انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 9:57am

پاسخ به موضوع  [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 500 , 501 , 502 , 503 , 504 , 505 , 506 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
alirezaii21 نوشته است:
COBRA-11 نوشته است:
اساتید گرامی اعداد کنار # تو چه رنجی باشن بهتره ؟
مثلا زیر 20 ، زیر 50 ، بین 50 تا 100 ، بین 100 و 200 ، بین 200 و 500 و . . .

تو چه رنجی باشن تصویر نهایی بهتر و دقیق تر میشه ؟

بنده استاد نیستم ;) ولی قائدتا هر چه عدد کنار مربع کمتر ویا حتی صفر باشه نتیجه مطلوبتری خواد داشت

من هم همین فکر رو میکردم .
ولی در این صورت اگه فلزی در اسکن ما باشه عدد خیلی کم پایین میاد و در واقع سنس نمیشه .
مثلا اگه عدد شما برای خاک 2 باشه و برای فلز 1 بشه ، شما میگید خطا بوده و ازش رد میشید .
و اگه خیلی بالا باشه همین اتفاق برای حفره میوفته .

دوستانی که تجربه اسکن زیاد با این سیستم رو داشتن لطفا تجربیاتشونو ارائه بدن .

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

جمعه 28 اسفند1394 - 10:27pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
توجه کنین معیار عدد حفره یا فلز در هر منطقه وابسته به عدد مبنا و اولیه موقع روشن کردن دستگاه و قبل از تست هستش.
مثلا اگه قبل از تست عدد 100 باشه با هر بار پراب زدن اختلاف عدد نسبت به این عدد و اعداد قبلی باید بررسی بشه.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 29 اسفند1394 - 2:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان .ببخشید دوستان یه سوال از اهل فنش طبق عکسی که گذاشتم و نمیدونم واقعا درسته یا نه امواج بصورت نیم دایره زیر زمین طی میشن حالا سوال اینه اگه یه حفره در راستایه مثلاp2داشته باشیم طبق شکل موج ما افزایش عدد را در ستون p8خواهیم داشت که خیلی از دوستان به خیال خودشون چون در ستونp8افزایش عدد بوده دقیقا زیر همین ستون هم حفره هستش در حالی که حفره ما زیر p2هستش.خب دوستان تا اینجا یه کار بنظرتون نظریه من درسته یا نه از بیخ اشتباه و دستگاه عملکردش یه جور دیگه هستش. :-\ :-\
پیوست:
ddddddddd.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 4 فروردین1395 - 7:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام یه سوال ایا با این دستگاه فقط میشه یک بار اسکن کرد یا میشه چند نقطه را اسکن کرد بعد به کامپیوتر انتقال داد

جمعه 6 فروردین1395 - 7:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یوسفp نوشته است:
سلام یه سوال ایا با این دستگاه فقط میشه یک بار اسکن کرد یا میشه چند نقطه را اسکن کرد بعد به کامپیوتر انتقال داد

سلام دوست عزیز. میشه چند بار اسکن کرد و همه رو یجا به کامپیوتر انتقال داد. مثلا شما از یجایی اسکن گرفتید سه ستون در 10 سطر. خوب اسکن بعدیو از سطر 15 و ستون 15 شروع کنید. و بعدی هم به همین شکل. همرو یجا به اسنافلر انتقال بدید و در قسمت عداد , عددهای اسکنیو که میخواهید تصویرشو داشته باشید بزارید بمونه و عداد بقیه اسکنهارو پاک کنید و همینطور برای بقیه هم اینکارو انجام بدید. فقط این قسمتش یخورده زمانبر ولی برای مواقعی که لپ تاپ همراه ندارید جواب میده. البته این نکته رو هم عرض کنم که اگه بخواهید با اسنافلر تصویرو انالیز کنید نیازی نیست عداد اسکنهای دیگه رو پاک کنید چون تو یه تصویر. تصاویر همه اسکنهات با همون فاصله مشخص شده بالا میاد. ولی اگه به سورفور بخوای انتقال بدید باید دونه دونه اسکنهارو انتقال بدید.:YMPEACE:

جمعه 6 فروردین1395 - 9:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون میلاد جان پس در واقع نمیشه باید به زور چپوند توش اگه میشد با یه اسم یک کاوشو ذخیره می کردی وبعدی هاروهم همچنین خیلی بهتر میشد تو اون ورزن که یه کم بالا تره این قابلیت توش لحاظ نشده

شنبه 6 فروردین1395 - 12:03am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید مشکل سایت چیه با هر فیلتر شکنی هم وارد میشم مثلا لینکهای صفحه اول این تایپک یا جاهای دیگه که کلید میکنی ادم خارج میکنه نمیتونم هیچ کدومو دانلود کنم چکار باید کرد

شنبه 6 فروردین1395 - 12:08am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

behnam karami نوشته است:
سلام دوستان .ببخشید دوستان یه سوال از اهل فنش طبق عکسی که گذاشتم و نمیدونم واقعا درسته یا نه امواج بصورت نیم دایره زیر زمین طی میشن حالا سوال اینه اگه یه حفره در راستایه مثلاp2داشته باشیم طبق شکل موج ما افزایش عدد را در ستون p8خواهیم داشت که خیلی از دوستان به خیال خودشون چون در ستونp8افزایش عدد بوده دقیقا زیر همین ستون هم حفره هستش در حالی که حفره ما زیر p2هستش.خب دوستان تا اینجا یه کار بنظرتون نظریه من درسته یا نه از بیخ اشتباه و دستگاه عملکردش یه جور دیگه هستش. :-\ :-\
پیوست:
ddddddddd.jpg

کسی جواب این سوال دوستمون رو میتونه بده؟؟

شنبه 6 فروردین1395 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام سال نو مبارک

دوستان کسی میتونه زحمت ساخت این دستگاه را برای من بکشه با کیفیت

خودم توان ساخت دارم فقط هم حوصلشو ندارم هم برا یک بار پرگرم کردن باید یک پرگرمر بگیرم
اگه هم کسی از دوستان میتونه اسی پرگرم شده وقطعات دیگشو برام بفرسته ممنونش میشم @};-

شنبه 7 فروردین1395 - 2:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

behnam karami نوشته است:
پیوست:
ddddddddd.jpg

بله اسکن به همین صورت هست که شکلش رو کشیدید
برای تشخیص محل هدف باید یکبار دیگه هم در جهت عمود بر اسکن قبلی بار دیگر اسکن گرفت که محل تقاطع میشه محل هدف :-BD

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

دوشنبه 9 فروردین1395 - 1:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 500 , 501 , 502 , 503 , 504 , 505 , 506 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 15 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure