انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:57pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
دوستان یه جایی هست من قبلا رفته بودم الان ازش عکس ندارم یه سنگ یه متری هست که روش هفت تا جوغن داره یعنی سوراخه یکی از سواراخ ها تو وسط هست و شش تا دوره اون که وسطی بزرگتر و کناره هاش شش تا هم اندازه و کوچکتر از وسطی هست و تقریبا یه کیلومتر روبرو هم عین این سنگ هست با اینکه فاصلشون با هم زیاد ولی جوری هست که همدیگرو میبینن این میشه چیزی باشه یا معنی داشته باشه؟چون فاصلم زیاده باهاش نمیتونم عکس برم بگیرم اگه دوباره رفتم میگیرم الان یه عکس الکی کشیدم تا بدونین چجوری هستن
راستی عمق وسطی نسبت به کناره ها زیاده 10.15 سانتی میشه

سلام اقا سعید.
بااجازه اساتیدو دوستان تمام مواردیکه به این مورد میشه صدق کنه رو اشاره میکنه اگر نواقصی باشه اساتید انشاالله تکمیل میکنند:
نحوه قرار گیری جوغنهابه نسبت نقاشی شبیه ستاره شش پر هستوجالبه اگر اونرو ستاره فرض کنیمو بخواهیم کتابی بگیم اونجا باید یک اتشکده باشه...
اماجز اون:
1اطراف همین سنگ ببینید ایا تپه ای هست یانه اگر تپه بود دورهادور تپه رو سیستم دارید بزنید نسبت به وجود مقبره هایی در دورهادور تپه به تعداد شش عدد که نحوه چک کردنشم به صورت زیر:
پیوست:
Untitled.png

درواقع طبق نقاشی بالا اگر تپه ای باشه اونجا مقبره اصلی وسط تپه هستو درعمق و شش عدد جوغن دیگر شش عدد مقبره مربوط به کنیزان در دورهادور تپه.یا مقبره ها در دورهادور تپه با هدایای اندک اما اتاق هدایا وسط تپه.
...
2اگر تپه ای نبود اونجا به دنبال شش یا هفت عدد سنگ شاخص باشید نجوه چیدمانشون مثل همین هفت عدد جوغن اگرهم نبود چیدمان سنگ یا تورفتگیهای اشکار و یا حتی هفت عدد تپه که وسطی بزرگتر باشه باشید.
...
3مورد اخر طبق گفتتون ایا هر دو سنگ خوابیده رو زمین هستن و جوغنها روی انها یا نه عمودی هستندو جوغنها به صورت چشم به هم نگاه میکنند؟اگر یکی عمودی و دیگری خوابیده باشه در اطراف سنگی که خوابیده به دنبال نشانه ها باشید اما اگر هردو عمود به هم هستند دقیقا در وسط هردوسنگ به دنبال نشانه ها باشید.
اما اگر هردو سنگ خوابیده هستند در اطراف هردوسنگ به دنبال نشانه هایی باشید که در بالا ذکر شد.
مسیر جستجو در مورد جوغنها هم میتونه به صورت زیر باشه:
پیوست:
ffffff.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

سه شنبه 13 بهمن1394 - 3:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود و خسته نباشید خدمت دوستان
از اساتید محترم یه راهنمایی میخاستم این سکه مربوط به چی دورانیه نام حضرت محمد که روش معلومه ولی من تو هر جایی که نگاه کردم میون سکه های اسلامی تصویر گل نداشتن ولی رو این سکه تصویر گل کشیده
این تصویر رو یکی از دوستان ارسال کردن سپاس

سه شنبه 13 بهمن1394 - 8:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان کسی نیست نظری بده

سه شنبه 13 بهمن1394 - 9:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

به نظر من محمود غزنوی

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 1:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز rohollahmohamady ممنونم بایت راهنمایی و گذاشتن وقتتون برای من
دقیق یادم نمیاد ولی من اگه فردا هوا خوب باشه میرم به مکان مورد نظر و کلی عکس میگیرم از تمامی محیط و میزارم اینجا تا بیشتر راهنماییم کنین
در مورد جوغن ها هم هر دو خوابیده هستند

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
دوست عزیز rohollahmohamady ممنونم بایت راهنمایی و گذاشتن وقتتون برای من
دقیق یادم نمیاد ولی من اگه فردا هوا خوب باشه میرم به مکان مورد نظر و کلی عکس میگیرم از تمامی محیط و میزارم اینجا تا بیشتر راهنماییم کنین
در مورد جوغن ها هم هر دو خوابیده هستند

خواهش میکنم دوست عزیز انجام وظیفست اگر عکسهای بازتری باشه میشه مکانهای مشکوکرو تاحدودی تشخیص داد.
اگر هردو خوابیده هستند پس هردو به دو مورد مجزا اشاره دارند.فقط حتما یادتون باشه اگر جوغن وسطی دقیقا وسط سنگ باشه احتمال اینکه موردی زیر سنگ و مابقی موارد اطراف خود سنگ باشه هم هست پس اطراف خود سنگهارو هم شد عکس تهیه کنیدو بهش توجه داشته باشید. @};-

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 10:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت اساتید نظرتون رو در مورد این سکه بفرمائید قلابیه/ اصله /جنسش /وقیمت /مال چه دوره ای/؟با تشکر

دوشنبه 19 بهمن1394 - 2:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yusef نوشته است:
سلام خدمت اساتید نظرتون رو در مورد این سکه بفرمائید قلابیه/ اصله /جنسش /وقیمت /مال چه دوره ای/؟با تشکر

سلام دوست عزیز.
سکه مربوط به دوران اشکانی هست.
به احتمال زیاد بلاش سوم هست یا چهارم:250سال قبل از میلاد.
جنس نقره.
بنظر من صد در صد تقلبی.
دلیل اصلی:در دوران اشکانی از حروفات یونانی استفاده میشده که از بلاش اول به بعد تلفیق سه خط:یونانی/ارامی و پهلوی اشکانی بود که تو این مورد شماانگار خطوط یونانی هست اما مابقی کلا نقطه هست نه خط که این هم برمیگرده به بی حوصلگی شخص سازنده که این همه تلاش کرده اما اخرشو...
نمونه ای اصل سکه:
پیوست:
2.jpg

این نظر من بود نظر قطعی با اساتید عزیز هست @};-

دوشنبه 19 بهمن1394 - 8:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من چند عکس دارم از چند منطقه ببینیم میتونن چیزی باشن اگه هر کدوم چیزی میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین
عکسارو دوستم گرفته
سگ و مارباشیر و مثلث

سه شنبه 20 بهمن1394 - 11:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان و اساتید محترم میخاستم در مورد این نشانه اگر ممکنه راهنمایی کنید
خیلی ممنون و سپاس گذار میشم

سه شنبه 20 بهمن1394 - 12:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 591 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure