masoud-n نوشته است:
سلام دوستان, من هم اخرین پی سی پی اقا پیام و مدتیه ساختم, چندجایی تست کردم جایی که کاسه مسی به مدت 3 سال دفن شده بود واکنشی نداد, به اهن و فلزات اهنی مدفون هم حساسیتی نداشت, 3 جا که احتمال وجود طلا میدادم تست کردم هر سه نقطه سنس شد که قبلا توسط دستگاه های دیگه ای هم تست و تایید شده, مشکلی که دارم اینه شعاع سنس کمه مثلا زیر 2 متر البته شاید به خاطر سردی و رطوبت هوا باشه یا شاید از انتن کوتاه و نا مرغوب و مورد دیگه اینکه تا به حال از یه ال ای دی بیشتر روشن نشده حتی با نزدیک کردن به محل و مشکل بعدی پایداری حرارتی مداره که بعد از چند دقیقه ال ای دی اول روشن میشه و مجددا باید ولوم رو کم کنم ایا تو این حالت مدار مثل حالت اولیه قابل اطمینانه یا باید فکری به حال این مشکل کرد? در مورد اوپراتوری هم نکاتی که تجربه کردم در حالت موازی با زمین واکنشی نداره. و باید انتن رو به زمین گرفته بشه و واکنش از جهت های مختلف تو هر منطقه ای فرق میکنه و یه قانون ثابتی نداره همچنین به اهنربا و پارچه پشمی باردار هم واکنشی نداره, پوزش بابت زیاده گویی.
ممنون از شما دوست عزیز بخاطر به اشتراک گذاری تجربتون
شما خازن 9 رو 1 نانو قرار بدین و با این شرایط آب و هوا به همون مکان برای تست دوباره برین و نتیجه رو دقیق بررسی کنید میدونم گفتنش برای من آسونه و برای شما بسیار سخت ولی اگر قرار باشه که واقعا یک ردیاب با سنس الکترونیکی داشته باشیم باید مشقتهای اینچنینی رو نیز بپذیریم.
در مورد پایداری حرارتی که شما میگین بعد از مدتی باید ولوم رو تنظیم کنید برمیگرده به افت ولتاژ باطری. اگر از باطری کتابی استفاده میکنید سعی کنید همیشه دو عدد یدک داشته باشید.
در مورد نحوه اپراتوری و چگونگی قرارگیری آنتن حق با شماست به نظر من قسمت آنتن رو باید کاملا از مدار جدا در نظر بگیریم و به مانند مگنومتر از یک لوله برای آنتن استفاده کنیم که آنتن هر چه بیشتر به زمین نزدیک بشه.
شما از یک خودکار پلاستیکی با باردار نمودن آن توسط پارچه پشمی یا موی سر استفاده کنید و خودکار رو نزدیک آنتن بگیرین باید یک لحظه ال ای دی روشن شود. اگر روشن نشد باید قسمت دیسپلی رو دیجیتالی کنید که کاملا در ال سی دی مشخص میشه.
به آهن ربا هم واکنشی نداره یعنی به میدان مغناطیسی ثابت واکنش نداره ولی به میدان الکتریکی ثابت پاسخ میده. ونیز برعکس به میدان مغناطیسی که توسط ترانس و یا لوپ تولید میشه پاسخ میده و به میدان الکتریکی که از یک سیم برق عبور میکنه واکنش نمیده.