انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:02am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام دوست عزیز حالا که اصرار دارید می توانید آزمایش بسیار ساده ای انجام دهید و آن این است که یک بلندگو بگیرید و دو رشته سیم را به آن متصل نمائید و تمام حالت های ممکن را آزمایش کنید و از لحاظ قدرت و کیفیت خروجی صدا با هم مقایسه نمائید ونتایج را اعلام نمائید
درمورد استفاده از دوکانال مختلف بهترین راهش این است که شما ردیاب را به شکل توماسی و 3 آنتنه بسازید و همچنین از آمپلی فایری استفاد نمائید که 3 سیم ورودی و 3 سیم تقویت شده خروجی داشته باشد یعنی یک سیم برای gnd و دوسیم هم برای دوکانال البته این روش برای فرستادن امواج ترکیبی و حذف کنندگی می تواند مفید باشد

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 11:04am

سلام خسته نباشید
من نزدیک به یک هفته بود ک سایت شمارو مطالعه میکردم و دستگارو ساختم جواب نداد .اشتباهاتمو گفتم راهنماییم کردین دوباره باز سازی کردم مواب نداد .نا امید شدم خداییش .کمی فکر کردم و رفتم دنبال تحقیق .شما میگین ک انتن برنجی و لوله مسی نباید باهم اتصالی داشته باشند.خب در این صورت میشه به جای لوله مسی لوله پلاستیکی یا هر لوله ای گذاشت چون با انتن برنجی در تماس نیست و تاثیری روش نداره اینو من نمیگم علم میگه .خلاصه... رفتم تو سایتایه دیگه گشتم دو سه بار ساختم جواب نداد تا اینکه بالاخره درستش کردم و واقعا هم حساسه .یعنی ادم قدرتشو حس میکنه وقتی قیچی میشه من امتحان کردم جواب داد .ولی اونی ک من درست کردم و جواب داد لوله مسی با انتن برنجی در تماسه .حالا نمیدونم ولی اونی شما گفتین فک کنم غلطه با نظر اساتید :D

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان .
برای منم باعث بسی تعجبه که اگه قراره لوله مسی و آنتن برنجی تماس نداشته باشن پس چه نیازی داریم به لوله که حتما از جنس مس باشه و اگه قراره با آنتن درگیر نباشه اصلا فلسفه وجودیش چیه ؟
اگه کسی از آنتن با دسته جدا تونسته نتیجه بگیره لطفا اینجا بیاد از تجربش بگه .
با تشکر .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 10:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Aliojagh نوشته است:
سلام خسته نباشید
من نزدیک به یک هفته بود ک سایت شمارو مطالعه میکردم و دستگارو ساختم جواب نداد .اشتباهاتمو گفتم راهنماییم کردین دوباره باز سازی کردم مواب نداد .نا امید شدم خداییش .کمی فکر کردم و رفتم دنبال تحقیق .شما میگین ک انتن برنجی و لوله مسی نباید باهم اتصالی داشته باشند.خب در این صورت میشه به جای لوله مسی لوله پلاستیکی یا هر لوله ای گذاشت چون با انتن برنجی در تماس نیست و تاثیری روش نداره اینو من نمیگم علم میگه .خلاصه... رفتم تو سایتایه دیگه گشتم دو سه بار ساختم جواب نداد تا اینکه بالاخره درستش کردم و واقعا هم حساسه .یعنی ادم قدرتشو حس میکنه وقتی قیچی میشه من امتحان کردم جواب داد .ولی اونی ک من درست کردم و جواب داد لوله مسی با انتن برنجی در تماسه .حالا نمیدونم ولی اونی شما گفتین فک کنم غلطه با نظر اساتید :D

سلام دوست عزیز
بنده هیچ گاه همچین حرفی نزدم شاید دیگر دوستان گفته باشند
مطمئننا باید یک جوری فرکانس به میله ها منتقل شود
عده ای لوله مسی یا برنجی را دو سمتش را درپوش پلاستیکی قرار می دهند و درون درپوش پائینی اندازه قطر داخلی درپوش از ورق مسی یا برنجی استفاده می کنند و قسمتی از در پوش زیرین را سوراخ می کنند و بااستفاده از سیم فرکانس را به خود میله متحرک می دهند
روش بعدی هم شبیه روش بالایی است منتهی انتهای آنتن را با استفاده از سر سیم سوراخ دار یا ته فیش یا حتی گیره سوسماری فرکانس را به آنتنها منتقل می کنند
عدهای دیگر لوله و میله برنجی با هم برخورد دارد و درپوش های برنجی و رزوه شده استفاده می کنندو سوراخی کمی بزرگتر از قطر میله متحرک در درپوش بالایی به طور کامل و در درپوش پائینی به طور نصفه ایجاد می کنند و فرکانس را به هم میله و هم به دسته می دهند
عده ای دیگر یک فرکانس از یک نوع به آنتن و فرکانس از نوع دیگر به خود دسته می دهند و این افراد حنما باید بین میله و دسته هاشون عایق به کار برود
البته شما اگر حرفی در این مورد از بنده شنیدید لطفا پیوست نمائید تا ببینم چی گفته شده و کجایش مشکل دارد
اگر شما فرکانس را به میله رد و بدل نکنید به این شیوه ردیابی ردیابی بی سیم گفته می شود

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 10:59pm

سلام با عرض خسته نباشید
من این ردیاب رو ساختم و واقعا کار میکنه .از اساتید هم مخصوصا orginalجام تشکر میکنم واقعا مرسی.فقط من هرچی ای امپی فایر یا همون نقویت کنندرو مطالعه کردم اصلا نفهمیدم .اگر میشه بگین این قضیش چیه .چطور باید وصل شه و از کجا باید تهیه کنم البته پیدا کردنش چیزی نی فقط نمیدونم چیه و چطور باید بسته شه سپاس

دوشنبه 18 بهمن1394 - 12:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Aliojagh نوشته است:
سلام با عرض خسته نباشید
من این ردیاب رو ساختم و واقعا کار میکنه .از اساتید هم مخصوصا orginalجام تشکر میکنم واقعا مرسی.فقط من هرچی ای امپی فایر یا همون نقویت کنندرو مطالعه کردم اصلا نفهمیدم .اگر میشه بگین این قضیش چیه .چطور باید وصل شه و از کجا باید تهیه کنم البته پیدا کردنش چیزی نی فقط نمیدونم چیه و چطور باید بسته شه سپاس

سلام دوست عزیز
آمپلی فایر یک تقویت کننده صوتی که کیفیت صدا را چندین برابر بالا میبرد و قوی ترش می کند
آمپلی فایر در رادیوهای فلش خور و خیلی دستگاههای دیگر وجود دارد
ولی شرط استفاده اش این است که کیفیت صدا را تغییر ندهد و خش دار نکند
آمپلی فایر در فروشگاههای الکترونیکی به صورت کیت آماده و شرکتی می فروشند
بعضی ها هم کیت آموزشی اش را می فروشند که حاوی قطعات و برد و همچنین دستورالعمل مونتاژ می باشد
که آنهم به دوصورت استریو که دو باند خروجی صوتی دارد و می شود از دو باندش استفاده کرد و یکی را هم با پراب به زمین فرستاد
یا مونو است و یک باند خروجی دارد که از مونو بیشتر برای فقط آنتنها استفاده می شود
معمولا با باطری 9 الی 12ولتی کار می کنند و dc اند
حداقلش 10 الی 14 وات توانش باشد و حداکثرش هم بسته به شرایط و محل و تجربه دارد
دوتا سیم برای منبع تغذیه و باتری است که مثبت و منفیش مشخصه
دوتا سیم ورودی یا in pout داره که از گوشی به اینجا وصل میشه
دوتا نقطه هم خروجی دارد out pout که صدای تقویت شده را به سمت آنتنها می فرستید شاید هم علامت یا شکل بلندگو داشته باشد که یعنی همان خروجی
بعضی آمپلی فایرها ولوم یا پتانسیومتر کنترل شدت بلندی صدا دارند که باهاش می شه صدا را کم و زیاد نمود و شعاع زنی را کم زیاد می کند
بعضی ها هم ولوم باس و تریبل دارند که به گفته استاد رستم میشه ازش به عنوان یک جور فیلتر وهمچنین مشخص کننده حجم یا عمق هم بنا به تجربه ی فرد هم استفاده نمود
البته کیتهای آمپلی فایر هم فروشگاههای اینترنتی قطعات الکترونیکی هم می فروشند
حتی شرکت مهران کیت و بهرام کیت و.مشهد کیت و... هم از شرکت های قدیمی هستند

دوشنبه 19 بهمن1394 - 2:56pm

سلام .ارجینال جان اول از همه دمت گرم ک پاسخ میدی.من الان میخوام یه امپلی فایر بگیرم .خب.من الان نمیدونم به فروشنده چی بگم .مثلا بگو ولتش چقدر باشه چند تا خروجی داشته باشه.منظورم اینکه هزار جور از این کیت ها هستش .وقتی رفتم الکترونیکی بگم امپلی فایر چی بده .خلاصه یه مشخصاتی بگو ک من بگم همونو بده .من زیاد ازش سر در نمیارم.چون من عجله دارم خواهش میکنم نذارش بر عهده من .مشخصاتشو بنویس تو پست پایین برم بگیرم .دمت گرم .نوکرم

دوشنبه 19 بهمن1394 - 7:15pm

ارجینال جان سلام
یه لطفی بکن بگو چند وات باشه بعدش حاضریشو بگیرم یا کیتشو ک بعدا خودم کاملش کنم

دوشنبه 19 بهمن1394 - 7:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Aliojagh نوشته است:
ارجینال جان سلام
یه لطفی بکن بگو چند وات باشه بعدش حاضریشو بگیرم یا کیتشو ک بعدا خودم کاملش کنم

سلام دوست عزیز
اگر بین 14 تا 40 وات پیدا کردی بگیر
تقریبا همشون 9 الی 12 ولتیه که بیشتر 12 ولتیه
اگر 9 ولتی باشد که بهتر است چون با یک باتری 9 ولت کتابی به راحتی جواب می دهد و حمل و نقلش راحت تره
فرقی ندارد آماده بگیرید یا خودتان مونتاژ کنید
اگر جای شما بودم دوتا یا 3 تای مختلف می گرفتم بعدش با یک آهنگ داخل گوشی و یک بلندگو کیفیتش را چک کنید هرکدام بهتر و واضح تر بود از همان استفاده کنید

دوشنبه 19 بهمن1394 - 8:08pm

ارجینال جان پس این شد که اگر بین چهار ده تا چهل وات پیدا کردم.بخرم.من به گفته شما یه دونه نزدیک به چهل میگیرم .یدونه نزدیک به چهارده بعدش امتحان میکنم.
فقط ارجینال جان صد در صد کار میکنه.??اگر کار کرد دقتش چقدر بیشتر میشه چون به سوال گندس برام.مرسی داداش

دوشنبه 19 بهمن1394 - 8:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 139 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure