نویسنده |
پیغام |
COBRA-11
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 4 بهمن1394 - 2:52pm پست: 126 محل اقامت: Internet
|
alirezaii21 نوشته است: COBRA-11 نوشته است: اساتید گرامی اعداد کنار # تو چه رنجی باشن بهتره ؟ مثلا زیر 20 ، زیر 50 ، بین 50 تا 100 ، بین 100 و 200 ، بین 200 و 500 و . . .
تو چه رنجی باشن تصویر نهایی بهتر و دقیق تر میشه ؟ بنده استاد نیستم ولی قائدتا هر چه عدد کنار مربع کمتر ویا حتی صفر باشه نتیجه مطلوبتری خواد داشت من هم همین فکر رو میکردم . ولی در این صورت اگه فلزی در اسکن ما باشه عدد خیلی کم پایین میاد و در واقع سنس نمیشه . مثلا اگه عدد شما برای خاک 2 باشه و برای فلز 1 بشه ، شما میگید خطا بوده و ازش رد میشید . و اگه خیلی بالا باشه همین اتفاق برای حفره میوفته . دوستانی که تجربه اسکن زیاد با این سیستم رو داشتن لطفا تجربیاتشونو ارائه بدن .
پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر
|
جمعه 28 اسفند1394 - 10:27pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان توجه کنین معیار عدد حفره یا فلز در هر منطقه وابسته به عدد مبنا و اولیه موقع روشن کردن دستگاه و قبل از تست هستش. مثلا اگه قبل از تست عدد 100 باشه با هر بار پراب زدن اختلاف عدد نسبت به این عدد و اعداد قبلی باید بررسی بشه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 29 اسفند1394 - 2:23pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
سلام دوستان .ببخشید دوستان یه سوال از اهل فنش طبق عکسی که گذاشتم و نمیدونم واقعا درسته یا نه امواج بصورت نیم دایره زیر زمین طی میشن حالا سوال اینه اگه یه حفره در راستایه مثلاp2داشته باشیم طبق شکل موج ما افزایش عدد را در ستون p8خواهیم داشت که خیلی از دوستان به خیال خودشون چون در ستونp8افزایش عدد بوده دقیقا زیر همین ستون هم حفره هستش در حالی که حفره ما زیر p2هستش.خب دوستان تا اینجا یه کار بنظرتون نظریه من درسته یا نه از بیخ اشتباه و دستگاه عملکردش یه جور دیگه هستش.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 4 فروردین1395 - 7:58pm |
|
|
یوسفp
کاربر فعال
|
سلام یه سوال ایا با این دستگاه فقط میشه یک بار اسکن کرد یا میشه چند نقطه را اسکن کرد بعد به کامپیوتر انتقال داد
|
جمعه 6 فروردین1395 - 7:00pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
یوسفp نوشته است: سلام یه سوال ایا با این دستگاه فقط میشه یک بار اسکن کرد یا میشه چند نقطه را اسکن کرد بعد به کامپیوتر انتقال داد سلام دوست عزیز. میشه چند بار اسکن کرد و همه رو یجا به کامپیوتر انتقال داد. مثلا شما از یجایی اسکن گرفتید سه ستون در 10 سطر. خوب اسکن بعدیو از سطر 15 و ستون 15 شروع کنید. و بعدی هم به همین شکل. همرو یجا به اسنافلر انتقال بدید و در قسمت عداد , عددهای اسکنیو که میخواهید تصویرشو داشته باشید بزارید بمونه و عداد بقیه اسکنهارو پاک کنید و همینطور برای بقیه هم اینکارو انجام بدید. فقط این قسمتش یخورده زمانبر ولی برای مواقعی که لپ تاپ همراه ندارید جواب میده. البته این نکته رو هم عرض کنم که اگه بخواهید با اسنافلر تصویرو انالیز کنید نیازی نیست عداد اسکنهای دیگه رو پاک کنید چون تو یه تصویر. تصاویر همه اسکنهات با همون فاصله مشخص شده بالا میاد. ولی اگه به سورفور بخوای انتقال بدید باید دونه دونه اسکنهارو انتقال بدید.
|
جمعه 6 فروردین1395 - 9:57pm |
|
|
یوسفp
کاربر فعال
|
ممنون میلاد جان پس در واقع نمیشه باید به زور چپوند توش اگه میشد با یه اسم یک کاوشو ذخیره می کردی وبعدی هاروهم همچنین خیلی بهتر میشد تو اون ورزن که یه کم بالا تره این قابلیت توش لحاظ نشده
|
شنبه 6 فروردین1395 - 12:03am |
|
|
یوسفp
کاربر فعال
|
مهندس حمید مشکل سایت چیه با هر فیلتر شکنی هم وارد میشم مثلا لینکهای صفحه اول این تایپک یا جاهای دیگه که کلید میکنی ادم خارج میکنه نمیتونم هیچ کدومو دانلود کنم چکار باید کرد
|
شنبه 6 فروردین1395 - 12:08am |
|
|
postalofik
کاربر فعال
|
behnam karami نوشته است: سلام دوستان .ببخشید دوستان یه سوال از اهل فنش طبق عکسی که گذاشتم و نمیدونم واقعا درسته یا نه امواج بصورت نیم دایره زیر زمین طی میشن حالا سوال اینه اگه یه حفره در راستایه مثلاp2داشته باشیم طبق شکل موج ما افزایش عدد را در ستون p8خواهیم داشت که خیلی از دوستان به خیال خودشون چون در ستونp8افزایش عدد بوده دقیقا زیر همین ستون هم حفره هستش در حالی که حفره ما زیر p2هستش.خب دوستان تا اینجا یه کار بنظرتون نظریه من درسته یا نه از بیخ اشتباه و دستگاه عملکردش یه جور دیگه هستش. کسی جواب این سوال دوستمون رو میتونه بده؟؟
|
شنبه 6 فروردین1395 - 12:40am |
|
|
شیرعلی
کاربر حرفه ای
|
سلام سال نو مبارک دوستان کسی میتونه زحمت ساخت این دستگاه را برای من بکشه با کیفیت خودم توان ساخت دارم فقط هم حوصلشو ندارم هم برا یک بار پرگرم کردن باید یک پرگرمر بگیرم اگه هم کسی از دوستان میتونه اسی پرگرم شده وقطعات دیگشو برام بفرسته ممنونش میشم
|
شنبه 7 فروردین1395 - 2:30pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
behnam karami نوشته است: سلام دوستان .ببخشید دوستان یه سوال از اهل فنش طبق عکسی که گذاشتم و نمیدونم واقعا درسته یا نه امواج بصورت نیم دایره زیر زمین طی میشن حالا سوال اینه اگه یه حفره در راستایه مثلاp2داشته باشیم طبق شکل موج ما افزایش عدد را در ستون p8خواهیم داشت که خیلی از دوستان به خیال خودشون چون در ستونp8افزایش عدد بوده دقیقا زیر همین ستون هم حفره هستش در حالی که حفره ما زیر p2هستش.خب دوستان تا اینجا یه کار بنظرتون نظریه من درسته یا نه از بیخ اشتباه و دستگاه عملکردش یه جور دیگه هستش. بله اسکن به همین صورت هست که شکلش رو کشیدید برای تشخیص محل هدف باید یکبار دیگه هم در جهت عمود بر اسکن قبلی بار دیگر اسکن گرفت که محل تقاطع میشه محل هدف
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
دوشنبه 9 فروردین1395 - 1:36pm |
|
|
|