ها که ورژنهای مختلف رو برای کسب سود همزمان عرضه میکنن! طبیعتا چون اون ردیاب قراره در همه زمینه ها اصلاح شده باشه دیگه دلیلی برای ارائه ردیاب قبلی نیست. زمان مورد پیش بینی برای ارائه اون ردیاب هم اگر همه چیز طبق برنامه جلو بره به امید خدا آخر تابستان خواهد بود.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید ودوستان
استاد حمید بزرگوار این چیزی که فرمودید یعنی اینکه ردیاب ما بهترین نیست؟ :-s که میخواین بهترشو بسازین؟
استاد بابا ما اگه اینجاییم خودتون خوب میدونید که از سر خوشی و تنعم نیست همه شکست خورده و زخمی روزگاریم
به مولا استاد بزرگوار من نصف این پولی که واسه ردیاب دادم قرض کردم :-s خیر سرم گفتم بهترین ردیاب دنیا رو دارم و با توجه به این مساله که توی لرستان هستمو و البته جایی هستم که ملت میرن شانسی یه سنگ بر میدارن زیرش یه چیزی پیدا میکنن خب با این دیگه ردخور نداره حالا این همه زجر کشیدی انشااله بزودی برزرف میشه !
حالا شما با این حرفتون دلمو شکستین آخه منم منتظرم به دستم برسه ردیاب لااقل میزاشتید برسه بعدش اینو میگفتین کمتر غصه بخورم :D
حالام ایشالا یه قیمتی بزاریدکه همونطور که همواره به اعضای انجمن لطف داشتید و خواهید داشت به جیب امثال بنده هم لزف داشته باشید که بتونیم مابه تفاوتشو بپردازیمو اون ورژنشم تهیه کنیم :D
ضمنا منم اینو بگم که به حضرت عباس به این ردیاب یعنی همین که قراره بدستم برسه ایمان کامل دارم انگار از طرف خداست توی ماه رمضون هدیه کرده بهم :ymblushing:
یه خواهشی هم دارم که باره دوستان گفتن و منم یه بار دیگه دلم میخواد حرف دلمو بزنم
استاد میدونم به قول استاد مجتبی ممکنه بچه گانه باشه ولی آخه پی میشه اگه ردیاب مام مث تمام چیزای دیگه کاتالوگ و سی دی آموزشی داشته باشه( بابا الان میری خربزه میخری سی دی آموزشی داره اونم به تمام زبانهای زنده دنیا حتی زبان پشتو :D ) حالا میگید این عزیز دل ما کاتالوگ و سی دی داشته باشه بچه گانست!! :-o این توهین به سوپر ردیاب ماست و تحمل نمیکنیم :-w [-X
بازم از زحماتتون از صمیم قلب و با تمام سادگی و بی شیله پیله بودن لریم ازتون سپاسگذارم :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 5 مرداد1392 - 3:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در مورد خطاهاي اين ردياب هم بايد خدمتتون عرض كنم اين ردياب زيادي حساسه جون آقا مجتبي از طلاي يك كرمي براي فركانس كيري استفاده كرده به همين دليل ردياب زيادي حساس شده بايد يه طلا با حداقل وزن 300 تا 400 كرم باشه و فركانس اون را بكيري و وارد ميكرو ردياب كني تا خيلي از ذرات زير 300 كرم را حذف كنه

به امید سوسوی زرد

شنبه 5 مرداد1392 - 4:28am
مدیر کل
مدیر کل

ilanji عزیز شما لطف دارین.
خب بهترین بودن واقعا سخته و هر چیزی میتونه بهترین باشه تا زمانیکه بهترش بیاد! :D اون ردیاب مد نظر ما هم که هنوز ساخته نشده! فعلا در حد طرح هست. منم که عرض کردم اونایی که تا لحظه آخر این ردیاب رو میگیرن کاملا بنفعشون هست. چون اگر احساس نیاز به ردیاب بهتری کردن فقط مابه التفاوت رو میپردازن. حالا اگر کسی کلا با ردیاب قبلی مشکل داشت که دیگه نیاز به ردیاب جدید هم نداره! کسی هم اگر از ردیاب قبلی واقعا راضی بود و احساس نیاز به دستگاه بهتر رو نداشت باز هم نیاز نداره! در هر صورتش به نفع خریداران قبلیه. :D البته این هم عرض کنم طرح بعدی هم از طرح قبلی کاملا پیروی میکنه فقط کاملتر هست و بر اساس تجربیات و نظرات دوستان روی جزئیاتش هم بیشتر کار میشه. اگر ما تکنیک طراحی این کار رو نداشتیم یا میخواستیم از این همه تجربه دوستان عزیز استفاده نکنیم که سیستم بهتر از این معنی نداشت!

