سلام خدمت اساتید بزرگوار و مهندس حمید عزیز
مهندس حمید دست گلت درد نکنه بابت فایل راهنما جدید......
مهندس چند وقت پیش جایی رفتم برای تست،دوست دیگری هم که دستگاه تصویری شرکتی داشت هم همراه ما بود نقطه یی رو مشخص کرد و من هم همون نقطه رو برسی کردم که هم تفکیک داشتم و میتر هم حدود یک سوم با لوپ 60 بود با تنظیمات پیش فرض ،آی دی با کمی دور نزدیک شدن به نقطه مرکز از 65 تا 72 بود و تفکیک فلز غیر آهنی اعلام میشد،و اعداد منفی و مثبت سمت راست ال سی دی هم توی ی دامنه متغییر بود،نهایتا شروع به حفاری کردیم و در در عمق حدود 1.20به سفال و استخون و ..... برخوردیم و بوی بدی هم تو فضا پیچید،یکی از دوستان ی 4 لیتری سرکه رو خالی کرد تو محل حفاری و ی نیم ساعتی که گذشت من مجددا دستگاه زدم و مجدد اعلام فلز داشتم ولی بدونه تفکیک و با آیدی 20 تا 43 ولی اعداد مثبت منفی دیگه هیچ تغییر ندادش و رو هر عدد آی دی فقط 99 رو نشون میداد ولی یادم نیست مثبت بود یا منفی ...
مقداری از خاک پایین ترین قسمت حفاری رو برداشتم و بیرون منطقه حفاری با لوپ تست کردم تقریبا نتیجه مثل بعد از درآوردن تیکه سفالها و استخونها و ریختن سرکه بود،من گفتم دیگه حفاری نکنیم و احتمالا این اعلام سنس فلز بخاطر نوع خاک هستش و اون تفکیک اولیه هم شاید بخاطر سفالها و استخونها بوده ولی اون دوستی که دستگاه شرکتی داشت گفت من فلز با ارزش سنس {یعنی تو حالت گولد)سنس دارم و حفاری کنیم ...
خلاصه 4-5 متر دیگه کندیم اما هیچ هیچ...
مهندس حمید چرا بعد اینکه سرکه رو ریختن اون اعداد سمت راست فقط 99 رو نشون میداد و معناش چیه؟
و لطف میکنید ی توضیح مختصری هم در مورد تخمین حدودی عمق بدید؟برای این گفتم حدودی چون توی یکی از تایپیکها اگر اشتباه نکنم دیده بودم فرموده بودید عمق به عوامل زیادی مثل ابعاد و جنس و... بستگی داره و نمیشه با ندونستن این عوامل بطور دقیق عمق گیری کرد...
باتشکررررر