انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:53am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
only for you عزیز هیچ یکی از فرکانسهای ردیاب فعلی بر اساس تجربه آقا مجتبی قرار داده نشدن! چون برای این کار اولا نیاز به دستگاهی بود که فرکانس متغیر دیجیتال فوق دقیق رو ایجاد کنه که من به تازگی همچین چیزی رو ساختم! در ثانی برای فرکانس گیری مراحل خاصی نیازه و ببخشید هیچ آدم ناشیی نمیاد به تست با یک تکه طلای 1 گرمی فرکانس ردیابی در بیاره و بهش اتکا بکنه! روراست بخوام بگم همه این فرکانسها رو بنده خودم از ردیابهایی که معتبر بودن و دیده بودم دراوردم اما همین اعداد فرکانسی رو با روش دقیق خودم و با شیوه متفاوتی تولید کردم.
ضمنا فرکانس طلا چه یک ذره چه صد کیلو هم باشه همونه! این رو شما مطمئن باشین. مساله حذف خطای ذرات مساله ای متفاوت از عدد فرکانس هست که در این ردیاب از طریق همین ولوم میشه تا حد خوبی روش کار کرد و تکنیکهای دیگه هم براش گفته شده و اصولا باید قابل حذف باشه. ولی برای بهتر شدن قصد داریم روی این مساله هم کار کنیم.
از نظر دقت فرکانسی هم من حاضرم با شما سر هر چیزی که دوست دارین شرط ببندم هیچ ردیابی تاکید میکنم هیچ ردیابی در دنیا پیدا نمیکنین که دقت فرکانسیش در حد این ردیاب باشه! شما مثل اینکه یا بنده رو دستکم گرفتین یا به توضیحات داده شده شک دارین! خب اگر اینطوره شما با مدرک حرف بنده رو نقض کنین که کدوم دستگاه رو دیدین که مثلا همچین دقتی داشته باشه؟ اصلا اگر این دقتها نبود که این ردیاب نطقه زن نبود! شما حتی یک ردیاب پیدا نمیکنین برای هدف قدیمی اینقدر دقت نقطه زنی داشته باشه.
مساله تشابه فرکانسی واقعا وجود داره و این ثابت شدست. اتفاقا تنها راهش هم وجود فرکانسهای بیشتر بخصوص برای طلاست که این هم جزو برنامه هاست. در واقع در طرح بعدی بنده هم برای ولوم فاین فرکانسی و هم ولوم حذف ذرات و هم حذف خطای تشابه فرکانسی و هم تکمیل رنج فرکانسهای بعضی اهداف مهم دیگه و حتی دقیق تر شدن امواج همگی برنامه ریزی کردم تا جای هیچ حرفی در مورد این نوع سیستم ردیابی باقی نمونه! بیخود نیست عرض کردم پروژه رو خیلی پیچیده کردم! :D

استاد حمید عزیز از زحماتتون سپاسگذاریم
به مولا وقتی که میگین هیچ دسگاهی به گردش نمیرسه اینقدر کیف میکنم انگار من ساختمش :D
فقط منتظرم بدستم برسه تا شبا بغلش کنم باش بخوابم دزد نبره :D

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 5 مرداد1392 - 1:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
یه سئوال داشتم. اگر آنتن های ردیاب انجمن رو آب طلا بزنم بهتر میشه یا بد تر؟. کسی تجربه کرده یانه.

شنبه 5 مرداد1392 - 1:49pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
راستی مجتبی جان برای ردیابی توی تاریکی شب با آنتن یه فکری بکنین بد نیست چون اصلا آنتنها دیده نمیشه.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 5 مرداد1392 - 1:52pm
مدیر کل
مدیر کل

[quote="bina"]سلام دوستان
راستی مجتبی جان برای ردیابی توی تاریکی شب با آنتن یه فکری بکنین بد نیست چون اصلا آنتنها دیده نمیشه.
یاعلی مدد[/quot
بینا جان من چیکار میتونم بکنم تو تاریکی نمیتونیم که بهش چراغ وصل کنیم این موضوع باید عمومیت داشته باشه مخصوصا همه تو شب کار میکنن و نباید چراغی باشه برای بهتر دیدین انتنها شما ها که همه موبایل دارین همراتون اکثر موبایلها هم چراغ دارند میتونین از اون استفاده کنین برای روی ال سی دی هم اگه نورش زیاده روش یه پارچه یا یه نایلون مشکل مذارین نورش کمتر بشه اگر ما نورش رو کمتر کنیم تو روز اونوقت مشکل دارین اگه کلید یا باز ولوم بزاریم واسه این حرکت شلوغ میشه جعبه و جاساز کردنش سخت میشه الان من موندم برای ورژن 2 چه جعبه ای استفاده کنم تا این سه تا ولوم رو جاساز کنم باید یمقدار انگار بزرگتر باشه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 5 مرداد1392 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
hamze2000 نوشته است:
سلام به همگی
منم به نوبه خودم به حمید و مجتبی عزیز خسته نباشید میگم.ایشاالله تو کار جدیدشون هم موفق باشن.
حمید جان حتما یه فکری هم به lcdبکنید آخه شبا چشمو میزنه و آدمو کور میکنه.
:ymapplause:

باسلام
دوستانی که در تاریکی نور ال سی دی چشمشون رو خیره میکنه ،چون آقامجتبی گفتن که بعلت کوچکی جعبه نمیشه روی اون ولوم اضافه کرد.
من از یه تکه کش پهن سه سانتی مشکی رنگ استفاده کردم اینطور که حدود بیست سانت از کش را دو سرش را بهم دوختم ومثل یه حلقه شده (مثل هدبند) وقتی میخوام شب برم برای ردیابی کش رو میندازم روی جعبه بطوریکه ال سی دی بمونه زیرش هر موقع هم بخوام فرکانس عوض کنم یکمی کش رو بلند میکنم تا صفحه رو ببینم .همیشه هم میمونه رو دستگاه.

شنبه 5 مرداد1392 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون اقامهدي ومجتبي وخسته نباشينه فراوان.ماهم رويه اين ورژن1تمامه سعي وتلاشمونوميكنيم توخطاگرفتن وچيزايي كه بتونه كمك كنه شماروواسه هرچه بهترشدنه ورژن2 كه ديگه تموم كننده بشه وبهترترو1دونه باشه وپرچموببره نوكه ...ايشالادوستان همين رديابوكاركنيم وحذفه خطاهايه جديدتري پيداكنيم وروزبه روزقدرتمونوتورديابيش ببريم بالاتر.منم ماه رمضونه الان چندين روزه ديگه 2جاروكه تمامه رديابيهاشوبسيارميكروسكوپي انجام دادم وچندين بارتوحالات وساعات گوناگون ونتاجشواعلام ميكنم.

شنبه 5 مرداد1392 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ببخشيد.راستي اقامجتبي شمااين رديابه ورژن1رورويه هدفه واقعي نبردين مگه كه طلابوده باشه ببخشيد؟؟يااين كاواستادارياقراربوده انجام بداونتيجه روبگا.چون چندوقت پيش گفتاميراواسه يه هدف واقعي ونيومداهنوز:""حالاايشالاسلامت باشن هرجاهستا.

شنبه 5 مرداد1392 - 4:34pm
مدیر کل
مدیر کل

ali7777 نوشته است:
ببخشيد.راستي اقامجتبي شمااين رديابه ورژن1رورويه هدفه واقعي نبردين مگه كه طلابوده باشه ببخشيد؟؟يااين كاواستادارياقراربوده انجام بداونتيجه روبگا.چون چندوقت پيش گفتاميراواسه يه هدف واقعي ونيومداهنوز:""حالاايشالاسلامت باشن هرجاهستا.

بله بردم مگه میشه نبرده باشم من و چند نفر از دوستام بردن و تس کردن و بعد اعلام کردم یادتون نیست چقدر طول داده بودیم واسه تست این دستگاه موضوع سر حذف خطاهاست که اگر یه جا بار نباشه دستگاه نره جای دیگه این دستگاه ورژن دو هم جدا از جاهایی که سراغ داشتیم جایهای جدیدتر هم میبریم و تست میشه و کاربران دیگه هم تست میکنن و اعلام میکنن بازم میگم از نظر اینکه این دستگاهها چه ورژن یک و چه ورژن دو هر دو روی بار میرن شکی نیست مهم کم کردن خطاست که اگر بار نباشه اونجا . درمورد اقا اریا براشون یه مشکلی پیش اومده که عذرخواهی کردند و گفتند بزودی میان ایشاالله بنده هرچند روز درمیان باهاشون درتماسم خداروشکر درسلامت هستند . بهرحال همه که وقت ازاد ندارند

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 5 مرداد1392 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ممنون از لطف اساتید محترم اقا مجتبی و اقا حمید واقعا زبان از وصف این همه همت ناتوان هست موفق باشید در این ردیاب جدید ایا قدرت انتنها بیشتر هست که گیرندگیشون بیشتر باشه؟ اگه میشد طرحی هم برای انتنها میدادید که نیروی ذهنی نباشه ک ذهن و بدن درش دخیل باشه خوب میشد :D

شنبه 5 مرداد1392 - 6:37pm

سلام به همه
بنده هم به نوبه خودم تشکر میکنم از مهندس حمید و آقا مجتبی گل به خاطر نیت پاک و خالصانه و کمک و جان فشانی هایی که در تهیه ردیاب های پیشرفته و مهم تر از اون آموزشش در حق دوستان انجام میدن و واقعا نمیدونم چه طوری جبران کنم این لطف و عنایت و تلاش های بی منت این عزیزان رو . امیدوارم که همه دوستان قدر این عزیزان رو که نعمتی هستن برای همه رو بدونن
البته برای موفقیت و رسیدن به بار این ردیاب ورژن 1 هم عالیه در نوع خودش ولی مهندس که فرمودن تو ورژن 2 که بر حسب وزن و حجم کار می کنه که مثلا تا 100 یا بالای اون رو تا 200 گرم رو می تونه رد کنه به نظر من خیلی خیلی عالیه و تو این روش به نظر من دیگه می تونه ذرات و خطا های زیادی حذف بشه و ردیاب بره سراغ فلزات و اشیا شکل یافته زیر خاک که وزنی بالای 200 گرم یا بیشتر رو دارند مثل دفینه
خوب مشخصه که اگه بشه برای ردیاب وزن و حجم رو تعریف کرد مثلا دنبال فلزات یا فرکانس هایی بره که وزن بالای چند کیلو رو دارن که در این حالت که ذرات وزن آن چنانی رو ندارن به راحتی حذف میشن توسط ردیاب و میشه گفت خطا و ذرات حذف میشن و به یک فاکتور دفینه که همون وزن و حجم هست نزدیک تریم و این نبوغ و استعداد ذاتی مهندس حمید و اقا مجتبی رو در طراحی و ساخت ردیاب های فوق پیشرفته رو می رسونه آفرین به تلاش و پشتکار شما
و از خداوند برای این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی رو خواستارم :YMPRAY: :YMPRAY:

شنبه 5 مرداد1392 - 7:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 109 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure