انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:57pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
با سلام
دوست من اول خودتون رو معرفی کنید (با 7 تا پست خیلی پیشرفت کردی) تا جوابتون رو بدم

سلام
من یه نفر که تو این چند ساله فقط حرف شنیده و در عمل هیچ چیز ندیده
شما بهتره بجای اینکه منو بخوای محکوم کنی یا اینکه شروع کنی به بیان کردم قوانین علمی و....
یه فیلم چند دقیقه ای بزاری و ثابت کنی که این 855 تا پستی که گذاشتی به درد بخور بوده یا نه !!!؟؟؟

به هر حال من ادعایی نداشتم که بخوام ثابتش کنم ولی شما چی؟؟؟

اینجا امید ادامه دارد ...

با هزار تومان چی کار میشه کرد ؟

http://www.mahak-charity.org/main/index.php/fa/mahak-products/payments

23540#*733*

چهارشنبه 6 آبان1394 - 5:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب رستم خسته نباشید:
من مونتاژ برد رو تموم کردم وقتی روشن میکنم رو صفحه SILVER GO میاد و با چند بار قطع و وصل کردن تغذیه یک بار GOLD GO و یک بار ALOMINOM GO رو صفحه اومد من چجوری میتونم سایر فلزها رو انتخاب کنم و لطفا ولومها رو با شماره بدنه روی برد مشخص کنید .ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 6 آبان1394 - 7:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ba.davood نوشته است:
سلام جناب رستم خسته نباشید:
من مونتاژ برد رو تموم کردم وقتی روشن میکنم رو صفحه SILVER GO میاد و با چند بار قطع و وصل کردن تغذیه یک بار GOLD GO و یک بار ALOMINOM GO رو صفحه اومد من چجوری میتونم سایر فلزها رو انتخاب کنم و لطفا ولومها رو با شماره بدنه روی برد مشخص کنید .ممنون

با سلام
دوست من کلید فشاری رو وصل نکرید با اون عوض میشه

چهارشنبه 6 آبان1394 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Energy نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
دوست من اول خودتون رو معرفی کنید (با 7 تا پست خیلی پیشرفت کردی) تا جوابتون رو بدم

سلام
شما بهتره بجای اینکه منو بخوای محکوم کنی یا اینکه شروع کنی به بیان کردم قوانین علمی و....
یه فیلم چند دقیقه ای بزاری و ثابت کنی که این 855 تا پستی که گذاشتی به درد بخور بوده یا نه !!!؟؟؟

با سلام
خودتو معرفی نکردی و ادعای مردانگی میکنی هیچ مشکلی نیست ولی اگر واقعا مردی جواب سوالات منرو بده در غیر اینصورت دیگه اینورا پیدات نشه
شما میگید مدار کار نمیکنه لطفا تصویر مداری که ساختید به همراه انتن رو حداکثر 4 ساعته بزار تا ببینم اصلا مدار رو ساختی و کار نکرده و تو این 7 سال حرف شنیدی یا نساختی و باد معدت زده بالا و از دهنت خارج میشه
تو از علم چی میدونی که اگر یک اپسیلون سواد داشتی 7 سال الاف نبودی یا شایدم خیلی باهوشی و فروشنده هایی که منافعشون به خطر افتاده کوکت کردن تا نقش افرینی کنی
برای من مهم نیست که دوستان با این دستگاه میخوان چیکار کنن(بفروشن یا کار کنن) ولی با همین بیس ساده دستگاهی گذاشتم و با یک مدار ساده تن کاری کردم که طراحان چند ساله برای برنامه نویسش توش مونده بودن و هر کدوم از دوستانم که با دقت گوش کرد و ساخت رفت و نتیجه کارشم گرفت و دیگه هم نمیاد
انرژی عزیز لطفا دردت رو به من بگو و خودت رو الکی اینور و اونور نزن شما با نوع صحبت کردنتون که با حمله وارد شدید مطمعنن دست نشانده اید و مطمعنم که همه دوستان متوجه شدن تو این سایت به اندازه موهای سرت مرد میشناسم اگر واقعا مردی نیتت رو بکو
و اگر تا 4 ساعت مداری که ساختی رو نزاشتی نشون میده چه کاره هستی (الان ساعت 9 است تا 1 شب منتظرم)
تو هم موفق باشی

چهارشنبه 6 آبان1394 - 9:08pm
آواتار کاربر

عنوان: ادامه ای کاش.....

rostam نوشته است:
Energy نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام

