انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:02am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

پیام جان یک مورد هم به ذهنم رسید. شما قدرت بلوک سنسور رو بیشتر کنید در عوض بلوک تقویت کننده رو کمتر کنید یعنی گین قسمت دیسپلی رو کمتر کنید.
حمید جان ترانزیستورهای خوبی رو پیشنهاد دادن از اونا استفاده کنید اگر دیدید قطبین رو سنس میکنه مقاومتهای 10 و 12 رو تا حد بدون سنس قطبین مقادیرش رو افزایش بدین.
خازن 9 خازن مهمیه میتونید باز یه مقدار افزایش بدید.
لطفا نتیجه این تغییرات رو گزارش کنید.
در ضمن سعی کنید از مدار دیسپلی دیجیتالی من استفاده کنید.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

دوشنبه 5 دی1395 - 2:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدا قوت به همگی ماشالله به این عزم جزم شده دوستان :D
موندم چرا کسی دیسپلی مدارو تغییر نمیده من از میکرو استفاده کردم کاملا هم حساسه بهترین کار اینه قسمت مقایسه کننده مدارو بردارین به جاش پیکربندی مدارو عوض کنین وتبدیلش کنین به یک دیمر ولتاژ چون تو این مدار نهایت در بهترین شرایط چند صد میلی ولت اختلاف به وجود میاد که مقایسه کننده به خوبی نمیتونه کارش رو انجام بده ودر نهایت سنس اولیه رو به الی دی اول موکول میکنه وتا طبقه بعدی و الی دی بعدی اختلاف ولتاز زیادی میتونه به وجود بیاره که اصلا مناسب نیست اما با با دیمر وتقویت ولتاژ و مقایسه ولتاژ مرجع و ولتاژ ورودی میشه این اختلاف رو دها برابر نشون داد1به 10- 10به 100که نظر من دیمر هست البته نه این دیمرهای دستی باید اتومات باشه.که بتونه کمترین اختلاف رو نشون بده وخروجیش رو هم میتونین به یک ولتمتر دیجیتال یا یک برنامه ولت متر با میکرو بدین که در این صورت خیلی حساس میشه و با رتبه بندی تغییر ولتاژ جنس فلز هم مشخص میشه تا حدودی البته باید با ریز ودرشتش تست بشه که به اشتباه نندازه وگرنه من هیچ راه دیگه ایی برای تفکیک تو این مدار نمیبینم :(

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 5 دی1395 - 2:55am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان, من هم اخرین پی سی پی اقا پیام و مدتیه ساختم, چندجایی تست کردم جایی که کاسه مسی به مدت 3 سال دفن شده بود واکنشی نداد, به اهن و فلزات اهنی مدفون هم حساسیتی نداشت, 3 جا که احتمال وجود طلا میدادم تست کردم هر سه نقطه سنس شد که قبلا توسط دستگاه های دیگه ای هم تست و تایید شده, مشکلی که دارم اینه شعاع سنس کمه مثلا زیر 2 متر البته شاید به خاطر سردی و رطوبت هوا باشه یا شاید از انتن کوتاه و نا مرغوب و مورد دیگه اینکه تا به حال از یه ال ای دی بیشتر روشن نشده حتی با نزدیک کردن به محل و مشکل بعدی پایداری حرارتی مداره که بعد از چند دقیقه ال ای دی اول روشن میشه و مجددا باید ولوم رو کم کنم ایا تو این حالت مدار مثل حالت اولیه قابل اطمینانه یا باید فکری به حال این مشکل کرد? در مورد اوپراتوری هم نکاتی که تجربه کردم در حالت موازی با زمین واکنشی نداره. و باید انتن رو به زمین گرفته بشه و واکنش از جهت های مختلف تو هر منطقه ای فرق میکنه و یه قانون ثابتی نداره همچنین به اهنربا و پارچه پشمی باردار هم واکنشی نداره, پوزش بابت زیاده گویی.

دوشنبه 6 دی1395 - 3:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

masoud-n نوشته است:
سلام دوستان, من هم اخرین پی سی پی اقا پیام و مدتیه ساختم, چندجایی تست کردم جایی که کاسه مسی به مدت 3 سال دفن شده بود واکنشی نداد, به اهن و فلزات اهنی مدفون هم حساسیتی نداشت, 3 جا که احتمال وجود طلا میدادم تست کردم هر سه نقطه سنس شد که قبلا توسط دستگاه های دیگه ای هم تست و تایید شده, مشکلی که دارم اینه شعاع سنس کمه مثلا زیر 2 متر البته شاید به خاطر سردی و رطوبت هوا باشه یا شاید از انتن کوتاه و نا مرغوب و مورد دیگه اینکه تا به حال از یه ال ای دی بیشتر روشن نشده حتی با نزدیک کردن به محل و مشکل بعدی پایداری حرارتی مداره که بعد از چند دقیقه ال ای دی اول روشن میشه و مجددا باید ولوم رو کم کنم ایا تو این حالت مدار مثل حالت اولیه قابل اطمینانه یا باید فکری به حال این مشکل کرد? در مورد اوپراتوری هم نکاتی که تجربه کردم در حالت موازی با زمین واکنشی نداره. و باید انتن رو به زمین گرفته بشه و واکنش از جهت های مختلف تو هر منطقه ای فرق میکنه و یه قانون ثابتی نداره همچنین به اهنربا و پارچه پشمی باردار هم واکنشی نداره, پوزش بابت زیاده گویی.

ممنون از شما دوست عزیز بخاطر به اشتراک گذاری تجربتون
شما خازن 9 رو 1 نانو قرار بدین و با این شرایط آب و هوا به همون مکان برای تست دوباره برین و نتیجه رو دقیق بررسی کنید میدونم گفتنش برای من آسونه و برای شما بسیار سخت ولی اگر قرار باشه که واقعا یک ردیاب با سنس الکترونیکی داشته باشیم باید مشقتهای اینچنینی رو نیز بپذیریم.
در مورد پایداری حرارتی که شما میگین بعد از مدتی باید ولوم رو تنظیم کنید برمیگرده به افت ولتاژ باطری. اگر از باطری کتابی استفاده میکنید سعی کنید همیشه دو عدد یدک داشته باشید.
در مورد نحوه اپراتوری و چگونگی قرارگیری آنتن حق با شماست به نظر من قسمت آنتن رو باید کاملا از مدار جدا در نظر بگیریم و به مانند مگنومتر از یک لوله برای آنتن استفاده کنیم که آنتن هر چه بیشتر به زمین نزدیک بشه.
شما از یک خودکار پلاستیکی با باردار نمودن آن توسط پارچه پشمی یا موی سر استفاده کنید و خودکار رو نزدیک آنتن بگیرین باید یک لحظه ال ای دی روشن شود. اگر روشن نشد باید قسمت دیسپلی رو دیجیتالی کنید که کاملا در ال سی دی مشخص میشه.
به آهن ربا هم واکنشی نداره یعنی به میدان مغناطیسی ثابت واکنش نداره ولی به میدان الکتریکی ثابت پاسخ میده. ونیز برعکس به میدان مغناطیسی که توسط ترانس و یا لوپ تولید میشه پاسخ میده و به میدان الکتریکی که از یک سیم برق عبور میکنه واکنش نمیده.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

دوشنبه 6 دی1395 - 4:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هادی مگنت نوشته است:
masoud-n نوشته است:

ممنون از شما دوست عزیز بخاطر به اشتراک گذاری تجربتون
شما خازن 9 رو 1 نانو قرار بدین و با این شرایط آب و هوا به همون مکان برای تست دوباره برین و نتیجه رو دقیق بررسی کنید میدونم گفتنش برای من آسونه و برای شما بسیار سخت ولی اگر قرار باشه که واقعا یک ردیاب با سنس الکترونیکی داشته باشیم باید مشقتهای اینچنینی رو نیز بپذیریم.
در مورد پایداری حرارتی که شما میگین بعد از مدتی باید ولوم رو تنظیم کنید برمیگرده به افت ولتاژ باطری. اگر از باطری کتابی استفاده میکنید سعی کنید همیشه دو عدد یدک داشته باشید.
در مورد نحوه اپراتوری و چگونگی قرارگیری آنتن حق با شماست به نظر من قسمت آنتن رو باید کاملا از مدار جدا در نظر بگیریم و به مانند مگنومتر از یک لوله برای آنتن استفاده کنیم که آنتن هر چه بیشتر به زمین نزدیک بشه.
شما از یک خودکار پلاستیکی با باردار نمودن آن توسط پارچه پشمی یا موی سر استفاده کنید و خودکار رو نزدیک آنتن بگیرین باید یک لحظه ال ای دی روشن شود. اگر روشن نشد باید قسمت دیسپلی رو دیجیتالی کنید که کاملا در ال سی دی مشخص میشه.
به آهن ربا هم واکنشی نداره یعنی به میدان مغناطیسی ثابت واکنش نداره ولی به میدان الکتریکی ثابت پاسخ میده. ونیز برعکس به میدان مغناطیسی که توسط ترانس و یا لوپ تولید میشه پاسخ میده و به میدان الکتریکی که از یک سیم برق عبور میکنه واکنش نمیده.

ممنون از توجه تون ,خازن سی9 رو طبق توصیه شما موقع ساخت 1 نانو قرار دادم, باتری هم حتما چک میکنم و دیسپلی دیجیتال شما رو میسازم, ایده تون هم راجع به انتن جالبه بیشتر دربارش توضیح بدین.

دوشنبه 6 دی1395 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
کویل هلم هولتز کوئیلی هستش که حالت خلاء مغناطیسی بوجود میاره که شاید بشه با استفاده از آن و با بالا بردن حساسیت مدار تا مقدار ماکسیمم نتیجه متفاوت باشه.
که البته اگر بخواهیم از چنین روشی استفاده کنیم مسلما فقط قسمت آنتن در مرکز کوئیلها قرار خواهد گرفت. که در موقع سنس اثر قطبین و میدان مغناطیسی زمین رو خنثی خواهد کرد.

یکم دنگ و فنگ داره. #:-s

متاسفانه از کویل هلم هولتز نمیشه استفاده کرد ! کلا دستگاه مختل میشه

دوشنبه 6 دی1395 - 4:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
پیام جان یک مورد هم به ذهنم رسید. شما قدرت بلوک سنسور رو بیشتر کنید در عوض بلوک تقویت کننده رو کمتر کنید یعنی گین قسمت دیسپلی رو کمتر کنید.
حمید جان ترانزیستورهای خوبی رو پیشنهاد دادن از اونا استفاده کنید اگر دیدید قطبین رو سنس میکنه مقاومتهای 10 و 12 رو تا حد بدون سنس قطبین مقادیرش رو افزایش بدین.
خازن 9 خازن مهمیه میتونید باز یه مقدار افزایش بدید.
لطفا نتیجه این تغییرات رو گزارش کنید.
در ضمن سعی کنید از مدار دیسپلی دیجیتالی من استفاده کنید.

هادی مگنت جان ماه قبل خیلی رو این بحث ازمون خطا کردم و به این نتیجه رسیدم
ما باید قسمت sensor مدار رو تا جای معقول تقویت کنیم و بقیه کارو بدیم به قسمت display و تنظیم این که حالت قطب نمایی پیش بیاد یا نه مربوط به قسمت display باشه

خازن 9 رو تست کردم بیش از 1.5n دیگه تفاوت زیاد محسوس نیست یا اصلا نیس!

دوشنبه 6 دی1395 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

masoud-n نوشته است:

مسعود جان تبریک میگم @};-
میشه بگید کاسه مسی تو چه عمقی و شرایط دفن کردن چطور بوده و زمین خیس بوده؟ وضعیت هوا از نظر سردی و گرمی
سنس در قسمت هایی گفتید از چه جهتی بوده !!! و شرایط زمین و شرایط جوی چطور بود ؟
موفق باشی

دوشنبه 6 دی1395 - 4:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
در بعضی از میدان یاب ها نیز وقتی حساسیت رو خیلی بالا ببریم ، اثر قطبی سنس میشه
یکی از تستهایی که بنده برای تشخیص نوع کارکرد مدارات سنس از راه دور ، انجام میدم همینه
سنس قطب ها بیشتر در مداراتی اتفاق میافته که اساسشون تقویت میدان مغناطیسی هست
اگر این مدار نیز از این گونه باشد ، دلسرکننده میشه و فیلتر مغناطیسی ، همه ی قدرتشو میگیره
و اگر بغیر از مغناطیس ، قادر به سنس امواج یا میدانهای مجهول دیگری باشد ، جای امید داره
بهتره که این نوع فیلتر براش استفاده بشه ، ببینیم چند مرده حلاجه

بله در این مدار هم همین طوره و با زیاد گردن gain حالت compass effect پیش میاد X(

دوشنبه 6 دی1395 - 4:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
مهندس حمید عزیز ممنون از زحماتتون :x

مهندس حمید به نظر من اصلی مشکل اصلی اینه که تا یه حدی میشه تقویت رو زیاد کرد و بعد دیگه حالت قطب نما میشه !!! مهندس میشه این مسله رو کاری کرد ؟

حالا توی سبک کاوش شاید بشه تا جایی این مسله رو رفع کرد ولی بازم فایده نداره

خواهش میکنم.
اثر قطب نمایی وقتی بوجود میاد که دستگاه بیش از حدی مشخص به مغناطیس حساس باشه! لذا با توجه به اینکه کره زمین قطبین مغناطیسی داره ؛ اگر حساسیت اینجور دستگاهها از حدی بیشتر بشه دیگه مرتبا مغناطیس زمین رو سنس میکنه و دیگه نمیشه باهاش مغناطیس دیگری رو درست تشخیص داد. از نظر روش اپراتوری که خودتون واقف هستین جهت حرکت کردن با دستگاه تاثیر داره و به غیر اون از نظر مدار کاری نمیشه کرد. بهرحال برد مفید شعاعزنی این جور سیستمها بفرض جوابگویی از حدود 10 متر بیشتر نیست.

بله متاسفانه در تست های خودمم بیش از 9 متر شعاع جواب نداده ~X( :((
چیز دیگه ای میخاستم ازش!!!!! :ymsigh:

دوشنبه 6 دی1395 - 4:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 175 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure