Aliojagh نوشته است:
سلام با عرض خسته نباشید
من این ردیاب رو ساختم و واقعا کار میکنه .از اساتید هم مخصوصا orginalجام تشکر میکنم واقعا مرسی.فقط من هرچی ای امپی فایر یا همون نقویت کنندرو مطالعه کردم اصلا نفهمیدم .اگر میشه بگین این قضیش چیه .چطور باید وصل شه و از کجا باید تهیه کنم البته پیدا کردنش چیزی نی فقط نمیدونم چیه و چطور باید بسته شه سپاس
سلام دوست عزیز
آمپلی فایر یک تقویت کننده صوتی که کیفیت صدا را چندین برابر بالا میبرد و قوی ترش می کند
آمپلی فایر در رادیوهای فلش خور و خیلی دستگاههای دیگر وجود دارد
ولی شرط استفاده اش این است که کیفیت صدا را تغییر ندهد و خش دار نکند
آمپلی فایر در فروشگاههای الکترونیکی به صورت کیت آماده و شرکتی می فروشند
بعضی ها هم کیت آموزشی اش را می فروشند که حاوی قطعات و برد و همچنین دستورالعمل مونتاژ می باشد
که آنهم به دوصورت استریو که دو باند خروجی صوتی دارد و می شود از دو باندش استفاده کرد و یکی را هم با پراب به زمین فرستاد
یا مونو است و یک باند خروجی دارد که از مونو بیشتر برای فقط آنتنها استفاده می شود
معمولا با باطری 9 الی 12ولتی کار می کنند و dc اند
حداقلش 10 الی 14 وات توانش باشد و حداکثرش هم بسته به شرایط و محل و تجربه دارد
دوتا سیم برای منبع تغذیه و باتری است که مثبت و منفیش مشخصه
دوتا سیم ورودی یا in pout داره که از گوشی به اینجا وصل میشه
دوتا نقطه هم خروجی دارد out pout که صدای تقویت شده را به سمت آنتنها می فرستید شاید هم علامت یا شکل بلندگو داشته باشد که یعنی همان خروجی
بعضی آمپلی فایرها ولوم یا پتانسیومتر کنترل شدت بلندی صدا دارند که باهاش می شه صدا را کم و زیاد نمود و شعاع زنی را کم زیاد می کند
بعضی ها هم ولوم باس و تریبل دارند که به گفته استاد رستم میشه ازش به عنوان یک جور فیلتر وهمچنین مشخص کننده حجم یا عمق هم بنا به تجربه ی فرد هم استفاده نمود
البته کیتهای آمپلی فایر هم فروشگاههای اینترنتی قطعات الکترونیکی هم می فروشند
حتی شرکت مهران کیت و بهرام کیت و.مشهد کیت و... هم از شرکت های قدیمی هستند