سلام

با سلام
خودتو معرفی نکردی و ادعای مردانگی میکنی هیچ مشکلی نیست ولی اگر واقعا مردی جواب سوالات منرو بده در غیر اینصورت دیگه اینورا پیدات نشه
شما میگید مدار کار نمیکنه لطفا تصویر مداری که ساختید به همراه انتن رو حداکثر 4 ساعته بزار تا ببینم اصلا مدار رو ساختی و کار نکرده و تو این 7 سال حرف شنیدی یا نساختی و باد معدت زده بالا و از دهنت خارج میشه
تو از علم چی میدونی که اگر یک اپسیلون سواد داشتی 7 سال الاف نبودی یا شایدم خیلی باهوشی و فروشنده هایی که منافعشون به خطر افتاده کوکت کردن تا نقش افرینی کنی
برای من مهم نیست که دوستان با این دستگاه میخوان چیکار کنن(بفروشن یا کار کنن) ولی با همین بیس ساده دستگاهی گذاشتم و با یک مدار ساده تن کاری کردم که طراحان چند ساله برای برنامه نویسش توش مونده بودن و هر کدوم از دوستانم که با دقت گوش کرد و ساخت رفت و نتیجه کارشم گرفت و دیگه هم نمیاد
انرژی عزیز لطفا دردت رو به من بگو و خودت رو الکی اینور و اونور نزن شما با نوع صحبت کردنتون که با حمله وارد شدید مطمعنن دست نشانده اید و مطمعنم که همه دوستان متوجه شدن تو این سایت به اندازه موهای سرت مرد میشناسم اگر واقعا مردی نیتت رو بکو
و اگر تا 4 ساعت مداری که ساختی رو نزاشتی نشون میده چه کاره هستی (الان ساعت 9 است تا 1 شب منتظرم)
تو هم موفق باشی

دوست من از نوشته هاتون معلومه که انقدر جا خوردی و هول شدی که حتی فرصت نکردی نوشته های من رو خوب بخونی و شروع کردی به صحبت هایی که شاید باهاشون بتونی صورت مسئله رو عوض کنی

ولی اشتباه نکن دوست من این راهش نیست

اول اینکه من کجا حرف از هفت سال زدم ؟؟؟ این شما بودی که گفتی ( با 7 تا پست خیلی پیشرفت کردی )

دوما من که چیز زیادی نخواستم که شما این جور شدید جوش آوردی و من رو متهم میکنی
فقط گفتم این مداری که این همه ادعا میکنی یه فیلم چند دقیقه ای از کار کردش بزار تا به همه دوستان کار کردش ثابت بشه و اگر غیر این هست لطف کن و مردم را سر کار نزار

ضمناً این لحن صحبت کردن خیلی برام آشنا است و فکر میکنم دوستان دیگه هم تو چندتا تایپیک دیگه نمونه این لحن رو دیده باشن البته از کاربر دیگه ای !!!!

23540#*733*

چهارشنبه 6 آبان1394 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

انرژی عزیز شما مدار رو به عدم کارکرد متهم میکنید من منتظر تصویر مدار شما هستم تا ببینم واقعا ساخته اید و نتیجه نگرفته اید تا علتهاشو برسی کنیم (که بعید میدونم) و یا دنبال نیت خودتون هستید
تا ساعت 1 منتظرم اگر مدار رو نساختید و بلوف میزنید بعد از این تایم دیگه اینورا پیداتون نشه چون برخلاف میل باطنیم جور دیگه باهاتون صحبت میکنم
من به شما لطف کردم گفتم 7 سال شما گفتید چند ساله میتونستم بگم 20 سال

چهارشنبه 6 آبان1394 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا رستم از شما بعیده این طور صحبت کردن.شما استاد والگوی بچه ها هستی البته این دوست تازه واردمون هم حق دارن اما اینکه بخوان ببینی مدار کار میکنه وبعد شروع به ساخت کنی هم دور از انصاف هست.جناب انرزی من مدار استاد رستم رو نساختم وخدا شاهده پشت هیچ کس رو هم نمیگیرم و کاملا بیطرفم.اگه نساختی بساز مدار حتما کار میکنه اگر هم ساختین خب شما یک فیلم تهیه کن از کار کرد ونکردش یا حدااقل عکس بزار تا دوستان کمکت کنن تا مشکل برطرف بشه.
بیشتر با هم دوست باشیم دنیا ارزش نداره :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 6 آبان1394 - 1:12am
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
انرژی عزیز شما مدار رو به عدم کارکرد متهم میکنید من منتظر تصویر مدار شما هستم تا ببینم واقعا ساخته اید و نتیجه نگرفته اید تا علتهاشو برسی کنیم (که بعید میدونم) و یا دنبال نیت خودتون هستید
تا ساعت 1 منتظرم اگر مدار رو نساختید و بلوف میزنید بعد از این تایم دیگه اینورا پیداتون نشه چون برخلاف میل باطنیم جور دیگه باهاتون صحبت میکنم
من به شما لطف کردم گفتم 7 سال شما گفتید چند ساله میتونستم بگم 20 سال