شنبه 5 مرداد1392 - 4:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در مورد تشابه فركانسي هم بايد بكم كه به نظر من هيج دو جسمي كه فركانس يكساني داشته باشند در طبيعت وجود نداره مكر اينكه اون دو جسم يكي باشند ولي دليل اينكه ردياب فركانس ها را اشتباه ميكره اينه كه فركانس هاي اين اجسام به فركانس طلايي كه وارد ميكرو ردياب شده نزديكه براي رفع اين مشكل هم به نظر من بايد فركانس امواج فرستنده ردياب را بالا برد تا با دقت بيشتري امواج فرستاده بشه و تفكيك بهتري داشته باشه يا فركانس جندين كرم طلا را وارد ميكرو كرد مثلا 4 يا 5 فركانس كلد داشته باشيم

به امید سوسوی زرد

شنبه 5 مرداد1392 - 4:39am
مدیر کل
مدیر کل

only for you عزیز هیچ یکی از فرکانسهای ردیاب فعلی بر اساس تجربه آقا مجتبی قرار داده نشدن! چون برای این کار اولا نیاز به دستگاهی بود که فرکانس متغیر دیجیتال فوق دقیق رو ایجاد کنه که من به تازگی همچین چیزی رو ساختم! در ثانی برای فرکانس گیری مراحل خاصی نیازه و ببخشید هیچ آدم ناشیی نمیاد به تست با یک تکه طلای 1 گرمی فرکانس ردیابی در بیاره و بهش اتکا بکنه! روراست بخوام بگم همه این فرکانسها رو بنده خودم از ردیابهایی که معتبر بودن و دیده بودم دراوردم اما همین اعداد فرکانسی رو با روش دقیق خودم و با شیوه متفاوتی تولید کردم.
ضمنا فرکانس طلا چه یک ذره چه صد کیلو هم باشه همونه! این رو شما مطمئن باشین. مساله حذف خطای ذرات مساله ای متفاوت از عدد فرکانس هست که در این ردیاب از طریق همین ولوم میشه تا حد خوبی روش کار کرد و تکنیکهای دیگه هم براش گفته شده و اصولا باید قابل حذف باشه. ولی برای بهتر شدن قصد داریم روی این مساله هم کار کنیم.
از نظر دقت فرکانسی هم من حاضرم با شما سر هر چیزی که دوست دارین شرط ببندم هیچ ردیابی تاکید میکنم هیچ ردیابی در دنیا پیدا نمیکنین که دقت فرکانسیش در حد این ردیاب باشه! شما مثل اینکه یا بنده رو دستکم گرفتین یا به توضیحات داده شده شک دارین! خب اگر اینطوره شما با مدرک حرف بنده رو نقض کنین که کدوم دستگاه رو دیدین که مثلا همچین دقتی داشته باشه؟ اصلا اگر این دقتها نبود که این ردیاب نطقه زن نبود! شما حتی یک ردیاب پیدا نمیکنین برای هدف قدیمی اینقدر دقت نقطه زنی داشته باشه.
مساله تشابه فرکانسی واقعا وجود داره و این ثابت شدست. اتفاقا تنها راهش هم وجود فرکانسهای بیشتر بخصوص برای طلاست که این هم جزو برنامه هاست. در واقع در طرح بعدی بنده هم برای ولوم فاین فرکانسی و هم ولوم حذف ذرات و هم حذف خطای تشابه فرکانسی و هم تکمیل رنج فرکانسهای بعضی اهداف مهم دیگه و حتی دقیق تر شدن امواج همگی برنامه ریزی کردم تا جای هیچ حرفی در مورد این نوع سیستم ردیابی باقی نمونه! بیخود نیست عرض کردم پروژه رو خیلی پیچیده کردم! :D

شنبه 5 مرداد1392 - 4:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure