only for you عزیز هیچ یکی از فرکانسهای ردیاب فعلی بر اساس تجربه آقا مجتبی قرار داده نشدن! چون برای این کار اولا نیاز به دستگاهی بود که فرکانس متغیر دیجیتال فوق دقیق رو ایجاد کنه که من به تازگی همچین چیزی رو ساختم! در ثانی برای فرکانس گیری مراحل خاصی نیازه و ببخشید هیچ آدم ناشیی نمیاد به تست با یک تکه طلای 1 گرمی فرکانس ردیابی در بیاره و بهش اتکا بکنه! روراست بخوام بگم همه این فرکانسها رو بنده خودم از ردیابهایی که معتبر بودن و دیده بودم دراوردم اما همین اعداد فرکانسی رو با روش دقیق خودم و با شیوه متفاوتی تولید کردم.
ضمنا فرکانس طلا چه یک ذره چه صد کیلو هم باشه همونه! این رو شما مطمئن باشین. مساله حذف خطای ذرات مساله ای متفاوت از عدد فرکانس هست که در این ردیاب از طریق همین ولوم میشه تا حد خوبی روش کار کرد و تکنیکهای دیگه هم براش گفته شده و اصولا باید قابل حذف باشه. ولی برای بهتر شدن قصد داریم روی این مساله هم کار کنیم.
از نظر دقت فرکانسی هم من حاضرم با شما سر هر چیزی که دوست دارین شرط ببندم هیچ ردیابی تاکید میکنم هیچ ردیابی در دنیا پیدا نمیکنین که دقت فرکانسیش در حد این ردیاب باشه! شما مثل اینکه یا بنده رو دستکم گرفتین یا به توضیحات داده شده شک دارین! خب اگر اینطوره شما با مدرک حرف بنده رو نقض کنین که کدوم دستگاه رو دیدین که مثلا همچین دقتی داشته باشه؟ اصلا اگر این دقتها نبود که این ردیاب نطقه زن نبود! شما حتی یک ردیاب پیدا نمیکنین برای هدف قدیمی اینقدر دقت نقطه زنی داشته باشه.
مساله تشابه فرکانسی واقعا وجود داره و این ثابت شدست. اتفاقا تنها راهش هم وجود فرکانسهای بیشتر بخصوص برای طلاست که این هم جزو برنامه هاست. در واقع در طرح بعدی بنده هم برای ولوم فاین فرکانسی و هم ولوم حذف ذرات و هم حذف خطای تشابه فرکانسی و هم تکمیل رنج فرکانسهای بعضی اهداف مهم دیگه و حتی دقیق تر شدن امواج همگی برنامه ریزی کردم تا جای هیچ حرفی در مورد این نوع سیستم ردیابی باقی نمونه! بیخود نیست عرض کردم پروژه رو خیلی پیچیده کردم!