ببین استاد رستم محترم
شما در تاریخ 26 فروردین 94 ساعت 11:12 دقیقه شب ، طرح اولیه این مدار رو مطرح کردید ( سندش هم تو تایپیک ای کاش قدیم موجوده ) و تا همین لحظه هم حتی یک عکس از مدار خودتون نگذاشتید و جالب اینجاست که هنوز هم نتونستید کارکرد این مدار رو ثابت کنید و حالا هم که یک نفر پیدا شده و داره با چشم باز و کاملا منطقی با شما صحبت میکنه و از شما مدرک میخواد به این شکل باهاش برخورد میکنید
اصلاً شما جایه من باشی چنین چیزی رو قبول می کنی !!!!
به نظر من دیگه بحث کردن با شما نتیجه ای نداره و دوستانی که آگاه باشند خودشون نتیجه لازم رو از این بحث ها میگیرند

پیوست:
nfhm.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

23540#*733*

پنج شنبه 6 آبان1394 - 1:23am
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
اقا رستم از شما بعیده این طور صحبت کردن.شما استاد والگوی بچه ها هستی البته این دوست تازه واردمون هم حق دارن اما اینکه بخوان ببینی مدار کار میکنه وبعد شروع به ساخت کنی هم دور از انصاف هست.جناب انرزی من مدار استاد رستم رو نساختم وخدا شاهده پشت هیچ کس رو هم نمیگیرم و کاملا بیطرفم.اگه نساختی بساز مدار حتما کار میکنه اگر هم ساختین خب شما یک فیلم تهیه کن از کار کرد ونکردش یا حدااقل عکس بزار تا دوستان کمکت کنن تا مشکل برطرف بشه.

دوست گرامی آقا بهرام عزیز
حرف آقا رستم مثل این میمونه که من مثلا بیام بگم آهای مردم اگه این میوه ( مثلا پرتغال) رو بخورید میتونید سرطان رو درمان کنید و بعدش مردم رو تشویق کنم که برن سرطان بگیرن و بعد شروع کنن به پرتغال خوردن
و در آخر هم که مردم به من رجوع کردن و ناراحت بودن از اینکه سرطان گرفتن و حالا درمان نمیشن ، من در جواب بهشون بگم چیزی که من بیان کردم علمیه و اگه شما خوب نمیشید اشکال از خودتونه
آیا به نظر شما این منطقی هست؟؟؟

23540#*733*

پنج شنبه 6 آبان1394 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:

بهرام عزیز من پوزش میخوام به خاطر نوع صحبت کردنم ولی به من حق بدید دستگاهی صرفا جهت ساخت دوستان کم در امد (که مطمعن باشید از هیچ کس دستگاهی نمیخرند چون نمیتونن و یا از دستگاههای نا کارامد خسته شدن )میزاریم تا هم چیزی یاد بگیرند و هم وسیله ای داشته باشندبعد یکدفعه سرو کله کسی که اصلا مدار رو نساخته پیدا میشه و دستور میده از بچه ها عذرخواهی کنم
بهرام جان رزل بودن هم حدی داره اگر دستگاه رو ساخته بود و نتیجه نگرفته بود بهشون حق میدادم و تا برطرف شدن مشکلشون کمکشون میکردم ولی بدون اینکه مدار رو بسازه و نتیجه کاریشو ببینه میاد وسط و شروع به اتهام زدن میکنه جناب انرژی فکر کنم کلا یک پست در این تایپک داده و اونهم اینجوری (یاد ناصر میوفتم ) و شما که از قدیمیها هستید خیلی راحت این افراد رو میشناسید
یا میخوان منرو تحریک کنن که ادامه ندم و یا هیج چیز نمی فهمند که اگر هدفشون تحریک منه کور خوندن و اگر هم نمیفهمند و نمیخواهند بفهمند این حرفها لیاقتشون است
من از دوستانی که این مطالب رو خوندن به خاطر نوع ادبیات کلامیم پوزش میخوام

پنج شنبه 6 آبان1394 - 1:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 21 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure