saeid000 نوشته است:
دوستان یه جایی هست من قبلا رفته بودم الان ازش عکس ندارم یه سنگ یه متری هست که روش هفت تا جوغن داره یعنی سوراخه یکی از سواراخ ها تو وسط هست و شش تا دوره اون که وسطی بزرگتر و کناره هاش شش تا هم اندازه و کوچکتر از وسطی هست و تقریبا یه کیلومتر روبرو هم عین این سنگ هست با اینکه فاصلشون با هم زیاد ولی جوری هست که همدیگرو میبینن این میشه چیزی باشه یا معنی داشته باشه؟چون فاصلم زیاده باهاش نمیتونم عکس برم بگیرم اگه دوباره رفتم میگیرم الان یه عکس الکی کشیدم تا بدونین چجوری هستن
راستی عمق وسطی نسبت به کناره ها زیاده 10.15 سانتی میشه
سلام اقا سعید.
بااجازه اساتیدو دوستان تمام مواردیکه به این مورد میشه صدق کنه رو اشاره میکنه اگر نواقصی باشه اساتید انشاالله تکمیل میکنند:
نحوه قرار گیری جوغنهابه نسبت نقاشی شبیه ستاره شش پر هستوجالبه اگر اونرو ستاره فرض کنیمو بخواهیم کتابی بگیم اونجا باید یک اتشکده باشه...
اماجز اون:
1اطراف همین سنگ ببینید ایا تپه ای هست یانه اگر تپه بود دورهادور تپه رو سیستم دارید بزنید نسبت به وجود مقبره هایی در دورهادور تپه به تعداد شش عدد که نحوه چک کردنشم به صورت زیر:
درواقع طبق نقاشی بالا اگر تپه ای باشه اونجا مقبره اصلی وسط تپه هستو درعمق و شش عدد جوغن دیگر شش عدد مقبره مربوط به کنیزان در دورهادور تپه.یا مقبره ها در دورهادور تپه با هدایای اندک اما اتاق هدایا وسط تپه.
...
2اگر تپه ای نبود اونجا به دنبال شش یا هفت عدد سنگ شاخص باشید نجوه چیدمانشون مثل همین هفت عدد جوغن اگرهم نبود چیدمان سنگ یا تورفتگیهای اشکار و یا حتی هفت عدد تپه که وسطی بزرگتر باشه باشید.
...
3مورد اخر طبق گفتتون ایا هر دو سنگ خوابیده رو زمین هستن و جوغنها روی انها یا نه عمودی هستندو جوغنها به صورت چشم به هم نگاه میکنند؟اگر یکی عمودی و دیگری خوابیده باشه در اطراف سنگی که خوابیده به دنبال نشانه ها باشید اما اگر هردو عمود به هم هستند دقیقا در وسط هردوسنگ به دنبال نشانه ها باشید.
اما اگر هردو سنگ خوابیده هستند در اطراف هردوسنگ به دنبال نشانه هایی باشید که در بالا ذکر شد.
مسیر جستجو در مورد جوغنها هم میتونه به صورت زیر باشه: