amir6m نوشته است:
شایان جان در این که این ردیاب خود هدف را میگیره هیچ شکی نیست ، اگر تجربه حفاری قبلی بنده را خونده باشین میبینین که تاکید کردم مرکز جایی که حفاری کرده بودم عامل سنس اونجا پیدا شد ( حالا کاری نداریم که تشابه فرکانسی بود یا هر چیز دیگه) پس مطمئنم کرد که خود هدف را میزنه نه زاویه 45 درجه و نه گوشه و کنار هدف را
من با Bionic X4 هم کار کردم و الان قیمت بسیار بالایی داره که مال یکی از دوستانه و به خدا قسم میخورم تا الان 1 جنس خیلی کوچیک هم باهاش در نیومده و همش خطا بوده در حالی که میشه گفت هر روز باهاش بیرونه و جاهای بسیار خوبی هم میره حتی جاهایی که اون زده با این ردیاب زدم اصلا تحویلش هم نمیگیره
من صراحتا عرض میکنم که قصد تایید و رد این ردیابو ندارم ، و در این که این ردیاب هم مشکلات خاص خودش را داره شکی نیست ولی الان داره از Bionic X4 چند ده میلیونی بهتر کار میکنه
من چندتا حفاری انجام دادم که تنها یکیش را توی این تاپیک قرار دادم چون بقیه هنوز کار دارن تا نتیجه اصلی معلوم بشه و به یکیشون خیلی خوشبین هستم و با دعای شما دوستان امیدوارم موفقیت آمیز باشه
امیر جان داداش
ن نمیگم این ردیاب بده یا خوب نیست
بحث سر اینه که بالاخره این ردیابم خطاهایی داره مثل بقیه
این خطاها چی هستن .الان چند وقته این ردیاب اومده ولی هنوز یه راه حله مناسب براش پیدا نشده
هر کی یه چیزی میگی یکی یه چیزو تائید میکنه یکی دیگه همونو رد میکنه
من خودم دوجا تا حالا رفتم با این ردیاب دونقطه رو خیلی خوب زده از همه جهات حتی تست خوراک بالای 20 گرم هم رد کرده و دوباره همونجا رو زده ولی با نقطه زن که چک کردم هیچی نبوده
والا ادم با این همه ترفند گیج میشه موندیم چیکار کنیم به خدا