انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:09pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من تازه عضو گروهتان شده ام و در مورد دستگاه مورد نظر اطلاعات میخواستم تا تهیه نمایم و در ضمن چگونگی تهیه را لطفا راهنمایی نمایید

پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:55pm

از راهنمایی تان ممنون و متشکرم بسیار عالی میباشد

جمعه 10 مرداد1392 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دوستان
امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید
یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف .
ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه .
دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید :D

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

جمعه 11 مرداد1392 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شهریار عزیز یه سوال
این چاله که ایجاد کردین قطر دهانش چندبود؟

جمعه 11 مرداد1392 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
شهریار عزیز یه سوال

طول یک متر و عرض نیم متر و عمق یک متر

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .

جمعه 11 مرداد1392 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shahriyar نوشته است:
تهم نوشته است:
شهریار عزیز یه سوال

ممنون
به این موضوع هم توجه داشته باشید که اکثر ردیابها به گودال حفر شده حساسن. این موضوع رو مد نظرقرار بدین در متراژ گیری و حذف خطا کلا گودال حفر شده مشکل سازه.

جمعه 11 مرداد1392 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
shahriyar نوشته است:
باسلام خدمت دوستان
امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید
یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف .
ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه .
دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید :D

شهریار جان ممنون از زحماتت.من که پیگیرت هستم و دارم استفاده میکنم

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

جمعه 11 مرداد1392 - 1:15pm
آواتار کاربر

هركاري كه ميكنم فيلم حجم گيري دانلود نميشه.
اگه امكان داره يا توضيحي در اينمورد بفرماييد يا يه جايي يه جوري بذاريد كه دانلود كنم.
با تشكر

جمعه 11 مرداد1392 - 1:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
shahriyar نوشته است:
تهم نوشته است:
شهریار عزیز یه سوال

ممنون
به این موضوع هم توجه داشته باشید که اکثر ردیابها به گودال حفر شده حساسن. این موضوع رو مد نظرقرار بدین در متراژ گیری و حذف خطا کلا گودال حفر شده مشکل سازه.

ببین تهم جان این ردیاب مثل ردیابهای خوراکی و دو آنتن بدون دستگاه نیست که خطا داشته باشه من زیاد بهش ور رفتم و متوجه شدم که اگر جایی بار باشه رد خور نداره سوا از این که رگه و ذرات خیلی قوی هستن و اپراتور باید خودش بفهمه جایی را که زده بار هست یا ذرات . با همین تست حجم گیری و در صورت گرفتن حجم خوب و بعد از سرکه ریختن و بعد 48 ساعت دو باره حجم گیری میشه فهمید اون زیر چه خبره میشه خیلی از جاها را رد کرد یا کار کرد البته دقت کنید که یک النگوی 7 گرمی چه حجمی داد اونم تو یک ساعت و این درباره طلای مدفون فرق میکنه مطمئن باشید که این النگو اگر 1000 سال زیر خاک باشه دوبرابر این حجم طلای جدید را میده . در کل این تست چند روز آینده من خیلی از شبهات را رفع میکنه موفق باشید

جمعه 11 مرداد1392 - 1:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فیض بردیم شهریار خان :-BD

جمعه 11 مرداد1392 - 2:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 82 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure