ahmad. 67 نوشته است:
با عرض سلام خدمت دوستان واساتید عزیز احتیاج به کمک دوباره شما عزیزان و دارم.چند مورد جدید پیدا کردم میخواستم نظرتون و راجب این موارد بدونم.آیا نشونه ان یا طبیعی هستن؟ واگه نشونه هستن محل کاوش کجا میتونه باشه؟
در تشخیص علائم روی سنگ ، ابتدا باید سنگ شناس خوبی باشید
با توجه به اینکه سنگهای شما از جنس گرانیت هستند و رگه ای ترکیبی در آنها وجود دارد ، با فرسایش اون رگه ها ، انواع شکلهای طبیعی در سنگها ایجاد میشود . و رگه هایی مستقیم ، در سنگها وجود دارد که با جداشدن سنگها از این رگه ها ،باشتباه تصور میکنیم که شکستگی توسط ابزارهای انسانی بوده ، اما اینطور نیست .
پس چون سنگهای شما میتوانند بصورت طبیعی به هر شکلی دربیایند ، از آنها برای نشانه کمتر استفاده میشود .
دوستان یک مطلب را عرض کنم که با نظرات استادان گرامی و اصول کتاب ها مقداری مخالف است . حتی سنگهای فرسایشی هم میتوانند در مواردی بعنوان نشانه استفاده شده باشند و حتی سنگهای نیمه سنگین نیز گاها استفاده شده اند . اینطور نیست که حتما باید سنگ خیلی محکم و خیلی ثابت باشد . سنگهای محکم برای شکلهای تراش خور استفاده داشته اند که شکل مورد نظر تراش بر اثر فرسایش از بین نرود .
به مثالهای زیر در مورد سنگهای ایشان توجه کنید. در این صورتها ممکن است که سنگهای فرسایشی و نیمه سنگین هم نشانه باشند :
- اگر سنگی از آنها ( سنگین یا نیمه سنگین ) با فاصله ی جدا و دور از بقیه باشد .
- اگر سنگی از آنها ( سنگین یا نیمه سنگین )در منطقه ای دیگر باشد که جنس سنگهای آن منطقه متفاوت باشد
- اگر تعدادی از این سنگها ( سنگین یا نیمه سنگین ) در جایی عمدا روی هم انباشته یا گذاشته شده باشند
- اگر تعدادی از این سنگها ( سنگین یا نیمه سنگین ) دور جایی بصورت حلقه چیده شده باشند
- اگر تعدادی از این سنگها ( سنگین یا نیمه سنگین ) به یک شکل خاص مثلا مثل مکعب ، در جایی گذاشته شده باشند
اگر از این موارد بود ، جای امیدی هست
موفق باشید