انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:18pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شایان جان در این که این ردیاب خود هدف را میگیره هیچ شکی نیست ، اگر تجربه حفاری قبلی بنده را خونده باشین میبینین که تاکید کردم مرکز جایی که حفاری کرده بودم عامل سنس اونجا پیدا شد ( حالا کاری نداریم که تشابه فرکانسی بود یا هر چیز دیگه) پس مطمئنم کرد که خود هدف را میزنه نه زاویه 45 درجه و نه گوشه و کنار هدف را
من با Bionic X4 هم کار کردم و الان قیمت بسیار بالایی داره که مال یکی از دوستانه و به خدا قسم میخورم تا الان 1 جنس خیلی کوچیک هم باهاش در نیومده و همش خطا بوده در حالی که میشه گفت هر روز باهاش بیرونه و جاهای بسیار خوبی هم میره حتی جاهایی که اون زده با این ردیاب زدم اصلا تحویلش هم نمیگیره
من صراحتا عرض میکنم که قصد تایید و رد این ردیابو ندارم ، و در این که این ردیاب هم مشکلات خاص خودش را داره شکی نیست ولی الان داره از Bionic X4 چند ده میلیونی بهتر کار میکنه
من چندتا حفاری انجام دادم که تنها یکیش را توی این تاپیک قرار دادم چون بقیه هنوز کار دارن تا نتیجه اصلی معلوم بشه و به یکیشون خیلی خوشبین هستم و با دعای شما دوستان امیدوارم موفقیت آمیز باشه

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظر من بیشترین چیزی که باعث خطا میشه آنتن های برنجی هست
که به دست گرفته میشه نه چیز دیگه

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:31pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

merlin نوشته است:
به نظر من بیشترین چیزی که باعث خطا میشه آنتن های برنجی هست
که به دست گرفته میشه نه چیز دیگه

سلام دوستان
مرلین عزیز منظورتون رو لطفا واضح بفرمائید٪
اینکه بدست گرفته میشه یعنی چی؟؟؟ و پیشنهاد شما چیه؟
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد انتنها اقا مجتبی و حمید به نظر من اگر بتونید ردیابی شبیه tomdec المانی طراحی کنید خیلی بهتره واسه دوستان و این نیروی ذهن و لرزش دست در این ردیاب به کمترین میرسه...

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amir6m نوشته است:
شایان جان در این که این ردیاب خود هدف را میگیره هیچ شکی نیست ، اگر تجربه حفاری قبلی بنده را خونده باشین میبینین که تاکید کردم مرکز جایی که حفاری کرده بودم عامل سنس اونجا پیدا شد ( حالا کاری نداریم که تشابه فرکانسی بود یا هر چیز دیگه) پس مطمئنم کرد که خود هدف را میزنه نه زاویه 45 درجه و نه گوشه و کنار هدف را
من با Bionic X4 هم کار کردم و الان قیمت بسیار بالایی داره که مال یکی از دوستانه و به خدا قسم میخورم تا الان 1 جنس خیلی کوچیک هم باهاش در نیومده و همش خطا بوده در حالی که میشه گفت هر روز باهاش بیرونه و جاهای بسیار خوبی هم میره حتی جاهایی که اون زده با این ردیاب زدم اصلا تحویلش هم نمیگیره
من صراحتا عرض میکنم که قصد تایید و رد این ردیابو ندارم ، و در این که این ردیاب هم مشکلات خاص خودش را داره شکی نیست ولی الان داره از Bionic X4 چند ده میلیونی بهتر کار میکنه
من چندتا حفاری انجام دادم که تنها یکیش را توی این تاپیک قرار دادم چون بقیه هنوز کار دارن تا نتیجه اصلی معلوم بشه و به یکیشون خیلی خوشبین هستم و با دعای شما دوستان امیدوارم موفقیت آمیز باشه

امیر جان داداش
ن نمیگم این ردیاب بده یا خوب نیست
بحث سر اینه که بالاخره این ردیابم خطاهایی داره مثل بقیه
این خطاها چی هستن .الان چند وقته این ردیاب اومده ولی هنوز یه راه حله مناسب براش پیدا نشده
هر کی یه چیزی میگی یکی یه چیزو تائید میکنه یکی دیگه همونو رد میکنه
من خودم دوجا تا حالا رفتم با این ردیاب دونقطه رو خیلی خوب زده از همه جهات حتی تست خوراک بالای 20 گرم هم رد کرده و دوباره همونجا رو زده ولی با نقطه زن که چک کردم هیچی نبوده
والا ادم با این همه ترفند گیج میشه موندیم چیکار کنیم به خدا

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:46pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
در تکمیل فرمایشات دوست عزیز علی آقا
اینم عکسی از دستگاه آلمانی /
یاعلی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:50pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان این مورد رو شما قبلا هم فرموده بودین و من روش فکر کردم. ببینید خود ردیاب تامدک یکی از دستگاههایی بوده که من ازش ایده برداری کردم هر چند ایرادات زیادی هم داره که من روشون کار کردم. اما دقت کنین اون ردیاب هم حرکتی هست! یعنی همونطور که در عکسش هم میبینید ؛ دو آنتن تلسکوپی کوچک داره که روی یک باکس قرار میگیرن که کاملا حالت چرخشی روی جعبه دستگاه رو پیدا میکنه. ولی مشکل اصلیش اینه که باید دستگاه رو با هر دو دست بصورت تراز نگه دارین! اگر دستگاه دقیقا تراز نباشه اون دو آنتن دقیقا مثل آنتنهای برنجی با تکان دست به چپ و راست منحرف میشن! در واقع باز هم نیروی ذهن از طریق دستها به ردیاب منتقل میشه. مشکل بزرگتر اون ردیاب این هست که چون حالت قیچی وجود نداره ؛ عمق گیری و بعضی کارهای دیگه رو نمیشه بدرستی انجام داد! بردش هم البته کمتر هست. بنابراین دلیلی برای ساخت دستگاه با اون شکل نیست. و این در حالیه که مشکلات ساختش هم به لحاظ مکانیکی و تراز خیلی بیشتره.

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:51pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
البته به نظر بنده فعلا شکل و قیافه و مسائل حاشیه ای رو باید گنار بزاریم و فکری برای شیوه های درست اپراتوری پیدا کنیم.
بهرحال آنتنهای بلبرینگی که مهندس مجتبی درست کردن دیگه فرصت تاثیر فکر اپراتور در جهت و .... نمیده چراکه به محض وجود فلز مورد جستجو آنتنها سریع واکش نشون میدن.
فقط این وسط مونده دوستان مجرب و اساتید شیوه هایی با کاهش خطاها ارائه بدن.
یاعلی مدد

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شایان نوشته است:
amir6m نوشته است:

امیر جان داداش
ن نمیگم این ردیاب بده یا خوب نیست
بحث سر اینه که بالاخره این ردیابم خطاهایی داره مثل بقیه
این خطاها چی هستن .الان چند وقته این ردیاب اومده ولی هنوز یه راه حله مناسب براش پیدا نشده
هر کی یه چیزی میگی یکی یه چیزو تائید میکنه یکی دیگه همونو رد میکنه
من خودم دوجا تا حالا رفتم با این ردیاب دونقطه رو خیلی خوب زده از همه جهات حتی تست خوراک بالای 20 گرم هم رد کرده و دوباره همونجا رو زده ولی با نقطه زن که چک کردم هیچی نبوده
والا ادم با این همه ترفند گیج میشه موندیم چیکار کنیم به خدا

شایان جان من توی این انجمن 2 نفر را میشناسم که واقعا توی ردیابی حرف اول را میزنن یکیش استاد آریاس و دیگری هم استاد جاوید که تجربه بسیار بالایی دارن ، شاید دیگر دوستان هم باشن که حتما همینطوره ولی زیاد دست خودشون را رو نمیکنن
ولی با تجربه کمی که با این ردیاب پیدا کردم و شما تمام تستها را انجام دادین و ردیاب دوباره اون قسمت را گرفته و اگر عمقی بالای 3 متر داشته به هیچ فلزیابی اعتماد نکن و تنها راهش اینه که دلتو بزنی به دریا و حداقل 1متر خاک اون قسمت را برداری تا شاید آثار یا علائمی رو بشه

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

دوشنبه 6 مرداد1392 - 12:01am
مدیر کل
مدیر کل

جدا از شوخی گذشته پارسی جان این امیر ما خیلی وارد هستند و همه ما باید از تجربیات این دوستان استفاده کنیم چه ایرادی داره شما هم گفتین سرکه خب از نظر علمی سرکه چون قلیایی هست اگر دور فلز حاله ای هم بسته بشه این میتونه از بین ببره و محدوده رو جمع کنه بهرحال هرکی یه نظریه میده برای زودتر رسیدن به هدف . ماهم استفاده میکنیم برای همین قصد من از زدن این انجمن این بود همه یکدست بشن و همه هم روی یک دستگاه کار کنند و حفاری انجام بشه و تجربیات همه دوستان استفاده بشه . شما فکرشو بکنین همون لاکپشت که از زمین دراومد شاید برای بعضیها خنده دار باشه اما برای من جای امیدواریه یعنی طرف تونست عامل خطا رو دربیاره کدوم ردیابی تاحالا همچین کاری رو کرده چون این هم فرکانس اون فلز مورد نظر بود زد دیگه این رو نمیشه کاری کرد اگر حفاری بکنی خبری نباشه این بده حالا همین حفاری رو باید کسانی بکنن که وارد هستند نه تازه کارها کسانیکه همچین توانایی رو دارند که بتونن فلز مخفی شده رو پیدا کنند اونها میتونن حداقل عامل خطا رو پیدا کنند حالا شانس شما اومد همون قسمت یه دفینه هم باشه صد درصد این انتنها میرند طرف اون دفینه دیگه 45 درجه و یون و اینچیزها خبری نیست تو ورژن یک این دستگاه حالا ورژن دو دیگه چی میشه خدا میدونه :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 6 مرداد1392 - 1:48am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure