انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 1:05pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahan2000 نوشته است:
دوستان سلام و عرض ادب @};-
آقا مام امروز یه تست تو خونه زدیم وقتی سیستم رو به طرف ستون میبردم که آهن توشه سنش میشد و جالب اینجا بود که از جهت شمال ب جنوب سنس قویتر میشد ولی حالا مشکل اینجاس چراآهن؟؟؟ مگه به گفته مشتی فرانکو نباید فقط فلزات با ارزش سنس شن ؟؟؟؟

بهتون تبریک میگم . امدوارم تو کاوش واقعی هم موفق باشید !
ولی دوست من این وسیله همه فلزات مدفون میگیره به شرط زیاد بودن زمان دفنش و به نظرم این مزیت این دستگاس

یکشنبه 12 دی1395 - 6:22am
کاربر فعال
کاربر فعال

کمال آرامش رو شما از امروز صبح ساعت 7 شروع کردین. آفرین همینجوری پیش برین حتما بجایی میرسین. اگر اطلاعات درستی از الکترونیک و عملکرد این مدار داشته باشین نیازی به اسکوپ گرفتن نیست شما وقتی نمیتونی تشخیص بدی که خازن همون خازن هستش که فرکانس اسیلاتور 8 مگاهرتز مربعی از یک طرف به بیس ترانزیستور و از طرف دیگر به LC وارد میشه که در خروجی LC تبدیل به پالس میشه. اگر نمیتونین با شبیه ساز کار کنید لطفا از دوستان وارد کمک بگیرید.
شما وقتی نمیدونید امواج پالسی که از این سیستم با چه قدرتی بیرون میاد و یا موبایل با چه مدولاسیونی دیتا ردوبدل میکنه لطفا نظر ناآگاهانه ندید برای خودتون میگم.
ای کاش استاد رستم هم اینجا بود و امواج اسکالر رو ایشون بهتر براتون توضیح میداد.
در ضمن محل زندگی هر شخصی به خودش مربوط میشه حتی طرف پشت کوه هم باشه. اگر قصد توهینی به دوستان داشته باشید مطمئن باشید که اینجا جای شما نخواهد بود اینجا محل تبادل اطلاعات مفید هستش نه ....

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

یکشنبه 12 دی1395 - 10:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
کمال آرامش رو شما از امروز صبح ساعت 7 شروع کردین. آفرین همینجوری پیش برین حتما بجایی میرسین. اگر اطلاعات درستی از الکترونیک و عملکرد این مدار داشته باشین نیازی به اسکوپ گرفتن نیست شما وقتی نمیتونی تشخیص بدی که خازن همون خازن هستش که فرکانس اسیلاتور 8 مگاهرتز مربعی از یک طرف به بیس ترانزیستور و از طرف دیگر به LC وارد میشه که در خروجی LC تبدیل به پالس میشه. اگر نمیتونین با شبیه ساز کار کنید لطفا از دوستان وارد کمک بگیرید.
شما وقتی نمیدونید امواج پالسی که از این سیستم با چه قدرتی بیرون میاد و یا موبایل با چه مدولاسیونی دیتا ردوبدل میکنه لطفا نظر ناآگاهانه ندید برای خودتون میگم.
ای کاش استاد رستم هم اینجا بود و امواج اسکالر رو ایشون بهتر براتون توضیح میداد.
در ضمن محل زندگی هر شخصی به خودش مربوط میشه حتی طرف پشت کوه هم باشه. اگر قصد توهینی به دوستان داشته باشید مطمئن باشید که اینجا جای شما نخواهد بود اینجا محل تبادل اطلاعات مفید هستش نه ....

هر عملی عکس العملی داره , اگه کسی حتی کمی از حد خودش فرا تر بره شک نکنید جواب خودشو دریافت میکنه , وشک داشتم که شما هم به این ماجرا ها ربطی داری که به یقین رسیدم ! الان دارم چشم غیب میگم .مگه نه ؟
دوست عزیز من هیچ ادعایی نکردم که الکترونیک بلدم !! من رشتم مکانیک هست و هیچ ربطی به الکترونیک نداره !
با این حال اگه حتی قبول کنم امواج 8m این مدار مربعی باشی شما به هیچ وجه نمیتونی در مورد امواج ارسالی از فلز مدفون نظر بدی !! و در مورد علم شما میشه تو شبیه سازتون با ۸مگ موج مربعی رو تو بیس ترانزیستور ۲ نشون بدی .
در مورد قدرت امواج هم واقعا نمیدونم چطور برات توضیح بدم ! در این مور توضیحات رو دادم
در مورد استاد رستم هم با کمال احترامی که نسبت ایشون قاعلم اگه توضیح بدن که چگونه امواج اسکالر به اون ضعیفی میتونه انتن ردیاب رو تکون بده من کلا دیگه حرفی ندارم !
دقیق برات حساب میکنم چه میزان انرژی لازمه که میله 3mm رو به حرکت دربیاره . ببینیم اگه امواج اسکالر هم به فرض محال مکانیکی زور میزدن ایا میتونستن انتن رو حرکت بدن؟
خازن همان خازن است ,
دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست !

یکشنبه 12 دی1395 - 11:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

به آرامش رسیدم که شکتون برطرف شد. و منم به این ماجرا :-\ ربط دارم.
در مورد فرکانس 8 مگاهرتز هم بار دوم بهتون میگم که شبیه ساز برای 8 مگا جوابگو نیست. در ضمن من هیچ وقت نگفتم که امواج ارسالی از فلز مدفون رو شناسایی کردم تا در موردش هم نظر بدم تا حالا هم فکر کنم چنین شخصی رو فعلا نمیشناسیم چنین ادعایی بکنه حداقل بصورت علنی.
مطمئن باشید اگر چنین امواجی رو من ماهیتش رو میشناختم ، منم بازگو نمیکردم چه برسه اینجا که اشخاص سودجوی بسیاری کمین کرده اند.
من هیچ موقع به آنتنهای ال رود اعتمادنکرده ام و باز هم میگم تکون خوردن آنتنهای ردیاب تلقین ذهنی هستش شاید پشتش یه علم دیگه ای هم خوابیده که من ازش بی اطلاعم.
قوانین ابتدائی فیزیک رو از هر بچه دبستانی هم بپرسی مثل بلبل برات توضیح میده که شما حالا میخوایید یه روزی انرژی لازمه برای حرکت درآوردن میله رو برام حساب کنی.
در مورد جمله سنگین آخرتون باید احسنت به شما بگم. (سخنان بزرگان)

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

یکشنبه 12 دی1395 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
kاوه نوشته است:
جالبه چشم بسته غیب میگی دوست من..تلقین ذهنی کجا بود تخه؟؟!!طرف از شدت ضربان میگه زانوم ترکید شما میگی تلقینه مگه میشه؟ مگه داریم؟...درضمن تلقینو اینا واسه انتنای ال رودو این چیزاس ن مداری ک خودش سنس میکنه

در اول بگم جای هیچ گلایه ای نیس چون ادبیات هر شخص نشان دهنده سطح فرهنگ و میزان سواد و محل زندگیش میشه !!
در مورد بحث اصلی : یکی از دوستان پراپ اسکپ مستقیم به انتن بزنه و اگه ممکنه عکس قرار بده . من این کارو خیلی وقت پیش کردم و روی اصل مدار کار کردم نه شبیه ساز
مورد دوم اگه جمله قبل منو بخونید گفتم نمیشه واقعا گفت موجی ارسال میشه چون از ضعیف هم ضعیف تره
سوم دوست شما اگه با چنین امواجی زانوش میترکه اگه در شعاع 100 متریش با موبایل صحبت کنید مغزش هم منفجر میشه پس خواهشن اینکارو تست نکنید :-ss

اگه اگه ب ادبیات باشه ک شما ظاهرا هیچ بویی از فرهنگو ادب نبردی با این ادعا وطرز صحبت کردنت...بعدشم مواظب صحبت کردنت باش ودفعه ی اخرت باشه توهین میکنی ادم ناحسابی...ما اینجا داریم نظریات و تجربه هامونو عنوان میکنیم ک گره از مجهولات این مدار باز کنیم ن اینکه یکی با ادبیات مخصوص ب خودش وسزاوار خودش مثل تو بیاد وجو رو بهم بریزه...واقعا واست متاسفم عنوان ی تجربه دلیل نمیشه ب دیگران حمله کنی اروم باش

یکشنبه 12 دی1395 - 12:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

برادران پیام .هادی .وکاوه یه صلوات محمدی پسند بفرستید :D و همدیگر و با این حرفا نرنجورید . حرف باد هواست :ymapplause: . واقعا از خجالت هم دیگه درومدید عزیزان . :ymapplause:

یکشنبه 12 دی1395 - 1:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاوه
حرف من مخاطب خاصی نداشت ! و از خصوصیات توهین اینه که خوشبختانه بذاریش زمین صاحبش سریع میذاره جیبش
فکر نمیکنم اگه درست برخورد کرده بودید کارتون به اینجا میرسید . البته قصد اصلی شما به هیچ وجه به من پوشیده نیس !

جواب شما دادم . و بهتر میدونم دیگه با فردی مثل شما دهن به دهن نشم تا وقتی که حد خودتو میدونستی منم با ادبیات در خورت بات صحبت کردم و چیزی هم دیدی بازم در خورت بوده شک نکن ! من نظرم رو گفتم و راهکار تست بت دادم ولی متاسفانه نشناخته بودمت و اگه شناخت درستی نسبت داشتم . به سادگی از کنارت میگذشتم .
حبحه گیری بیجا علیه کسی فقط از تو امثال تو بر میاد . به قول خودت نظر دادن و اعلام تجربه که گناه نیست ولی جبحه گیری بیجا توی چنین تاپیک هایی نشان دهنده قصد اصلی طرف مقابله !
در ضمن کجای کار من ادعا کردم نمیدونم!
مهندس حمید اگه ممکنه تحلیلتون نسبت به کارکرد این مدار بگید تا بحث بیجا و منحرف شدن بحث جلوگیری بشه . از شما وارد تر تو انجمن نداریم حرف شما سنده برا ما ! شایدم من اشتباه میکنم!

یکشنبه 12 دی1395 - 1:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
کاوه
حرف من مخاطب خاصی نداشت ! و از خصوصیات توهین اینه که خوشبختانه بذاریش زمین صاحبش سریع میذاره جیبش
فکر نمیکنم اگه درست برخورد کرده بودید کارتون به اینجا میرسید . البته قصد اصلی شما به هیچ وجه به من پوشیده نیس !

جواب شما دادم . و بهتر میدونم دیگه با فردی مثل شما دهن به دهن نشم تا وقتی که حد خودتو میدونستی منم با ادبیات در خورت بات صحبت کردم و چیزی هم دیدی بازم در خورت بوده شک نکن ! من نظرم رو گفتم و راهکار تست بت دادم ولی متاسفانه نشناخته بودمت و اگه شناخت درستی نسبت داشتم . به سادگی از کنارت میگذشتم .
حبحه گیری بیجا علیه کسی فقط از تو امثال تو بر میاد . به قول خودت نظر دادن و اعلام تجربه که گناه نیست ولی جبحه گیری بیجا توی چنین تاپیک هایی نشان دهنده قصد اصلی طرف مقابله !
در ضمن کجای کار من ادعا کردم نمیدونم!
مهندس حمید اگه ممکنه تحلیلتون نسبت به کارکرد این مدار بگید تا بحث بیجا و منحرف شدن بحث جلوگیری بشه . از شما وارد تر تو انجمن نداریم حرف شما سنده برا ما ! شایدم من اشتباه میکنم!

سعی کن ب جای بازی باکلمات برو ادب وفهم کار گروهی رو یاد بگیر ..خاهشن از ادبو اینا اصلا حرف نزن ک شاهکترای ادبیاتیتو تو گروه ها ب کرات دیدم ووجود داره...اولش حدخودتو بدون تا مجبور نشی بعدش مظلوم نمایی کنی...شما ظاهرا ن تنها با من بلکه با همه ی کسایی ک تو کار بهینه ی این مدارن مشکل داری...من تجربهم روگفتم این شما بودی ک با ادبیات ناپخته ومخصوص ب خودت ولایق خودت گفتی تلقین ذهنیه پس گیر دادن کارتو وامثال توهستش ی بار ب من ی بار ب جناب هادی وغیره...بیشتر از اینم لزومی نمیبینم با ادم ناپخته ای مثل تو دهن ب دهن بشم وقضاوت راجع ب تورو میذارم ب عهده ی دیگران با پستایی ک گذاشتی...

یکشنبه 12 دی1395 - 1:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان،لطفا بحث به این خوبی و ثمربخشی رو به بیراهه نکشونید،ضمنا دوستان احترام همدیگر رو نگه دارید ،ضمنا اینم بگم که اقا پیام تنها کسی هستند که بهترین pcb رو برای این مدار طراحی کردن و موثرترین فردی بودن که تا حالا باعث شدن این مدار به نتیجه برسه و حتی دوستان کم تجربه هم بتونن اونو بسازن،همه باید قدرشناس باشیم و خوبی و زحمت این چنین افراد از خود گذشته ای را پاس بداریم،نه اینکه توهین کنیم ،والا کی تا حالا pcb درست درمونی ارایه کرده بود که موفقیت امیز باشه که اکثرا هم دوستان ساختن و نتیجه گرفتن و اگر هم کسی قبلا تونسته بود موفق بشه صداشو در نمیاورد،وچراغ خاموش برای خودش میرفت،در مورد مدار هم اقا پیام کاملا درست میگه و مستدل حرف میزنه ،مدار هیچگونه خروجی فرکانسی به بیرون نداره ،فقط گیرنده هستش، با یک محاسبه ساده راکتانس خازن c2,3,4 که حتی 5. پیکو (نیم پیکو) هم نمیشه و فرکانس 8mhz از فرمول 1/2πfC
میشه براحتی فهمید که این خازنها چه مقاومت عظیمی در برابر فرکانس 8mhz ایجاد میکنند که باعث تضعیف بیش از اندازه سیگنال میشه، اگر غیر از این بودطراح از خازنهای با ظرفیت بسیار بالاتر جهت عبور بدون تضعیف و انتشار اون از انتن استفاده میکرد.مقاومتی حدود 40کیلواهم در برابر فرکانس 8mhz
انهم با توان بسیار پایین ،چیزی برای گفتن ندارد.(از نظر فرستندگی)

یکشنبه 12 دی1395 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان عزیز وگرامی

دوستان عزیز ما نه هدیگه رو دیدیم ونه شناختی به غیر از اینجا از همدیگه داریم مشکلات زندگی فراوانه واعصاب خوردگی های روزمره وجود داره

خواهشن خونسرد باشید واز اهانت به همدیگه پرهیز کنید تا به نتیجه مطلوب برسیم والسلام

یکشنبه 12 دی1395 - 4:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 81 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure