Energy نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
دوست من اول خودتون رو معرفی کنید (با 7 تا پست خیلی پیشرفت کردی) تا جوابتون رو بدم
سلام
من یه نفر که تو این چند ساله فقط حرف شنیده و در عمل هیچ چیز ندیده
شما بهتره بجای اینکه منو بخوای محکوم کنی یا اینکه شروع کنی به بیان کردم قوانین علمی و....
یه فیلم چند دقیقه ای بزاری و ثابت کنی که این 855 تا پستی که گذاشتی به درد بخور بوده یا نه !!!؟؟؟
به هر حال من ادعایی نداشتم که بخوام ثابتش کنم ولی شما چی؟؟؟
با سلام
خودتو معرفی نکردی و ادعای مردانگی میکنی هیچ مشکلی نیست ولی اگر واقعا مردی جواب سوالات منرو بده در غیر اینصورت دیگه اینورا پیدات نشه
شما میگید مدار کار نمیکنه لطفا تصویر مداری که ساختید به همراه انتن رو حداکثر 4 ساعته بزار تا ببینم اصلا مدار رو ساختی و کار نکرده و تو این 7 سال حرف شنیدی یا نساختی و باد معدت زده بالا و از دهنت خارج میشه
تو از علم چی میدونی که اگر یک اپسیلون سواد داشتی 7 سال الاف نبودی یا شایدم خیلی باهوشی و فروشنده هایی که منافعشون به خطر افتاده کوکت کردن تا نقش افرینی کنی
برای من مهم نیست که دوستان با این دستگاه میخوان چیکار کنن(بفروشن یا کار کنن) ولی با همین بیس ساده دستگاهی گذاشتم و با یک مدار ساده تن کاری کردم که طراحان چند ساله برای برنامه نویسش توش مونده بودن و هر کدوم از دوستانم که با دقت گوش کرد و ساخت رفت و نتیجه کارشم گرفت و دیگه هم نمیاد
انرژی عزیز لطفا دردت رو به من بگو و خودت رو الکی اینور و اونور نزن شما با نوع صحبت کردنتون که با حمله وارد شدید مطمعنن دست نشانده اید و مطمعنم که همه دوستان متوجه شدن تو این سایت به اندازه موهای سرت مرد میشناسم اگر واقعا مردی نیتت رو بکو
و اگر تا 4 ساعت مداری که ساختی رو نزاشتی نشون میده چه کاره هستی (الان ساعت 9 است تا 1 شب منتظرم)
تو هم موفق باشی