باسلام خدمت دوستان
امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید
یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف .
ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه .
دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید